Hej söta vänner!

Hoppas såååå att med våren och värmen så kommer min lust tillbaka att teckna ner vad som händer här! Det är mkt inbokat hela maj och sedan rullar ju sommaren på så det bör finnas lite att skriva om =) Men jag tror vi är många som saknar motivation nu så här i övergången mot varmare tider! Jag är trött, trött, trött och är i akut behov av sol och värme!!

Annars rullar det på här hemma, nu går vi mot trädgårdstider och vi har lite planer på trädgården i år. Förra helgen planterade jag lite vårfräscht i krukorna, bara det piggar upp! På lördag ska vi vertikalskära gräsmattan och på söndag kommer mamma hit så ska vi flytta mina två pioner till en urgrävt rondell i gräsmattan på framsidan. Vi ska nämligen lägga trädäck på hela baksidan så den rabatten försvinner. Vi bytte även ut det gamla nätet i studsmattan mot ett nytt, det gamla hade Noel och hans kompis råkat ta sönder (fråga mig inte hur) Vi skulle behöva byta ut tyget i vår stora markis, men får ta in en offert, det är ju dyrt som pocker!

Vi hörs av snart igen!


14 Kommentarer to “Värme, ja tack!”

 1. Mariah skriver:

  Vad fint!
  Planterade i två blomkrukor i år jag med,
  första gången jag bryr mig om trädgården i år :)

  Vad gullig den lilla fågelholken var på sista bilden,
  ohhh!

 2. Anna skriver:

  Roligt med en massa trädgårdsbestyr! Man blir ju på så gott humör så fort solen kikar fram :)

 3. Åsa skriver:

  hej hej!! vilka tjusiga krukor!! vi har inte hunnit plantera vår blommor, har byggt, byggt och byggt! så det får bli fina sommarblommor istället! hoppas på ett nytt olivträd i år (det är min man som sköter all plantering, jag tar nästan död på plastblommor nämligen!!) idag är det jätte varmt men ingen sol i sikte här i göteborg..behöver oxå massvis av sol är så grå och trött..tur man orkar komma iväg på sina löparrundor annars hade man väl somnat in totalt!!!

  kram kram
  åsa

 4. Lotta A skriver:

  Underbart att våren äntligen är på väg!
  Så fint du har planterat i dina krukor, själv har jag inte kommit dit än……, men jag hoppas att inspirationen snart ska in finna sig.
  Kram

 5. Caroline skriver:

  Önskar att man själv hade en trädgård… såg jättefint ut! :)

  Kram!!

 6. Therese skriver:

  Håller med, värme, ja tack! Men visst blir man lite uppiggad med lite nya vårblommor. Då känns det som man går mot rätt tider :)

 7. jennyh skriver:

  Jag säger också ja tack till värme. Vad fint det va med alla blommorna. Här är det tyvärr ännu förtidigt att plantera några blommor ute. Inatt som va va det -3,5 grader ute. Fast börja jobba med trädgården kan man ju göra =) Ser framemot nästa uppdatering på bloggen som kommer när du har ork och lust =) Önskar en fortsatt trevli helg!
  Kram

 8. Annica RR skriver:

  Fina vårbilder!! Har ni kollat vad Skånska Byggvaror har för markiser/väv? Där har vi köpt och de var billigare.

 9. jenn skriver:

  Härligt med uteliv och nya vårblomster. Synd bara att vädret är så skumt. Idag har det ömsom regnat och ömsom varit sol mellan de gråa molnen. Jag hoppas på en fin helg för vi skall isåfall röjja altanen.
  Ha en goooo fredagskväll
  *kram*

 10. Christina skriver:

  Det är mycket som ska fixas när man har hus och trädgård.Tänkte ta tag i lite plantering nu i helgen.Har även lökar som ska sättas i jorden men villvänta några veckor till tills nattfrosten garanterat är borta.
  Kul att höra ifrån dig igen förrästen!

 11. Pusen skriver:

  Så härligt krukor och blomster. Sol & värme brukar göra underverk både på insidan & utsidan. Jag känner verkligen igen mig när du skriver ”trött trött trött”, det stämmer på mig med till 1000%. Hoppas vi alla trötta blir piggare snart.

 12. Linruz skriver:

  Hej Gumman.
  Vad glad jag blir när du uppdaterar….ja lite tomt är det utan dig ;) blink blink!!
  Men bloggandet ska vara naturligt , inte fram pressat för man måste. Men vår , sol och allt roligt gör säkert att blogglusten kommer igen (hoppas i alla fall jag).
  Härliga vår och allt roligt trädgården osv innebär. Men samtidigt en massa måsten med.
  Kul att bygga nytt altandäck(kommer säkert bli kanon).
  Blir såååå sugen på sommarblommor jag med men här är det alldeles för kallt om nätterna än. Var -1 grad i morse när jag cyklade till jobbet.
  Ha en fin fin fredag gumman.
  Bamse kram Lina

 13. mallan skriver:

  Härliga foton! Visst piggar lite vårblommor upp!

  Ja vi längtar nog alla efter sol i värme!

  Byta ut markistyg brukar kosta nästan lika mkt som att köpa helt ny :( det brukar ju finnas kampanjer nu på våren, hoppas ni hittar något bra erb.

  Ha en fin helg!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress