Idag har varit en underbart lugn, skön dag… precis vad jag behövde! En dag helt för mig själv!
Igår var jag och Annica på Väla och Ikea och shoppade loss! jag shoppade en ny mobil (Nokia 6610) och en ny golvlampa. Göttigt!

Saknar min älskling något alldeles förfärligt!! Han är ju i Ungern och kommer hem igen på Tisdag.
Barnen började förskoleklass igår! De tyckte det var jättekul! Och Pamelas dotter Modesty går i samma klass så det var superskoj att träffa henne igen efter hennes låååååånga semester i Sthlm och Spanien! Hon har en massa skojsigheter inplanerade för hösten!!

I förmiddags blev jag försvånad av att en väninna som jag inte varit på talandes fot med sedan i februari ringde och grattade till Mini. Hon hade hört det från Pamela… Vi snackade en lång stund som om inget hänt och när vi avrundade samtalet så sa hon att hon ville att vi skulle stryka ett streck över det som varit och hon bad om ursäkt och jag bad om ursäkt. Kändes JÄTTESKÖNT för det är en barndomsvän som jag haft mycket roligt med!

Nu ska jag börja leka med en ny layout! Blev så sugen efter att ha suttit och gjort Knickans layout! Som förövrigt jag blev riktigt stolt över! *S* Och den passar hennes personlighet så!

Pöss på er!


Inga kommentarer to “Vänner”

  1. Lena skriver:

    ahhhhh är det du som gjort Knickans layout? Tyckte väl att den var din stil och lik dina kreationer :-) Den är jättefin! Men står det någonstans att det är du som gjort den?? Du ska ju klart ha äran för den gumman, om det är du som ligger bakom den!

    Hej vännen! Jadå, där finns en länk längst ner! tack för komplimangen :-) Men det är Knickans bild och hon har ju suttit brevid och hejat på så jag anser att vi gjort den ihop *S*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress