I nöden provas vännen sägs det.. och det är något jag de senaste dagarna fått erfara. Jag har människor i min närhet jag är så stolt över att få kalla vänner.. Jag vill inte gå in på vad som hänt men det har varit jobbigt, otroligt jobbigt och då behöver man sina vänner.. Vill skicka en jättepuss till Annica.. hon har varit en fantastiskt vän dessa dagarna och varit här fysiskt också för mig, ställföreträdare för Daniel då han inte kunnat komma ner. Du är bäst snuttan, hoppas du vet det.. Idag ringde Pia G och ”kidnappade” mig för lunch.. ”Jag tror du behöver det” sa hon och sen bara det iväg. Vi åt lite kinesiskt *YUM*

Om 2 veckor så flyttar min snutte! Åhhh vad jag längtar… tänk, sen behöver det aldrig gå mer än några dagar utan att vi träffas :heartbeat2: ´
Imorgon ska jag och Annica fika med !!LiS! Kul! :-))


Inga kommentarer to “Vänner”

 1. LiS skriver:

  Jag är själv en vän som ställer upp i nöden. Men sedan har jag råkat ut för att att den personen man ställt upp för är som bortblåst då man själv behöver denna. Och sedan har denna mage att ringa igen då den är i ”nöd”, skit med sådana vänner. Numera kallas denna endast ”bekant”.. Vi ses om ty 2 1/2 timme :)

  *kram*

 2. Nina skriver:

  Jo så sant så, när det är riktigt jobbig det är så man mäsrker vilka som är ens vänner det har man fått erfara och det ordentligt.
  Hoppas det känns bättre och vad det nu än är ordnar sig
  kram

 3. Finna skriver:

  Jomen visst är det sant att vänner provas i nöden. Det har jag oxå erfarit när jag mådde som sämst. Kanske är jag oxå en dålig vän ibland, man orkar tyvärr inte engagera sig i alla. Hoppas att det känns bättre nu och ni får trevligt på fikat i morrn!

 4. Knickan skriver:

  Men snuppan! Du är ju alltid där för mej. Då är det väl självklart att jag är där för dej när du är nere. :smooch:
  Ska bli skoj att träffas imorgon!
  *puss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress