Ja sajten som snodde min CSS är fortfarande kvar!!: http://www.ninizz.com

Förövrigt såhar jag sytt min jeanskjol hos Knickan idag! :-) Vi tog en fika på K%Co först och sen bussen hem till henne. Daniel hämtade upp mig vid 7 tiden och vi åkte och handlade mat. Sen blev det ostfyllda kycklingfiléer med ugnsbakade småpotatisar idag igen ;)) Man kan knappast njuta mer för 8.5 PTS :-)))
Så nu sitter älsklingen och sover i soffan framför en film och jag sitter här *S*
Imorgon bär det iväg till Malmö vid 6 på morgonen :-(( Daniel ska jobba fast han släpper av mig i lägenheten först. Sen på kvällen ska vi hem till kompisar och grilla m.m. Trist att jag kör så det blir bara 1 glas vin. Nåja, jag kommer ta igen med RÅGE på lördag! (eller hur tjejer?!)
På fredag blir det HBG igen för att tidigt Lördag morgon ta bilen till Stockholm. Ska bli KUUUUUUUL!!

suss sött! ;)
:heart:


Inga kommentarer to “Valborg”

 1. Åsa skriver:

  Önskar dig en trevlig Valborg, tjejen :)
  Dock förbannat tråkigt att HON som snott din CSS inte har riktigt förstånd, för hade hon haft det så hade hon åtgärdat sin sajt. Dock får hon återigen en rejäl känga i min dagbok och jag lär skriva en rad om henne varje dag! Hoppas att även du nämer henne varje dag tills hon erkänner vad hon gjort! Oh ja.. kom på en helt annan sak.. rusade till biblioteket i dag och läste Amelia! SUPERKUL att se din sajt i tidningen! Du är guld värd för detta och helt fantastiskt var det! Kram!!!!

 2. Petra skriver:

  Vad fullt att sno så. Det är ju en ren kopia. Synd att hennes gästbok inte fungerade så man kunde tala om att det är fullt att sno. Men men… hon kanske får sig en känga av någon annan. Ha det så trevligt i helgen. //Petra

 3. Jenny skriver:

  Rakt av kopierat från dig – dålig stil! Och så skriver hon att hon inte vill att man ska kopiera från henne – ha!

 4. Nina skriver:

  Träligt emd din css och tycker att sidan med ser mer eller mindre ut som din förutom bilden :(
  Önskar er en trevlig valborg
  Kram Nina

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress