Är det fredag imorgon? Jeeez!
Idag har jag haft såååååååååååå jädra ont i fogarna så det liknar ingenting! Och jag har drygt hälften av graviditeten kvar! Suck.. men man ska vara glad över att det åtminstone är av en god orsak man har ont *S*
Idag låg Storasyster och lyssnade på magen och när jag kände en liten spark flög hon upp med huvudet och tittade förvånat på mig :-) Hon hörde sparken också därinne ;) *knack knack* tyckte hon att dt lät :-) Mina goa ungar… börjar bli så stora nu! Kan inte fatta att de blir 6 år om 26 dagar! Ska bli så roligt att se hur de kommer agera sen i sin nya roll som storasyskon. Jag är säker på att de kommer bli underbara! Storasyster kommer nog vara en riktig liten hjälpreda och Storebror kommer vara den ”smarta storebrorsan” som lär lillebror/lillasyster allt! :-)
Här är föressten nya skolkort på underbaringarna! Storebror är inte sig riktigt lik, men Storasyster är sig på pricken lik;)

Förresten fick jag och Annica skivan med bilder från fotograferingen och jag säger bara en sak: Jag kommer skämmas när tidningen kommer ut! Jag ser ut som en SUMOBROTTARE!!!! Speciellt brevid lilla 49 kilos Knickan! :-) Suck.. jajaj…

Nä nu ska jag hoppa till kojs.. Nannig är jag!!


Inga kommentarer to “Va?!”

 1. LiS skriver:

  Vilka snyggingar alltså, tyckte minsann se en Åse i dottern ochså ;) Både du och Knickan är vackra så ni gör er minsann nog fint på korten *vill se dom ju* :razz:

  *kram o puss på näsetippen*

 2. Ellen skriver:

  Hej Åse!
  Va sötiga barn du har!!
  Kram//Ellen

 3. Åsa skriver:

  Fjumpestumpan! Inte är du en sumobrottare inte – du är gravid! Och man ÄR vacker som gravid! Vill du se en sumobrottare så skall jag komma och hälsa på dig :) Dina pluttar har blivit så stora! Det är inte klokt vad tiden rinner iväg! Kommer ihåg när du och jag började bli bekanta och de bara var små glin…..

 4. Madde skriver:

  Vilka söta barn du har :)

 5. Cissi skriver:

  Hej Snuttan!
  Så stora ”gullungarna” har blivit… Tiden går alldeles för fort…
  Kan aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att du ser ut som en sumobrottare, ser verkligen fram emot att få se både dig och lilla magen igen! Ser på bilderna att den har minsann växt en del sedan sist.
  Vi ses snart… Kramizar

 6. Knickan skriver:

  Nädu gumman! Nu är du allt dum! Du är jättefin på korten! Du ÄR en vacker tjej, så det så!!! :-)
  *puss å kram*

 7. Ann skriver:

  Åh! Vad fina de är!!!
  Klart att de kommer att bli superfina syskon till mini!:)
  Har oxå fått 2 av 3 möjliga skolfoton!
  HA det gott och ta det lungt med fogarna.
  Kraam//

 8. Lotta skriver:

  Åh, vad söta!! Himla gulliga barn du har, det syns att de är mamma till dig Åse! ;)

  Ta hand om dig och Mini!
  Kram/Lotta

 9. Maria skriver:

  Vilka söta barn du har!! Pfft, inte ser du ut som en sumo-brottare heller! Du är en ursnygg gravid kvinna, så det så! :)

 10. Marie skriver:

  Gisses det märks att timmen är sen för jag stavar som en kratta. *tittar på texten jag nyss skrev och suckar *

  Du kanske förstår ändå? :)

  kram igen

 11. Marie skriver:

  Hej Stumpan.

  Dina barn är söta som socker! :) och nä det gäller dig, så tror jag inte alls att du kommer se ut som någon sumobrottare. Du är så himla vackert gravid. Kan man skriva så?? ;-). Du har så fin så, och här sen! ;-D.
  Ser fram emot tidningen.

  Nu ska jag gå in och se om det hänt något nytt hos Mini.

  kram, Marie

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress