Bara ett litet inlägg där jag vill säga tack för att ni tog er tid att ge er input i tidigare inlägg!
Så många som faktiskt redan har förlorat sina föräldrar, stor kram till Er!

Vår pappa mår bättre! Det var en pigg pappa jag pratade med i telefon ikväll, infektionsvärdet är på väg ner och han får ev t.o.m komma hem i veckan. En summering vad som hänt:
Han blev dålig i julhelgen, fick otroliga smärtor i höft o ben och han låg i princip medvetslös i två dagar. Till slut hamnade han på sjukhuset där han magnetröntgades, de hittade massor av var i höften, infektionsvärdet var på nästan 500. Efter en vecka så visade det sig att njurarna slutat fungera och han blev flyttad från ortopedi till urologi, han låg med dialys i ett dygn.
De har opererat in stålskenor som avleder varet, fråga mig inte hur det fungerar. Ingen vet varifrån infektionen kommer men som sagt nu äntligen är värdena på väg ner, så håll tummarna!

Nu ska jag sussa, träning i morgon fm. PUSS!


48 Kommentarer to “Update”

 1. Skönt att läsa att din pappa mår bättre!
  Kram kram

 2. Snäckan skriver:

  Hua så dålig din pappa har varit men tack gode gud att han är på bättringsvägen igen. Konstig kroppen är som ibland bara ballar ur sådär utan någon egentlig ”orsak”.

  Kram

 3. Teres skriver:

  Jag tror din pappa är en riktigt stark man :) trots dåliga njurar behövde han så kort tid med dialys det är verkligen bra. Och för att ha haft så höga inf värden så ser han oförskämt pigg ut ;)

  Sköt om pappa nu och ha det bra
  Stor kram Teres

 4. jojala skriver:

  Vad skönt att din pappa mår bättre! Vilken lycka!!

  Ha det bäst!
  Kramar Jessica

 5. Anita skriver:

  Skönt din pappa mår bättre. :-)

 6. Sara skriver:

  Skönt!
  Fortsätter att hålla tummen.
  Trevlig helg!/S

 7. Carina i Tyskland skriver:

  Skönt att din pappa mår bättre! Jag kan inte ens föreställa mig hur det kommer att kännas när mina föräldrar blir gamla occh skröpliga…

  Kram

 8. jack skriver:

  Vad SKÖNT att det ser bättre ut för din pappa!
  Jag känner igen oron för föräldrarna. Jag tänker också med sorg på att de är nästa generation att dö och då är JAG äldst! Jag kan ibland bli helt förundrad över att pappa och mamma ser så gamla ut. Har mamma alltid haft så dåliga tänder och har pappa ännu mindre hår nu? Jag kommer gråta livet ur mig när väl tiden är inne (och jag hoppas att dröjer LÅÅÅÅng tid tills dess!!!!!!!!)
  Tyvärr är skräcken för att förlora mina barn ÄNNU större. Den tanken är verkligen helt outhärdlig …

  Kram

 9. Lotta A skriver:

  Så himla skönt att din pappa mår bättre!

  Stora kramar

 10. camillak skriver:

  Usch ja..att förlora en förälder är inte lätt. Jag, dåvarande mannen och mina barn hittade min 54åriga (friska!) pappa död i sin säng för 14 år sedan. Jag har inte kunnat bearbeta detta än. har så svårt för att besöka kyrkogården t.ex..allt kommer över mig igen och jag blir bara ledsen.

  Härligt att din pappa mår bättre nu. Skönt för honom att snart få komma hem! Kram

 11. Liz skriver:

  Härligt att han mår bättre!!!

  Stor kram från mig!!

 12. Evalon skriver:

  Jätteskönt att han är på bättringsvägen!!
  Otäckt är nån blir så hastigt dålig!!

  Ha det bra!

 13. Camilla skriver:

  Skönt att höra att det går på bättringshållet!!! Kramizar på dig!

 14. Malo skriver:

  Hoppas din pappa fortsätter att krya på sig! *kram*

 15. Sockergrynet skriver:

  Skönt att din pappa mår bättre, jag håller tummarna för att han blir helt återställd!!! <3

  Stor KRAM

 16. Doris skriver:

  Ja fy, ibland kommer livet ikapp en, som ’de’ brukar säga. Skönt att allt verkar ordna sig. Är säker på att du komer att bli som din mamma, vacker och fräsch, du har ju verkligen börjat bra :)
  Kram

 17. Mia N skriver:

  Kramar om… Skönt att han är bättre..

  Kram Mia

 18. Monica skriver:

  Härligt att höra! Fortsätter dock att hålla tummarna!

 19. jennyh skriver:

  Vad skönt att det har vänt och han är på bättringsvägen!

 20. jenny skriver:

  Ser nu att din pappa mår bättre!! Härligt!!
  KRAAM

 21. Jessica skriver:

  skönt att han mår bättre!
  Ja sov du! Du är så duktigt!!
  Synd att vi inte bor i samma stad så vi kunde träna tillsammans:)) men det har jag tjatat om innan..hahaha

  KRAM till er alla!

 22. Cybertjejen skriver:

  Skönt att din pappa mår bättre.
  Kram!

 23. petra skriver:

  Åhh va underbart att det e på väg åt rätt håll med din pappa!! Då kan ni slappna av lite o va glada igen o se framåt, jag e så glad för din skull Gumman, Kramisar!

  O du, FY va du e flitig, den enda träning jag befattar mig med för tillfället e o mocka skit i stallet o rida, hahaha. O jag kan ens en gång inte få till det i köket med go mad, jag skär bara fingrarna av mig:-))Det e helt otroligt vilka maträtter du fixar med, jag blir såååå AVIS

 24. Bella skriver:

  Skönt att höra att pappsen din mår bättre! Hoppas han får komma hem snart för att vistas på sjukhus är inget kul…sjuka människor, trist mat och obekväma sängar!!

  Sköt om dig!
  Kramen….

 25. Juvelia skriver:

  Vad skönt att läsa att din pappa mår bättre. Jag håller tummarna att det fortsätter åt rätt håll och att han blir frisk. KRAM!

 26. Lakris skriver:

  Så skönt att det är bättre ! Aldrig roligt när nära och kära blir sjuka, man har så svårt att samla ihop tankarna och koncentrera sig..

  // Kram kram

 27. 5 kidz skriver:

  Nä det är inte kul att se sina föräldrar åldras… Pappa har nu fått parkinson, hans axel och kvä är helt slut (ben mot ben) Han han genomgått en bypass och flera op. Bla en höftop förra året… Stora starka ståtliga far som har ont och erkänner det för första gången i sitt liv (då har man ont) Ledsamt men tacksam över att fått alla 15 år med honom efter hans kraftiga hjärtinfarkt… Se bara till att säga allt det där som du vill säga din far… Och krama honom!!!

  kram på dig!!

 28. Mathilda skriver:

  Det är så ledsamt att läsa/höra om föräldrar som åldras och dör ifrån oss. Elsas morfar har leukemi och ligger för döden (de fick beskedet för en vecka sedan). Igår vakade de hela dagen och natten… vet inte hur läget är idag och om han fortfarande lever. Jag ryser och vill gråta så fort jag tänker på det. Det känns för nära liksom. Jag känner inte hennes morfar personligen men slås ändå av tanken på att det likväl kunde ha varit min morfar eller min pappa. Huuh!

  SKÖNT att läsa att din pappa mår bättre nu. Jag håller tummar och tår för att det fortsätter i samma riktning och att ni får många fina stunder tillsammans framöver!

 29. sarah skriver:

  kram

 30. Jajja skriver:

  Hej.

  Håller mina tummar. Trist med åldrandet, usch jag vill inte ens tänka tanken med min egen mor o far…

  Lycka till på träningen.

  Stor kram Jajja.

 31. hyggan skriver:

  Skönt att höra att han mår bättre =)

 32. Dessi skriver:

  Vad skönt att han mår bättre! :)

 33. Ullis skriver:

  Härligt att din pappa mår bättre. Känner precis som du panik när jag tänker på att mina föräldrar blir äldre. I helgen firade vi min mormor på hennes 96-årsdag. Hon har sedan 2,5 år cancer (ärftlig bröstcancer) men hon är unik (för mig). Bor fortfarande i egen lägenhet och är en riktig krutgumma. Visst ser vi hur sjukdomen har tagit på hennes kropp och ibland måste hon lägga sig en stund och vila. Hon är min dotters stora favorit. Det var gammelmormor som lärde henne att flörta. Jag hoppas innerligt få ha kvar mina föräldrar lika länge men livet förändras så fort och det gör mig ledsen att tänka på. Djupt därinne vet man att det skulle ordna sig men just idag vet jag inte vad jag skulle göra utan mina föräldrar. Ibland är det svårt att vara vuxen och jag tror det är många liksom du som ibland känner sig som den där 8-åringen som tror inget ska förändras. Tänker på dig, KRAM

 34. eva skriver:

  Vad skönt att din pappa mår bättre!

 35. Sara81 skriver:

  Nej, tanken på att förlora sina föräldrar är näst intill outhärdlig. Och när det väl händer…går det inte ens att beskriva i ord. Det är 4,5 år sedan jag förlorade min pappa och det gör fortfarande så galet ont i hjärtat. Speciellt när jag tänker på allt han missar… Herregud, han har ju aldrig ens träffat mina barn!

  Underbart att din pappa mår bättre. Hoppas att han snart blir helt återställd!

  Massor med kramar

 36. B-M skriver:

  Skönt att din pappa är på bättringsvägen!
  Jag förlorade min pappa i hjärtinfarkt för 10 år sedan och han fattas mej! :-(
  Ha det gott & kram

 37. Lotta skriver:

  skönt gumman!! håller tummar oc tår!!!

 38. ~ Maria ~ skriver:

  Håller tummisar!
  Kramas om!

 39. Ellen skriver:

  Vad skönt att din pappa mår bättre nu! Usch, det måste vara jobbigt att se sina föräldrar bli gamla, de har ju alltid varit unga och friska och tagit hand om dem. Mina föräldrar har fortfarande bara drabbats av lite diskbråck och sånt men nä att se dem åldras är inget jag ser fram emot. Däremot är det faktiskt inte jättejobbigt när min farfar bli äldre och sjuk, han har ju alltid varit gammal!

 40. Pernilla A skriver:

  Vad skönt att din pappa mår bättre. Jag stöter ofta på sorgen i mitt arbet och ledsna barn som mister sina föräldrar. Och då kan dessa barn vara runt 70 år. Man är ALLTID barn till sina föräldrar oavsett ålder. Så för mig är det en självklarhet att man blir ledsen fastän det kan vara väntat och fastän man själv är gammal. Men det är sunt att man blir ledsen och tillåter sig att bli det. Sorgen kommer över en ändå vid ngt tillfälle. Håller med dig om att man själv ser sina föräldrar som de var när man var liten. Fast ändå tycker jag att de blir snyggare för varje år om man tittar på kort från förr. Hoppas att man får ärva det ;)
  Underbara kort från disney on ice. Har aldrig själv varit på det men barnen har lagt fram önskemål om det. Så man får kanske vara på hugget vid biljett släpp nästa gång det kommer till Malmö.
  Ha en underbar dag kram kram

 41. AnnaMathias skriver:

  Va skönt att höra! Kram!

 42. annalena68 skriver:

  Visst är man sågbar när det gäller ens föräldrar. Min pappa mår inte bra heller för tillfället, har gått ner 10 kg på två veckor så vi misstänker det värsta. Man blir sååå himla rädd när sånt här händer, man blir som ett litet barn igen. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa.

  Kram från mig!
  Anna-Lena

 43. Susanne skriver:

  Usch usch usch sånt som INTE får hända, som man inte ens vill tänka på!! Hoppas att njurarna bara var i någon svacka pga allt? Stora kramar till er.

 44. pernilla skriver:

  Skönt att eran pappa mår bättre och att han snart får komma hem. Usch det är så jobbigt att tänka ´på att ens föräldrar faktist inte alltid kommer att finnas där! Gör ont i hjärtat bara att tänka tanken! kram på dig!

 45. Jenjo skriver:

  Åh vad skönt att höra att han mår bättre!!! :)
  KRAMIS (lycka till på träningen)

 46. Finna skriver:

  Så skönt att pappan mår bättre! KRAM!!

 47. Mamma C skriver:

  Håller tummarna så hårt jag kan!
  Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress