Så var det söndag igen! Vad som är skrämmande är ju att alla dessa dagar som går är mitt liv!
Idag är jag gräsänka! Utan man och barn.. Barnen är hos sin pappa och Daniel lämnade mig kl 7 imorse för att åka ner till malmö och meka med sin cart, han skulle försöka träna lite sen också men var lite osäker på om han kunde eftersom han fortf. har problem med sina revben sedan gången i Maj då han skadade sig på en tävling. Det är en tävling till han vill åka sen ska han sälja carten..

Igår gjorde jag och Daniel stan lite, jag handlade en flaska alkoholfritt vitt vin till tjejmiddagen senare på kvällen och sen shoppade jag lite nagelprodukter. Jag har äntlign fått ut mina naglar och de ska banne mig stanna ute! Har köpt ett set från Mavala som lägger på ett lager nylonfiber som sedan förseglas med ett annat lack. Och de känns faktiskt mycket starkare. Jag köpte med mig Sushi hem och Daniel Burger King. Jag beställde sushi utan rå fisk och han gjorde 8 stora fuko maki till mig med crabstick, gurka och avocado i! Jag tror aldrig jag njutit av en sushi så! OCH blivit mätt!

Igår kväll var det då tjejmiddag hos Marie, alltid lika trevligt med massa god mat och trevliga tjejer. Daniel fick stanna hemma och laddade upp med kinamat, chips och läsk;)
Marie hade gjort rödvinsfondue som vi doppade kycklingkött, fläskkött, maj och champinjoner (eller chåmparoner som Storasyster säger)i


Maria och Marie har bänkat sig med sina paraplydrinkar


Bobby håller uppsikt över oss (eller är det maten?


Madde har fullt sjå med att korka upp mitt vita ”vin”


Maria


Maten uppäten!

Som sagt är jag gräsänka idag och vad är då mysigare än att spendera dagen med mamsen ute i hennes hus?! Så jag åker ut dit efter lunch..
Ha en trevlig söndag!!


Inga kommentarer to “Tjejmiddag”

 1. susanne skriver:

  Vin utan alkohol kan jag förstå men sushi utan rå fisk?? Finns det alltså? Såg urkul ut med tjejmiddag. :-)

  Kram!

 2. Kusse skriver:

  Mysigt med tjejmiddag! Var vinet gott? Har aldrig provat alkoholfritt….Men antar att man mår bra dagen efter =)

 3. Knickan skriver:

  Verkar ha varit en toppenkväll! Ha en skön dag ute hos mamsen idag! ;-)
  *puss å kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress