Åhhhhh vad jag är dålig på att ta kort just nu! Måste bli bättre!
Dagarna rullar på här! Idag har jag inte varit hemma många minuter!!
Imorse var jag på mammaträff, mysigt att träffa tjejerna igen efter juluppehållet! Oj så stora kottarna blivit! Dessutom fyller Lillebror 10 månader idag! Helt otroligt… nästan året! Dagen till ära fick han sina första skor :-) Jäääääättefin är han i dem!
Lite dålig bild för den är tagen med min mobil.(Lillebror som står upp i randig tröja)

Efter mammaträffen åkte jag och Lillebror ut till Ikea och köpte en fårskinnspläd till vagnen, vidare in till Polarn & Pyret och köpte mockasiner. Efter det mötte vi upp Daniel på BVC där Lillebror mättes, vägdes och blev besiktigad av tant doktor. 10 poäng AV 10 möjliga.

Vi drog vidare ner till stan efter det och köpte slips till Daniel inför begravningen, kollade lite brudbuketter hos floristen och hämtade upp ett postorder paket på Ellos och passade på att handla. Dessutom hann vi med att prata med cateringen om maten till bröllopet!
Jag var även inne i tygaffären och köpte vit fleece som jag ska sy en capeliknande sjal att ha om mig till och från vigsel/festlokal/hotell :-) Kuligt!

Postorederpaketet var roligt! Var bla skjortor till Lillebror och Storebror som de ska ha på bröllopet. Nya träningskläder till mig, byxor, jacka, kläder till Lillebror och Storasyster och annat smått och gott

Nytt

Inga kommentarer to “Tisdagsgöra”

 1. ann skriver:

  Grattis på 10 måanderdagen då Noel!! *gullunge* Åhhh den där ”hubba bubba” jackan kikade jag oxå på!! Är den snygg eller???
  Måste nog köpa ny till våren när man inte är så bystig längre….
  Kul att se att du syr en cape i fleece!!!
  Tänk! Snart gifter ni er!!!
  Kram//

 2. Knickan skriver:

  Å så stor han har blivit, eran lille plutt! Tänk, redan 10 mån…!
  *kramen*

 3. Ulrica H skriver:

  Vilka urtuffiga kläder du köpt… busarna kommer att bli såå fina i dem.

  Grattis till lilla Noel på 10-månadersdagen. Jag kan tro att han är snuttesöt i sina nya fina skor.

  Kraam Ulrica

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress