Jag såg denna bild på Ikeas hemsida, på ungdomsavdelningen och jag gillar den verkligen. M är ju trött på flickrosa och hon börjar ju bli stor (10 i nov).

img_9442
Foto: Ikea

Det roliga är att rummet verkligen påminner om hennes fast hon har ju två snedtak och två fönster. Men visst hade det kunnat fungera? Jag är ärligt lite skeptisk till svart färg? Men det kanske hade blivit bra? Idag är väggarna vita och en ny tunn ljusgrå heltäckningsmatta ligger i rummet:
img_9442img_9442img_9442


9 Kommentarer to “Stor-loppans rum”

 1. Åse skriver:

  Ihhh så härligt det kommer vara för kussarna som bara kan traska över till varann!! PUSS söstra mi

  [quote comment=”961″]Sååå fint det kommer bli. En viss Jasse kommer vilja sova över hihihihi
  Pussen[/quote]

 2. Syster Pia skriver:

  Sååå fint det kommer bli. En viss Jasse kommer vilja sova över hihihihi
  Pussen

 3. Ika skriver:

  Hm, heltäckningsmatta må vara hur inne som helst, men jag vågar ändå lova att jag aldrig frivilligt kommer att bo med sådan, inte så länge det kan undvikas. Farmor hade heltäckningsmatta i huset, och den var läskig. Man kunde bränna sig på den, om man halkade mot ytan (fast nyare sorter har kanske mildare effekter av friktion), dessutom får jag lite bacillskräck av ett golv som inte går att rengöra ordentligt. Nej, jag drömmer om trägolv istället, helt i solitt trä som åldras vackert… (och nej, jag är absolut inte i sådan situation att jag har den minsta påverkningsmöjlighet vad gäller materialet under förtterna, men man får ju drömma ändå. :) )

 4. Dessi skriver:

  Vad avis jag blir! Har alltid velat ha ett rum med snedtak, men har alltid bott i lägenhet på botten så det har blivit lite svårt :P

 5. Åse skriver:

  Japp precis! :) Ja jag tror det också! :) Vilken vägg är det ni har grå/svart? Har du bild ute? KRAM!

  [quote comment=”705″]Tror det blir jättesnyggt med en svart fondvägg och resten vita. Är det så ni har tänkt? Vi är jättenöjda med vår svart-gråmönstrade fondvägg i matrummet. KRAAAM![/quote]

 6. finna skriver:

  Tror det blir jättesnyggt med en svart fondvägg och resten vita. Är det så ni har tänkt? Vi är jättenöjda med vår svart-gråmönstrade fondvägg i matrummet. KRAAAM!

 7. Åse skriver:

  ja spottar hade ju varit snyggt! Rummet är ju så ljust och väldigt stort eftersom det eg är två rum som är ihopslagna så jag troir faktiskt att svart kan fungera.Jag har annars svårt att komma på en färg på fonden som skulle poassa, Absolut inte rött och eftersom mattan är ljust grå så vill jag inte ha en grå vägg. KRAM!

  [quote comment=”694″]Jag tror Å att vad du än väljer så blir det fint!!! Jag ser genast den röda tråden eftersom ni ska inreda allrummet i vitt, rött och svart, som ligger vägg i vägg. Huvudsaken är att skruttan diggar det och det tror jag nog att hon gör! Man kan alltid sätta spottar i taket så att det motverkar att det svarta krymper rummet. en svart vägg och resten vitt och accenter i rött… YES! Jag tror på den idén!!
  ps håller förresten på att spåna på min snart 11 årings rum…

  Kram//[/quote]

 8. ANN skriver:

  Jag tror Å att vad du än väljer så blir det fint!!! Jag ser genast den röda tråden eftersom ni ska inreda allrummet i vitt, rött och svart, som ligger vägg i vägg. Huvudsaken är att skruttan diggar det och det tror jag nog att hon gör! Man kan alltid sätta spottar i taket så att det motverkar att det svarta krymper rummet. en svart vägg och resten vitt och accenter i rött… YES! Jag tror på den idén!!
  ps håller förresten på att spåna på min snart 11 årings rum…

  Kram//

 9. Marie skriver:

  Jag tycker svart och rött är jättefint tillsammans, och jag tror att det kan bli jätteläckert! Sen beror det väl på hur mycket ljus som kommer in i rummet också. En vän till mig har svart i sitt vardagsrum, och det är väldigt snyggt, men då har han också mycket fönster. Lycka till med valet =)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress