Idag är en sådan där dag då man vaknar och bara är tillfreds med livet.. man ser alla möjligheter och allt känns solklart precis som vyn över Öresund en vacker molnfri dag ;) (man måste ha sett det för att förstå)

Våren är här och sommaren står för dörren.
Min viktminskning går som på räls och jag mår sååå bra.
Barnen har fått nya vårjackor och nya vårskor och går runt i sina nya solglasögon och sprider solsken. De är underbara.
Älsklingen kommer ikväll och vi ska äta god mat och dela en flaska vin..

Jag har lyckats med två fantastiska saker, nämligen träffa två människor som betyder otroligt mycket för mig: Daniel och Annica.
Att Daniel är den underbaraste jag vet är ett känt faktum.. Han är bara bäst! Innehar allt det jag vill ha i en man och som jag saknat i tidigare relationer.. Lyllos mig, är det enda jag kan säga.
Sen har vi Annica.. världens finaste vän! Och det är lite speciellt att hitta sin bästa väninna vid snart 30. Hon är den varmaste, mjukaste och den mest omtänksamma vän jag någonsin haft. Man kan bara inte låta bli att älska henne. Jag är evigt tacksam över att jag fann henne (eller hon fann ju mig!)

Dessutom så bär det iväg till Formel 1 i Ungern i Augusti. Och om allt går som planerat så bilar jag, Daniel, Stefan och Ullis ner 1 vecka före F1 och tar en semestervecka i Europa.

och siste men inte minst bär det ju iväg till Sthlm nästa lördag för IRL träffen! Kan det bli en bättre dag idag? Med så mkt att vara glad över? ;)
Nä just det!


Inga kommentarer to “Solskensdag”

 1. nina skriver:

  hej hopp..skriver här oxå..
  är glad för att du funnit en sån mysig vän..men hur lärde ni känna varandra?*nina nyfiken*
  ska bli kul att ses nästa helg..
  kramizar

 2. Debbie skriver:

  Hej Åse! Vad härligt att känna den fina känslan som du känner just idag *ler* Det e du väl värd hoppas att du får skoj på lördag i Sthlm…Ska bli kul att träffa dig i nästa vecka kramar Debbie!

 3. Finna skriver:

  Kul att du är så lycklig, det har du verkligen förtjänat! Jag har oxå flyt i livet nu, hoppas att det håller i sig. KRAM!

 4. Nina skriver:

  Visst är livet underbar :) Man ska vara tacksam för varje sekund man får spendera med sina nära och kära. Låter kul med resan, dit skulle säkert gubben vilja åka men blir Norrland för våran del då :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress