Så var vi tillbaka i Helsingborg igen! Vi åkte upp till Stockholm i lördags morse och har haft en supermysig helg hela familjen!
Vi körde rakt in i en snöstorm på vägen upp och sen har vi välsignats med ett snöigt Stockholm! Ungarna tyckte det var himlen på jorden;) Vi fick ett kanonbra familjerum på Scandic Malmen vid Medborgarplatsen så det kunde inte varit bättre! Två rum med två TV apparater och utsikt över ”Mdis” När vi kommit upp mötte vi upp Daniels mamma som också var uppe för jobbets räkning och gick på julmarknad i Gamla stan. Urmysigt. Sen mötte vi upp Daniels bror Martin (som bor i Sthlm, men pluggar tillfälligt i Norrköping) och hans flickvän Anna och hade en mysig kväll på restaurang Magnus ladulås.

Sen i söndags begav vi oss ut på en morgonpromenad efter en stadig hotellfrukost och sen checkade vi ut vid 12 för att sen bege oss till Intiman där barnmusikalen ”När Findus var liten och försvann” (Findus o Pettson) väntade. Daniels mamma hittade sig också en biljett *S*
Världen är liten, Daniels mamma träffade på Picko Trobergs fru som var där med sina barnbarn (Daniels pappa o Picko var de som startade Adena Pickos) så det är ju kul när man träffar på gamla bekanta när man är på besök i en stad!
Det var en trött familj som var hemma efter 21 igår iallafall! men roligt har vi haft det! :-)

Trött Spiderman med syster i bilen på väg upp

Snö!

Julmarknad i gamla stan

Nyfikna N&M tittar in i tomteverkstaden

Vacker gränd i gamla stan

Snöbollskrig på söndagsmorgon!


Inga kommentarer to “Snö i Sthlm”

 1. Susanne skriver:

  Mysigt med en liten minisemester med familjen. :-)
  Kram!

 2. Pamela skriver:

  Hej Tjejen!
  Hoppas att allt är bra, vilken fin mage du har och Annika med för den delen. Snart flyttar ni härligt. Hoppas att ni kommer på lussevaka.

  Kram Pamela :hugs: :hugs:

 3. Knickan skriver:

  Vad mysigt ni har haft det!!!
  Älskar bilden på N&M när dom kollar in i tomteverkstan. Jättefin!
  Hörs gumman!
  *blöt puss*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress