Snön kom och gick. Annat var det förr… då åkte man pulka hela vintrarna!
Men noel hann hälsa på snön i allafall!

Nu är mina stora hemma från Island, och där har de badat i ”Blå lagunen” och de hade en egen källa utanför sin stuga, är deras mamma avis eller a v i s ! !
De små sprang omkring helt överlyckliga när familjen blev komplett igen.. gosetrollen!
Nu stannar de till på tisdag sen ska de hem till deras pappa igen och kommer inte tillbaka förrän på måndag.

Vi har inte gjort ngt i helgen mer än småfixat här hemma, städat, m.m. Julgranen har jag inte orkat packa ner, dessutom den ju så fiiiiiin :) Men det andra är nerpackat och jag har placerat om mina cultisar m.m. Längtar tills min beställning kommer. Sen ska jag kolla vårnyheterna hos Råå Blomman också.
Det suger lite i shoppingtarmen ;) Beställde ett par nya velourbyxor till Juni i går, svarta med orangea muddar och så JUNI på rumpan. hennes rosa med bruna muddar (o juni på rumpan) passar fortfarande! De köpte jag ju tidigt våren 07! Det är sådan modell att de håller länge.

Kram på er, hoppas ni hade en skön helg!


22 Kommentarer to “Slut i rutan på helgen”

 1. Veronica skriver:

  Hej snäckan!! Åh vilken upplevelse att ha varit på Island!!Blir oxå lite avis, men kanske nåt att se fram emot när man är pensionär!?hihi..DÅ ska maken o jag ut resa mycket!!!=)
  Vilken underbar bild,den borde du rama in,verkligen konstnärlig!
  Vi har packat undan det mesta av julen nu,har ett litet tåg till värmeljus kvar i ett fönster (mest för sonens skull) samt lite snögubbar på hans rum,men annars var jag så trött på det redan (ovanligt för mig,för annars brukar jag frossa i jul långt innan o gärna ett bra tag efteråt oxå!!) MEN i år vill jag ha vår o det fort!!Kan det bero på bäbisankomst i mars kanske!!!?=) Troligen…Inte lång tid kvar nu,spännande!!
  Frågar som så många andra VAR köper man såna byxor?Verkar toppen ju,såna måste jag köpa till min lilla kicka oxå!
  Hoppas att du orkar läsa mitt svammel…Kram på dig!

 2. Labolina skriver:

  De där velourbyxorna är så söta. Har beställt och gett bort flera i presenter och nu klappar, perfekt och så uppskattat!

  Här finns det snööö… De jäklarna har skottat hela natten utanför oss… Gaah, inte kul att bo mitt i smeten ibland, kunde inte sova alls. Men snön gör allt så mycket ljusare och mysigare.

 3. sanna skriver:

  Hej gumman! Tack för dina ord hos mig! Nu har jag uppdaterat mig om ditt liv. Härlig nyår och allt där till :) Gott att se! Många kramar

 4. josefina skriver:

  Hej!
  Ja, jag har också börjat med nedpackningen av julen… mysigt att ha i december men nu vill man bara börja om igen!! ;)

  Tänkte höra med dig – vad heter butiken (nätbutik antar jag) som du beställer byxorna från?? Hugo o bebisen skulle nog behöva sådana tror jag ;)

  kram

 5. Lina skriver:

  Det snöar för fullt här i Malmö… Mysigt.. Så länge man inte ska ut och köra.. hihi… Ni verkar redan ”bott in er” i huset. Ser härligt ut på alla bilder…. Jag behåller nog julsakerna framme tills nästa helg… vill njuta av dem ett tag till tror jag… God Fortsättning…..

 6. Ninastina skriver:

  Vilken häftig bild på grabbens handavtryck med fågeltramp. Ett riktigt konstverk.

 7. kickig skriver:

  Här i Östersund är det ingen brist på snö ;-)
  God fortsättning önskar
  /Kicki G

 8. elin skriver:

  Vad söta velourdressen låter med namnet på rumpan :)

 9. vickantikkan skriver:

  du jag har en egen lagun utanför fönstret här, bara att komma över!! jäkla töväder!! grrrr

  jag vill ha tillbax vintrarna som de var förr! :(

  kramis

 10. Tina skriver:

  Julen ska ner här idag…började så smått redan i helgen. Julgranen måste väl också ner, men den barrar inte ens trots att den bara har fått vatten en enda gång på snart tre veckor!

  Visst är det väl himla bra med barnkläder som räcker länge! Toppen! Toppen! Var har du köpt velourisarna? Nätet?

  Ha en bra måndag i snöblasket!

  Kram Kram

 11. Madde skriver:

  Det är inte bara du som är avis på dina barns Islandsresa, här är en till :)

  Måste slänga ut granen snart, blir tokig på allt barr på golvet
  Kram

 12. finna skriver:

  Åh, förstår att du är avis på barnens Islandsresa. Vill oxå åka dit!!
  Hemma hos oss står granen kvar i uterummet, den passar så bra där. KRAM KRAM!!

 13. Snäckan skriver:

  Ja, visst är det konstigt att det känns som man ALLTID hade snö på vintrarna när man var liten. Och på sommaren var det sol VARJE dag. Hmm, skulle kanske gissa påatt man har ett ganska selektivt minne ;-)

  Här åkte allt julpynt innan nyår och istället fyllde jag hemmet med härligt krispiga tulpaner. Älskar!!!

  Storbarnens Islandsresa lät onekligen spännande!

  Kram

 14. chalitt skriver:

  Hej gumman
  JA de suger verkligen i shoppingtarmen här me… men ska försöka halla igen lite. Rensade bade i mina och Noels garderob i helgen och la undan allt som han vixut ur och alla babyleksaker. Man far verkligen lust att fixa och dona sa här när det är ett nytt ar!!! Ska städa ur linneskapen i eftermiddag tänkte jag ocksa :-) Mar sa bra n$är det är rent och snyggt i skapen!! Annars är jag en mästare pa att ha fint pa ytan.. men kaos i just alla garderober!!! Var beställer du de velourbyxorna till Juni? E sugen pa ett par till Noel, för han haller pa att växa ur bada sina tva velour byxor nu. Puss pa dig gumman och ha en härlig vecka!!

 15. Helena skriver:

  Snön såg jag inte alls mycket av som barn då jag växte upp. Tycker att det är mer snö där jag bor nu men ack så lite det har varit i år. Vi hann med att bygga snögubbe igår och rusa omkring en stund, men idag hade den trillat. Men kul var det :)

  KRamis

 16. Tanja skriver:

  Visst var det mer snö när vi var små? Jag vill också ha mer snö, inte bara blask som det blir nu…
  Förstår att du är avis på de stora som varit på Island, det verkar coolt.
  Jag har packat ner julen nu och tycker det är skönt med mindre barr under fötterna :)
  Ha en fin dag!
  KRAM

 17. therre skriver:

  Hej Åse!

  Här suger det med i shoppingtarmen, men man försöker hålla sig då man vet att man mer borde rensa än att skaffa nytt. 2008 har jag lovat mig själv att imuplshandla mindre ;)

  Förresten, vet inte om jag frågat dig, men hur är det med ditt RSS? Det går nämligen inte att följa dig på bloggkoll, o det vill jag ju gärna göra så jag ser direkt när du uppat :P

 18. maartha skriver:

  hejhej…vart hittar man sånna byxor… *vill ha* :)

 19. Maria i Gbg skriver:

  Såna mysbyxor är jag också sugen på… ja till lillkillen alltså. :-)

  Kram från Gbg

 20. Ann skriver:

  Japp nu är julen och granen nedpackad sköööönt!!!! Dags att klickeliklicka lite på nätet och fram nytt…
  HA DET GÖTTELIGÖTT!!!

  PS min RSS funkar visst inte trots att jag uppar…

  kram//

 21. mammalisa skriver:

  Hej på dig! Har packat ner julgrejerna idag jag med, granen åkte också ut. Den var så himla barrig, bara rasade av. Saknar ljuset fr den. Har ej tagit ner stjärnan o ljusstakarna än, vi behöver mysljuset bara ngn vecka till sedan får man väl packa ner dem också…. Vi har varit p IKEA idag o köpt skrivbordsskiva till ovanvåningen samt en massa annat smått o gott som vanligt…. Kram!

 22. Mammas Ebba skriver:

  Hej på dej!!!!!

  Här på åsen ligger snön allt kvar och ungarna hoppas på ännu en pulkadag i backen innan skolorna börjar på tisdag. Allt julpynt plockade jag undan i fredags…blev såååå trött på det och ville bara ha in våren. Men som din gran var vår oxå fin så vi bestämde att den fick stå kvar tills nästa helg tilsammans med andvetsstjärnorna. Ett par minuter senare hördes ett brak i köket och där satt lilla E 8 månader under granen med glitter som Gloria på huvudet. Kan väl säga att det var svårt att hålla sig för skratt samtidigt som man var tvungen att kolla så att hon var OK. E var bara smått chockad och granen alldeles sned så ut åkte den och nu är det bara stjärnorna i fönstret kvar. Vill ju ha lite nya lampor så de får sitta kvar tills jag hittat det jag vill ha.
  Ha det gott kram kram!!!!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress