Vad har jag gjort idag?
Inte möe! (mycket på skånska) Daniel gick upp vid 7.30, när han pussade mig på halsen och kallade mig lakritstroll ville jag inget annat än krama tillbaka fast mina lemmar lydde inte tankarna.. Jag är inte människa vid den tiden! Nåja älsklingen lämnade mig, han skulle till Malmö och hämta lastbilen för vidare färd mot Sthlm för att hämta flyttlasset. Jag somnade om och sov gott när telefonen ringde vid 11 tiden.. sen dess har jag inte gjort annat än suttit här och tittat på TV. Typ.

Har aktiverat cloud-no9.com igen. Inte för jag vet vad jag ska ha där.. Cloud-No9 är ju egentligen min och Daniels domän, tillägnad oss. Vi träffades ju 9 mars och sen dess har den 9:e varit vårt datum. Daniel fyller år den 9:e, vi åkte på vår kärleksresa till Rhodos den 9:e och ja sånt har det varit :-)
Nä, dags för Tv-slapp i sängen nu! Natti natt!


Inga kommentarer to “Slapphet”

 1. Micke skriver:

  9’e Mars… min födelsedag… ville bara poängtera… trevligt att ha nedräkning till den tillgänglig…
  Ha det gött. Nu ska jag sovva efter trevlig iunflyttningsfest… oj fingrarna hänger inte riktit med, nåkjja…

 2. Nina skriver:

  :) Du får göra en fortsättnings sida på romansen på cloud-no9.com ;)
  Jodå jag har alltid kört med Northon och klarat mig från virus från -97-98 fram tills nu, smått irriterande och sen vet man inte riktigt vart det kommer ifrån heller för jag får inga skräp mail om vi säger så, kanske gubbens data och sen vidare till min eftersom dom är sammamkopplade??
  Nåja hoppas på att det är slut nu, kör på högsta säkerhet nu :)
  Önskar dig en trevlig lördag kväll
  Kram/Nina

 3. Alexandra skriver:

  haha…vilken kul idé :)
  Gillar det faktisk, även fast man väntar sig att markeringen ska röra sig och man får en impuls att trycka Ctrl+D för att avmarkera :D

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress