Inget slut på eländet!
Lillebror är fortfarande sååååååå förkyld och kan knappt ens behålla vällingen, han hostar tills han kräks. Jag är också nedrigt förkyld nu och har en ond hals som gör aj aj och kräks har jag också gjort. Sååååå typiskt!!!

Stefans 30 års fest som var en överasskningsfest för honom var jätterolig! Mindre kul var det att knappt få sova något sen på natten eftersom Lillebror vaknade i tid och otid av snorig näsa och feber. Stackars plutt. I söndags åkte vi sen hem till mamsen som passade de stora barnen, lillasyrran med bebis i mage och sambo var där också och rätt som det var hade mamma dukat upp världens julbord med prinskorvar, rödkål, skinka, julostar och gud vet vad. Gott!
Vi mötte senare upp Annika och Peter för bio (Bridget Jones) och det var såååååå kul! Inte bara för att filmen var kul (Jag o kussen är båda BJ fans) utan för att bakom Annika satt en söt tjej som hade Downs Syndrom och som skrattade hejdlöst hela tiden, och som sparkade Annika i häcken varje gång hon gjorde så. Så allt blev liksom dubbelt så kul av att lyssna på henne :-) Annika fyllde 32 den dagen så hon fick en snygg tröja i födelsedags present av mig och Daniel, den var så snygg så jag köpte en till mig också :-)

Nä nu ska jag fortsätta titta på Extreme Home makeover i sängen och pilla med bordsplaceringen till bröllopet samtidigt;) Daniel har varit i Sthlm hela dagen och kommer hem om nån timme..

Om vi inte hörs innan så GOD JUL på er alla!


Inga kommentarer to “sjukt var det här”

 1. ~Maria~ skriver:

  Kikar in och önskar en fin jul!
  *Krya på er kramar*

 2. Maria skriver:

  Hoppas att ni hinner bli friska till julafton iaf. Krya-på-er-allihop! God Jul!

 3. Ulrica H skriver:

  Näe, nu får ni allt bli friska!! Nu vill vi ha tillbaka den sprudlande glada Åse :(

  Massor med god jul-kramar.
  Ulrica

 4. Anne skriver:

  Kära nån då!!! Vad sjuka ni är där borta i söder.Krya nu på er och sköt om er på bästa sätt.Jag skickar såhär en massa goa julkramar till er alla.
  GOD JUL!!! Snygging , ta vara på dig..//Anne

 5. ann skriver:

  Men snuttan!!! Är det din tur att vara sjuk i år!! Krya på er allihopa!!!
  Önskar dig en fröjdefull och God och UNDERBAR jul!!!!
  Massor av kramisar//

 6. samira skriver:

  God Jul Åse!!
  Hoppas Noel kryar på sig innan julafton

 7. Sanna skriver:

  Känner med dig gumman! Gustav har fått penicillin idag för han har öroninflammation och hostar nästan så han kräks med. Vi har varit uppe hela natten med en liten ledsen ledsen Gust. Hjälp va jobbigt det är så jag förstår dig! Skickar många kramar till er alla med hopp om en frisk(are) och mysig jul!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress