Pömsig Åse idag!
Igår lunchade jag med Debbie, en tjej jag träffat online genom Underbar. Hon har varit med sen ”Vägen fram” och varit en ganska tyst följare av Underbar.. Hon var jättetrevlig! Så det kändes som vi känt varann länge! ja iofs så ”känner ” hon ju mig mer än jag känner henne eftersom hon vet det mesta om mig men jag inte mkt om henne eftersom hon inte själv har en sajt *S* Men det är kul! Kändes märkligt när jag nämnde människor i mitt liv och hon visste allt om dem genom Underbar :grin: Annica, mattias & Sofie m.fl..
Vi gick en vända på stan efter vi käkat och sen gick vi inom SATS där hon är instruktör och fixade gratis träningsdagar till mig. Jag MÅSTE börja träna!
Jag hittade ett par jättefina byxor på Vero Moda för 198:- men när jag insåg att tjejen som provat dem före mig bevisligen haft mens så valde jag att avstå från att köpa dem (sista paret) UÄRK!
Vi köpte med oss lite fikabröd och stack hem till Daniel och fikade.
Nåja summan är att internet är ett fantastiskt medium där man träffar människor man aldrig skulle träffat annars!
Så jag och Debbie bokade redan nästa ”dejt”, vi ska ut på lördag för Johannes kommer ner och hälsar på så då sticker vi ut vi fyra. (eller fler?)

Daniel och jag köpte sen hem lite sushi och drack varsett glas rött, YUM! Hyrde ”The Mothman Prophecies” som var kanonbra!! Rätt obehaglig film….

Pratade med Annica, saknar henne! Nästa vecka kan vi leka en massa! :hugs:
Dagens bild: Debbie


Inga kommentarer to “Sajberdejt”

  1. Knickan skriver:

    Gumman, jag saknar också dej en massa!!!
    Tur att det finns telefoner och msn…
    *puss* :hugs:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress