Nu måste ni tala om vad ni tycker!

I Allrummet (ungdomsrum) kommer vi ha dessa möbler
img_9442img_9442img_9442
img_9442
Den svarta

img_9442img_9442

Vilken matta tror ni blir bäst till?
1 eller 2?
img_9442img_9442

Uppat: Håller med er! Den helsvarta ryamattan Hampe från IKEA blir det! Dessutom blir det den svarta zit zacken istället för den röda för jag är inte helt hundra på att de röda färgerna matchar.


19 Kommentarer to “Rösta!”

 1. Snigla skriver:

  Jag tycker om den mönstrade mattan och tänkte passa på och fråga om det också var ikea? kände igen mönstret men kan inte placera den.. dyr?

  I övrigt ger jag rådet att välja med hjärtat.. det ska passa familjen som bor där och nyansskillnader gör inte så mycket… värre om miljön blir ”tråkig”.. men å andra sidan har ni fixat det med ett rött snyggt utroppstecken!

  Ha det gött,
  MVH Sandra

 2. therre skriver:

  [quote comment=”1383″]Japps Lack! Soffbordet är också en Lack (fast det känner nog alla igen *S*) Tycker Lack serien är en billig men bra/snygg ”slit och släng” möbel, bra i barn/ungdomsrum!
  [/quote]

  Ja, man behöver inte ha dåligt samvete om man byter ut något efter ett år och är en bra möbel så detaljerna får göra rummet istället :) Ska bli jättekul att se bilder från ert hem! :)

 3. Ella skriver:

  Skitläckert! Ett riktigt härligt rum att tillbringa tid i.Min äldste son har haft vitt o svart i sitt rum hela tonårstiden och verkligen gillat det!
  KRAM i massor!/Ella

 4. lmn skriver:

  Åh så snyggt det kommer bli i ungdomarnas rum! Helsvart matta, lätt!

 5. Madde skriver:

  Jag gillade 1:an men del helsvarta passar bättre ihop med det övriga

 6. Maria i Göteborg skriver:

  Vad roligt att det äntligen är dags nu. Jag gläds verkligen med er och hoppas samtidigt att det snart ska bli min tur. Ett eget hus står högt på önskelistan här hemma också. Först ska vi bara försöka köpa loss vår hyresrätt så vi har något att lägga in i huset sen.

  Ha det så kul i morgon.
  Kram från Gbg

 7. Åse skriver:

  Japps Lack! Soffbordet är också en Lack (fast det känner nog alla igen *S*) Tycker Lack serien är en billig men bra/snygg ”slit och släng” möbel, bra i barn/ungdomsrum!

  [quote comment=”1379″]Ah, takfönster. Näe, då kanske det ser lite knepigt ut med gardiner ;)

  Ska bli kul att se hur det ser ut när saker kommer på plats. Lackbänken är jättebra. Visst är det den, den vita? Dottern har den lilla vita tv-bänken i Lackserien och resten i Bestå, Lack, Expedit i vitt så med rosa grejer överallt i rummet. Snyggt och cleant. Jag som vill inreda i lantlig/romantisk stil, men barnrummet får vara som det vill. Det är ju hennes rum, där ska inte jag bry mig alltför mycket och det är ju vitt så jag är nöjd :D[/quote]

 8. Jessica skriver:

  Jag hade valt den helsvarta. Den andra blir för mycket till säckarna. Den andra kan bli stressande.

 9. Veronica skriver:

  Egentligen är ju ettan häftigast,MEN med risk för att det blir för rörigt för ögat så röstar jag oxå på den helsvarta..Annars va den mönstrade läcker!!Tja det kommer att bli ett häftigt rum,heltklart!!kramiz!!

 10. therre skriver:

  Ah, takfönster. Näe, då kanske det ser lite knepigt ut med gardiner ;)

  Ska bli kul att se hur det ser ut när saker kommer på plats. Lackbänken är jättebra. Visst är det den, den vita? Dottern har den lilla vita tv-bänken i Lackserien och resten i Bestå, Lack, Expedit i vitt så med rosa grejer överallt i rummet. Snyggt och cleant. Jag som vill inreda i lantlig/romantisk stil, men barnrummet får vara som det vill. Det är ju hennes rum, där ska inte jag bry mig alltför mycket och det är ju vitt så jag är nöjd :D

 11. Britt-Marie skriver:

  Håller med övriga om att den svarta mattan är bäst.

  Kram

 12. jennie m malva skriver:

  Hej snygging. Ja röstar på matta nr två. Blir nog bättre med en neutral matta i så får barnen ta plats i stället. :)

 13. Malin J skriver:

  Ja jag bestämde mig också för att rösta på den helsvarta, jag tror den andra med mönster kan bli för ”orolig” på något sätt dessuom syns inte fläckar på en helsvart matta ;)

 14. Åsa skriver:

  Den helsvarta röstar jag också på! :)
  Det kommer att bli såå snyggt där! Vad blir det för färg på väggarna?

  Älskar just den här kombinationen, svart, rött, vitt och grått. Stora dotterns rum går helt i de färgerna (väggar, möbler, inredning).. och det roliga var att det var hon själv som ville ha det så när hon gjorde om hela sitt rum till tonårsrum för två år sedan. Då fanns inte så mycket svarta/röda/vita detaljer som nu, men vi lyckades få ihop det. Nu finns det ju hur mycket som helst i de färgerna. :) Vårt sovrum ska renoveras nu i veckan, och det blir svart, vitt och grått, med ett par röda saker som ”piff”.

 15. Cia skriver:

  Helt klart den helsvarta! Eftersom möblerna har så mycket färg och mönster i sig är det nog snyggast med en enkel matta. Kram!

 16. Sofia skriver:

  Jag säger den HELSVARTA mattan….:-D

 17. Jill skriver:

  Tror det blir jättebra med de möblerna i allrummet! Det är ju så snyggt med svart och rött!! Matta nummer 2 tror jag blir bäst, den helsvarta :)

 18. Åse skriver:

  Ja jag är inne på samma linje som du!
  PS: Inga gardiner, det är takfönster

  [quote comment=”1366″]Jag tycker den heltsvarta, kanske blir lite mycket mönster annars med säckarna och så ev. gardiner?[/quote]

 19. therre skriver:

  Jag tycker den heltsvarta, kanske blir lite mycket mönster annars med säckarna och så ev. gardiner?

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress