4 härliga tapetrullar kom idag med DHL från ByggHemma, nu ska vi bara beställa de andra till hall och sovrum sen är tapeter och färg klart och då fattas bara golvet som vi köper nästa vecka. Denna kommande helg är den sista gemensamma helgen som ska gå till packning, svärmor har erbjudit sig att komma upp och underhålla barnen – skönt!
img_9442

Jag lider verkligen av röran här, kommer mig inte för att rymma upp eller städa.. känns bara som jag väntar och väntar och väntar på att få komma härifrån. Flyttade ju ut mentalt redan i början av juli :)

Väggord hör man ju mkt om nu och jag vill ha bla ovanför Junis spjälsäng, har ni några konkreta förslag på text?? Kanske ngn vers från en vaggvisa?


25 Kommentarer to “Röra och tapeter”

 1. Sara & Tyra skriver:

  Väggord är ju hur fint som helst!
  Det ska vi absolut ha i Tyras rum, när vi väl köper hus/lägenhet :)

  Ni har ingen ramsa eller godnattvisa ni brukar sjunga som är lite speciell och som ni sjunger ofta?

 2. Malin J skriver:

  Nu fick jag en idé till Oskars rum, tack så mycket ;) Jag gillar blinka lilla stjärna där, den sjunger jag ofta som vaggsång enkel och fin. Så mina ord hade nog blivit just det, Blinka lilla stjärna där och kanske sätta liten stjärnhimmel runt det.
  Puss och kram.

 3. Trollis m/pojkar skriver:

  Så fint med brunt! Me like!

 4. Susanne skriver:

  Kuuul med nya tapeter! Vi fick upp våran fondtapet igår och jag står bara och glor på den hela tiden. Om bara resten av hemmet kunde bli klart åxå.
  Känner igen det där med röran. Man blir så less på att leva i den.
  Kram!

 5. Åse skriver:

  Åh Idas sommarvisa – ja den äör söt :)

  [quote comment=”1047″]Varför inte:

  Jag gör så att blommorna blommar…

  Kram från Gbg[/quote]

 6. Åse skriver:

  Jo, korta ord är fina. Nu ska jag inte ha ngt mer på den väggen där Juni ska ha sin säng så det finns plats för lite längre men, vi får se :)

  [quote comment=”1055″]Ja dessa väggord, det finns ju hur många vackra ramsor som helst. Blir helt tokig av att välja. Varför inte bara skriva Lillan ovan för sängen! Enkelt och snyggt. Tycker det är vackert med dikter men då krävs det nästan en ganska så avskalad vägg, oftast har man inte sååå hemskt mycket plats i ett barnrum. I alla fall inte jag :-) Jag ska bara skriva ett elelr två korta ord ovanför Tindras sänggavel.[/quote]

 7. Åse skriver:

  Den har jag aldrig hört, men letade upp lyriken, fin!

  [quote comment=”1049″]Eva Dahlgrens ”Guldlock” har många fina verser tycker jag (upptäckte låten först häromdagen o nu bara älskar jag den!). Mycket känsla bakom orden…[/quote]

 8. Cissi skriver:

  Ja dessa väggord, det finns ju hur många vackra ramsor som helst. Blir helt tokig av att välja. Varför inte bara skriva Lillan ovan för sängen! Enkelt och snyggt. Tycker det är vackert med dikter men då krävs det nästan en ganska så avskalad vägg, oftast har man inte sååå hemskt mycket plats i ett barnrum. I alla fall inte jag :-) Jag ska bara skriva ett elelr två korta ord ovanför Tindras sänggavel.

 9. Åse skriver:

  Hihi du är söt :) Ordet Väggord i inlägget var redan länkat till Myfirstroom ;)) Men tack för tipset ändå *S* Kraaaam

  [quote comment=”1052″]hej åse! Kan tipsa om myfirstroom.se dår kan du kika runt, man kan även beställa egna väggord och så.. ja, gå in och kika iaf så får du se vad du tycker..
  kramelikram :-)[/quote]

 10. Sofia skriver:

  hej åse! Kan tipsa om myfirstroom.se dår kan du kika runt, man kan även beställa egna väggord och så.. ja, gå in och kika iaf så får du se vad du tycker..
  kramelikram :-)

 11. Hanna gbg skriver:

  Eva Dahlgrens ”Guldlock” har många fina verser tycker jag (upptäckte låten först häromdagen o nu bara älskar jag den!). Mycket känsla bakom orden…

 12. jenny skriver:

  ahhhh jag vill också ha hem nya tapeter. Vi skall så fort vi slängt ut den gamla sketna soffan där uppe börja regla upp väggen i S nya rum alias mitt gamla tvrum. sen vill jag dra bort strukturtapeten och mittpåväggenlisten som svärmis satt upp. Hon är tydligen förtjust i struktur tapeter… detta blir tredje rummet jag drar bort sådanna i. Jag vill ha nått grått vitt svart tror jag… gärna med lite snurklor på… eller tja… jag vet i huvudet, sen får vi se om nått tapetmakar företag lyckats matcha detta.
  *kram*

 13. Maria i Göteborg skriver:

  Varför inte:

  Jag gör så att blommorna blommar…

  Kram från Gbg

 14. Malin B skriver:

  Vad kul att få planera och inhandla….det går verkligen framåt för er! Vad kul!!!
  Packningen brukar gå fort för man är ju så ivrig =)
  När vi flyttade till hus så passade vi på att verkligen storrensa bland allt man samlar på sej, och det är helt sjukt vad mycket ”skräp” man haft i onödan….

  Kramis!

 15. Helena skriver:

  Jag vill också ha en man som kan trycka upp väggord gratis!

 16. Gabriella skriver:

  Jag blir så avis på er som får planera o greja..
  Hoppas att vi hittar vårt drömhus snart oxå.
  Är så glad för er skull:)

 17. Åse skriver:

  Väggord kan min man trycka upp på sitt jobb (självhäftande vinyl) så för mig blir det gratis :)

  ”Nu i ro, slumra in” vaggvisan är uuuuuuunderbar!!

  [quote comment=”1035″]Jag fascineras lite av att någon har kommit på att man kan få folk att betala för väggorden, det måste ju vara himla enkelt att själv få dit dem, t.ex. med hjälp av overhead eller schabloner?

  Häftigt är det i varje fall, oavsett hur de kommer på plats. Jag hade en gång planer på att trycka babypåslakan med text från ”Nu i ro slumra in”, det kanske kunde vara en idé?[/quote]

 18. Åse skriver:

  Hihi, den är fiiiiiin!

  [quote comment=”1040″]men åh, jorderund såklart. =)[/quote]

 19. Helena skriver:

  men åh, jorderund såklart. =)

 20. Helena skriver:

  När du klev ner på denna jordesund, var du älskad från första stund.

  Den ska vi ha. :-)

 21. Åse skriver:

  jamen det vet jag ju redan! We’re one of a kind ;) Iallfall delar vi samma smak i mångt om mkt *S*
  Du, jag är väääärldssämst på rim, ramsor och sång. Man skulle inte kunna tro att jag har fyra kiddos!! hehe *kramkalas*

  [quote comment=”1034″]Men hallå!!! Är vi tankeläsare lr? Jag ska oxå skriva i Malva o Albins rum, men har inte kommit på nå bra att skriva än. Brukar sitta o googla efter visor, ramsor och sånger men har inte bestämt mig än. Det är jättesvårt. Har du nån låt som du brukar sjunga för henne, kanske nåt med ordet Juni i?[/quote]

 22. Lotta skriver:

  väggord e jättefint. köpte ”sov gott” i stora bokstäver i vitt att antingen spika upp pa väggen direkt eller sätta pa en tavellist ovanför Nolles säng.superfina e dom!!förstra att de e jobbigt i röran!! far okcsa panik när de e rörigt hemma.. men nu har ni inte langt kvar!!
  kram

 23. Ika skriver:

  Jag fascineras lite av att någon har kommit på att man kan få folk att betala för väggorden, det måste ju vara himla enkelt att själv få dit dem, t.ex. med hjälp av overhead eller schabloner?

  Häftigt är det i varje fall, oavsett hur de kommer på plats. Jag hade en gång planer på att trycka babypåslakan med text från ”Nu i ro slumra in”, det kanske kunde vara en idé?

 24. jennie m malva skriver:

  Men hallå!!! Är vi tankeläsare lr? Jag ska oxå skriva i Malva o Albins rum, men har inte kommit på nå bra att skriva än. Brukar sitta o googla efter visor, ramsor och sånger men har inte bestämt mig än. Det är jättesvårt. Har du nån låt som du brukar sjunga för henne, kanske nåt med ordet Juni i?

 25. Minna skriver:

  Jag gillar ”god natt min skatt” eller ”sov så gott” :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress