Så var även denna helgen slut!
I lördags var vi hemma hos mamma med resten av familjen och åt kåldolmar, är ju vår lilla traditon då och då :-)

Lillebror i tryggt förvar hos moster Pia

Ska börjas i tid…

Igår fick lillasyrran låna Lillebror lite och sen åkte jag och daniel och gjorde några ärenden, bla köpte nya regnkläder till barnen! kan ju behövas! *stirrar surt mot himlen*
Sen vid 16 åkte vi hem till Anna, Patrik och deras lilla Noah och fikade och hade det mysigt. Lillebror blev helt salig över hans lekstol så farmor skickade över pengar till en på momangen! I 4 månaders present :-)*tack goa goa svärmor* Så nu väntar vi på att han ska vakna så han får prova sin nya lekstol! haha, undrar vem som är mest exalterade över den, han eller vi! Ja se föräldrar..

Som sagt vår stora lilla kille blev ju 4 månader igår! Åhhhhhhh vad tiden går fort!

Lillebror 4 månader

Vi har en padda som bosatt sig på vår altan! När presenningen ligger över utemöblerna så trivs han där under! Storebror & Storasyster döpte honom till Groda Ylfon! hehe

Den nya kompisen

Idag dick jag sovmorgon då lillebror inte vaknade föränn 9:30! Jisses, vädret verkar påverka honom också.. Vi gav oss sen ut på långrunda, jag och barnen.. man kan ju inte stanna hemma och häcka för att vädret är dåligt! Vad är det dom säger? Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :-)

Imorgon ska vi ner till Kiviks marknad. Daniels bror med sambo + barn är nere så vi ska ner dit med svärmor och dem. Ska bli kul!

hej svejs! :*


Inga kommentarer to “Regn, regn o regn”

  1. Lotta skriver:

    Åh, vilken söt padda! ;) Och en underbart söt Noel, vad häftigt med kepsen på sne! :)

  2. Sanna skriver:

    Va smal och fin du ser ut! :D

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress