Nu lär jag väl få halva sajbersamhället på mig *S* Men personligen så kan jag bara inte förstå det mode som det blivit i att ha layouter med kändisar och modeller på..?? Jag tycker var och varannan sida jag går till, många av dem favoriter, har en layout med en leende Julia Roberts, en sexig Madonna, en vacker Liv Tyler och you name it.. jag förstår bara inte varför man vill ha en kändis eller modell på sin layout.. Men det är ju min högst personliga åsikt. Nog talat om det.

Jag satt här i går och småpimplade vin i min ensamhet :shock:. Hade ju en helkväll framför TV:n! Måndagar är min favorit! Tjoho! Efter två glas vin hade jag otroligt kul tillsammans med The Osbournes på 3:an. De är ju bara såååååå kul! Visst, de är lite speciella men de verkar ändå ha en varm familjekänsla… det gillar jag! EFter det sedvanliga kvällssamtalet med kärleken så slocknade jag och jag lovar, jag vaknade med ett TUNGT huvud imorse!

Jag läste även Majja’s korkade och sura inlägg i min gästbok. HUR är människor funkade som blir så irriterade för att de kommer till en 404 sida? Har man så låg tolerans här i livet att man lägger ner TID på att skriva ett långt inlägg (jag raderade 85% eftersom spånhuvudet citerat HELA min 404 sida) i någon annans gästbok för att man blir förbannad för att länken man klickar på inte fungerar?! Dessutom när det inte handlade om annat än att subdomänen inte propagerat färdigt än. Personligen anser jag att min tid är värdefull och slösar inte bort den på att skriva sura inlägg i andras gästböcker. Skärpning Majja! Dags att gå en charmkurs kanske?

Nej, just nu väntar min lägenhet på en storstädning…. Åhhhhhh vad trist!
Imorgon får jag pengar!! YIPPIE!


Inga kommentarer to “Rants”

 1. Roger skriver:

  Hej där Åse!

  Tänker inte kommenterar just det du skrev för det kan väl stämma på vissa härinne men då dom yngre som inte har samma fantasi kanske!

  Men just det Åsa & Alexandra skrev fastnade jag för! Att många ser lika ut är väl antagligen för att dom gillar just den formen av design och att dom kanske är så nya i det så att dom lär sig med tiden. Kommer på helt egna & med egen fantasi!

  Men att dessa bilder skulle ge upphov till bråk om upphovsrätts lagen är löjligt! Används bilderna inte i försäljnings syfte så bryr dom sig inte. Dom är ju bara glada att dom får en massa gratis reklam ju!

  Jag själv använder en bild ifrån Gettyimages (Inte en kändis eller modell skall tilläggas) :) :) och dom lämnar ju ut dessa gratis i syfte att som ska användas som skyltfönster för dom.

  Men skulle någon tjäna pengar på det så är det en annan sak ju.

  Känns ibland som att tjejer/kvinnor alltid ska kasta skit på varandra eller prata bakom ryggen.

  På din sida så skrev någon person ett inlägg som inte var trevligt, sambon min har råkat ut för samma sak av tjejer då.

  Varför inte uppmuntra varandra & vara positiva istället. Jag tycker att alla har sin charm men sen får det ju finnas gränser på hur mycket man ska efterlikna andra som du skrev!

  Hoppas du förstår vad jag menar med detta Åse. :)

  Ha det bäst!

  PS. Hur blev det med länkningen? Eller du länkar inte till killar? *Ler* DS.

 2. Lotta skriver:

  Hej Åse,

  Kan inte hålla med dig om dina åsikter angående kändisar som en del i layouten. Jag själv har precis lagt upp en ny layout med en Madonna illustration just därför att jag tycker om henne och bilden passar bra till min websida.

  Alla tycker vi olika, många kanske har idoler eller förebilder som de vill visa upp på sin sida med en snygg layout. Det tycker jag är helt okey.

  Nåja, det är bara mina åsikter.

  Kram/Lotta

 3. Micke skriver:

  När vi ändå är inne på spånhuvuden…min dag började bra, men förstördes av ett pucko på biblioteket. Ska inte tråka er med detaljer men grabben hade inte ett enda bestick i rätt låda, totalt tom i bollen, tomtar på loftet, inte alla hönsen hemma… ja listan kan göras lång, jisses, vissa människor alltså, inte ett rätt…man upphör aldrig att förvånas.

 4. Nina skriver:

  Sedär nu har du ordnat scrollen :)

 5. Petra skriver:

  Känns som om jag bara skriver när jag klagar :D Funkar inte prenumerationen längre? Har inte fått din dagbokstext mailad sedan den med vänner. Men jag är ju här ändå varje dag, så jag ser ju när du uppat :D Ang. bild så har jag alltid haft bild på mej själv på min sida… Ego?? Nja, men jag gillar inte att ha bild på andra när det faktiskt är mig sidan handlar om… På min Längtar sida har jag två bebisar på bild… Varför? Jo, för att den handlar om just bebisar…

 6. Fredrik skriver:

  Jag förstår och håller till viss del med om din kommentar angående användandet av modell/kändisbilder i designen på personliga hemsidor. Men med anledning av det måste jag ju bara fråga: vad gör då damen med de röda solglasögonen på din site, för det är väl inte du eller…?
  Till Fredrik utan mailadress eller url: Med tanke på att hon varken är en kändis eller en modell utan en illustration så passar hon ypperligt på min sida. Tycker jag. Dessutom har jag redan haft en layout med min bild i och jag gillar inte att upprepa mig.

 7. Alexandra skriver:

  Detta var en av anledningarna till att jag designade om min sida till något ”eget”. Och det kändes inte riktigt okej att ha kändisbilder på sidan så därför tog jag bort den.
  Och sen så finns det ju dom som använder bilder på kändisar i set som dom sedan erbjuder andra att använda (både som linkware och som shareware) och det anser jag är att bryta mot upphovsrätten!
  Så därför tänker jag inte använda mig utav kändisbilder längre, jag klarar mig utan dom.
  P.S Fick du mailet?

 8. Åsa skriver:

  Men vilken sida hade Majja vaknat på??? Guud, vad finns det för människor egentligen??? Snacka om att man inte har eget liv när man måste måste sprida galla om sådant… Förstår att du raderade nästan hela inlägget för det hade jag gjort – jag hade tom raderat hela inlägget :D

  Och nää, du får inte hela cybersamhället på dig ang din rants. I alla fall inte mig ;) Håller med dig om att var och varannan layout liknar varandra och att det gått feber i att använda bilder på kändisar! Jag efterlyser lite egen fantasi vad gäller layout och stil på egna hemsidor. Många är skitläckra – inget snack om saken – men de ser ju alla ut som om de är gjorda av en och samma person!

  Sådär, nu kanske jag också har retat upp någon…. *vissel*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress