Det har varit några stressiga dagar! Så mycket att komma ifatt när man varit borta i 2 veckor! Dessutom så har jag formaterat om datorn och trots detta lyckats dra till mig MASSA worms och Trojaner!!!! Jag blir INTE av med dem trots Norton och även Mcaffee! Jag skickar alltså en massa virus via mail från min burk :-( Men du behöver inte vara orolig om du befinner dig i min adressbok för de mail som skickats är till en massa slumpmässiga okända! Dock har jag höjt brandväggens säkerhet så nu går inga sådana mail härifrån. Rejält IRRITERANDE!

Jag har varit tröttare än tröttast sen jag kom hem, fattar inte varför..
Dessutom så fyller N&M år på torsdag så det är lite att pyssla med! På lördag blir det kalas! Den 27:e ska kusin Annika ha fest! Kul! Bara en massa tjejer, även Anna ska dit! Kul att hon och Annika har lite kontakt nu! De är ju båda mycket delaktiga i bröllopet :-)) Bara drygt 4 månader kvar nu ju! Ihhhhhhhhhhhhhh!!
Daniels kompis Johannes som även ska vara toastmaster ska till Aruba nu den 26:e! Kul sammanträffade! Han får hålla recension sen när han kommer hem så vi får lite tips m.m :-)

Nä nu jag ska fortsätta pyssla här! Daniel är iväg hos Anna och hämtar våra inbjudningskort till bröllopet! De ska skickas ut i veckan :-)


Inga kommentarer to “Puh!”

 1. Sara skriver:

  Hur har det gått med klänningen då? Har du fått den?

 2. adnillen skriver:

  Fullt upp läser jag ;) Oh, inbjudningskorten är säkert superduper fina :D Inte långt kvar nu ju! Ni hinner ju knappt packa ur väskorna innan ni ska packa igen! Fusk ju! *s*

 3. Eva skriver:

  Välkommen hem :) Man blir så förbannad på virus eländet hela tiden kommer nytt skit. Hoppas du får bort det från burken.
  Kram Eva

 4. Maria skriver:

  Välkommen hem! Oj oj vad ni har fullt upp! Men så länge det är roliga saker så känns det väl ganska bra ändå kan jag tänka. Hoppas du får ordning på burken snart! *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress