Eftersom vi ska ha vita stolar sedan så passar det bättre att lilla Js Gulliver barnstol fick bli vit!
Såg en tjej i en blogg som hade målat just Gulliver vit och det såg så snyggt ut!
Sagt och gjort, jag köpte sandpapper och vit blank sprayfärg (Biltema 39:-) och gick på stolen i går. 3 burkar tog det och det torkade på nolltid.

img_9442img_9442

Hittade denna tapeten från Midbec i går kväll. Helt klart stark kandidat till vårt sovrum!! Daniel har dessutom tjatat om horisontellt randiga tapeter till sovrummet så han tyckte den var ursnygg. Men OM vi nu kör på den, vilken färg tycker ni vi ska köra övriga väggar på? Den chokladbruna på bilden eller den beiga? Jag är rädd att det blir för mörkt med den bruna.. Dessutom så ska ju samma färg gå in i min walk-in-closet och där är dörrarna vinröda

img_9442


26 Kommentarer to “Ommålat och tapet till sovrum?”

 1. Malo skriver:

  Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Har ju samma stol till Alfons och våra stolar och bord är vita… får nog bli ett ommålningsprojekt snart! Din stol blev ju jättefin juh!

 2. Å du lyckades med stolen, gick det bra att spraya? Vi slipade och målade med vit snickerifärg, är nyfiken på hur du tyckte att det blev med spray? Fint blev det!

  Hur var me&i partyt?

 3. Therese skriver:

  Visserligen så var det bruna väggar på bilden du visade, men jag skulle nog ändå satsa på beiga. tror det kan bli för mörkt annars och brunt och rött blir väldigt mörka ihop.

 4. Trollis m/pojkar skriver:

  Jag röstar på beige!

 5. Karin skriver:

  Jag hade nog tagit den ljusare färgen, ff a om den kommer nära det vinröda på dörrarna. Tror att det kan bli för ”tungt” annars.

  Hoppas att visningen gick bra, förresten.

 6. ann skriver:

  Tycker absolut att du ska gå på den ljusare beige!!! Annars blir det kanske för murrigt.
  Snygg tapet!!! Bredrandigt, horisontellt gör rummet dessutom rummet bredare:)

  kram//

 7. Cissi skriver:

  Röstar helt klart på den beige färgen om ni ska fortsätta med den in i garderoben, risk att det blir för mörkt annars. Brunt i all ära, men då krävs det mycket ljussättning. Belysning är A&O betyder oerhört mycket i ett hem och även utanför hemmet på fasaden och i trädgården. Går att göra så mycket med hjälp av bara lite ljus. Belysa en buske, ett träd eller en hel rabatt ”snyggt, snyggt”.

  Puss och kram!

 8. Maria i Göteborg skriver:

  Fondtapeter ser helt olika ut beroende på vilken väggfärg man väljer så det beror ju på vilken av färgerna i tapeten man vill framhäva. Frågan är om den blå färgen kommer fram mer eller mindre till beige… Om jag skulle välja utan tanke på möbler och dörrfärg osv skulle jag utan tvekan välja brunt. Men jag får nog ändå säga beige som de flesta andra med tanke på inredning osv men främst för att det kommer bli för mörkt och murrigt i din walk in closet med brunt. (Måste det vara samma nyans där inne?) Man vill ju kunna stå där inne och spegla sig utan att behöva stå alldeles vid fönstret, och det kommer väl bli en del tid där inne…?! :-D :-D
  Vilka angenäma problem…

  Kram från Gbg

 9. Lotta skriver:

  Vad fin gulliver blev vit!!! Skitsnygg randig tapet. Tycker ni ksa ga pa den beiga färgen, tror de blir snyggast till de röda dörrarna och är som du rädd att den bruna blir alldeles för mörk.
  Puss

 10. Ulrika skriver:

  Beige helt klart.
  Definitivt om ni ska ha kvar dom röda dörrarna.

 11. Sofia skriver:

  Japp…den tapeten är snygg…randigt verkar aldrig bli omodernt.

 12. Jessica skriver:

  bruna är ju fin men beige blir kanske bättre med röda dörrarna och så att det inte blir så mörkt (beror ju på belysning och väderstreck).
  Vad lyxig er walk in closet verkar, jag förstår att du nämner den ofta =)

 13. Åse skriver:

  Jaaa det har du nog rätt i att en ljusare nyans blir ännu bättre. Har vi riktig tur så fungerar färgen som finns där nu! Den är beige ju. Annars kan som sagt färgaffären blanda till en passande färg.[quote comment=”422″]Den beiga, eller så tar du en ännu ljusare nyans av beiget? I färgbutiken kan de dessutom utgå från tapetens färg när de blandar men det vet du säkert redan. Pyss![/quote]

 14. Lena skriver:

  Den beiga, eller så tar du en ännu ljusare nyans av beiget? I färgbutiken kan de dessutom utgå från tapetens färg när de blandar men det vet du säkert redan. Pyss!

 15. Jenny skriver:

  Stolen blev jättefin – vilken bra idé. Tapeten var jättefin, men jag vete sjutton vilken färg som passar bäst till de vinröda dörrarna – svårt val!

 16. Marie skriver:

  Vad fin stolen blev! Gällande val av färg så vet jag inte, jag har riktigt svårt för att se framför mig hur något kommer se ut rent färgmässigt, så jag är inte bra som smakråd :P Men tapeten var fin, jag gillar också horisontella linjer!

 17. LenaH skriver:

  Jag tycker att ni ska ta den beige tapeten. Blir nog för mörkt med den bruna. I alla fall om den ska gå in i garderoben. Snygg stol!

 18. jenny skriver:

  Jag tycker också den beiga med tanke på övrig interiö. Det kommer bli kanonsnyggt!! Och lilla Js stol blev jättefin!! Tänk så enkelt det är att förnya… :)

 19. Annica skriver:

  Sååååå fin tapet!*avundsjuk*
  Jag gillade den bruna, men eftersom den ska passa till de vinröda dörrarna säger jag också den beiga. Och precis som någon annan sa, så passar ju valnötsmöblerna perfekt till den beiga. Så efter mycket svammel: jag tycker den beiga!

 20. Jessica skriver:

  jag säger också den beiga. stolen blev också snyggare vit :)

 21. Madde skriver:

  lilla Js stol blev mycket snyggare nu när den är vit!

  Snygg tapet!
  Jag röstar också för beige

 22. Finna skriver:

  Jättesnygg tapet – jag ääälskar ju turkost!! Jag tror det skulle bli mysigt med den mörkare färgen eftersom det är ett sovrum, men med tanke på valnötsmöblerna och de röda garderobsdörrarna röstar även jag på en beige färg.

  Och va fin stolen blev!!! Visst är det smidigt med sprayfärg? Vi har sprayat ett grådaskigt element med vit elementfärg och det blev sååå fräscht! Bara att fortsätta med resten…

  KRAAAM!

 23. Malena skriver:

  Åh det var ju smidigt med sprayfärg. Har också några stolar jag planerat att måla om nämligen…

  Jag hade valt den beige färgen till övriga väggar. Dels för ljuset och dels för att fonden framträder så mycket mer.

  Ha en skön lördag!

 24. Petra skriver:

  hej. tcker nog oxå en beige färg, det blir kanske för mörkt annars. och det kommer bli såå snyggt med beige till dem röda supersnygga dörrarna.
  kram

  ps. jag har fått ett mail av dig. tack sååå mycket.

 25. susanne f skriver:

  Hej

  Jag tror också att beige färg blir bäst, väldigt snygg tapet.
  Ha en bra helg
  //s

 26. Snäckan skriver:

  Stolen belv ju jättefin! Jag röstar på beige färg på
  de andra väggarna med tanke på att ni har sovrunsmöbler i valnöt.

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress