Min trötthet är fortfarande förlamande, man börjar ju nästan undra om det är något fel! Men jag är fast övertygad om att det blir bättre ju mer ljus vi får! Under tiden knaprar jag mina antioxidanter och min D-vitamin.

I fredags kom Pia & Malin ner och vi hade en mysig fredag tillsammans. Syrrorna kom också på kvällen, Petra blev tyvärr sjuk och missade vår kväll. Det blev drinkar och tilltugg här hemma sedan åkte vi ner till Mento och åt. Pia B fyllde år dagen innan så det firades lite :)

I morgon blir det tjejträff hemma hos Petra, syrrorna hakar på även där! På lördag ska vi hem till Annika & Patrik, ska bli kul att klappa höggravid mage :)) Juni längtar efter att leka med förskolekompisen Moa. Milo får givetvis följa med också.

Nu är det bara 6 veckor till Mammablogg galan! Har bokat exranatt på Radisson Blue i Solna där galan ska vara så jag kommer  upp redan på fredagen och då tänkte jag ha en mysig dinnertime med Lena och Mathilda! Minsann första gången ever som jag sover ensam på hotell! Haha!


En ny Jelly Bean har intagit huset! Pia & Malin kom med en som mtchar mitt JB fat. Fyllt av ostar (eftersom jag inte äter godis) och badskumsfigurer till badkaret =)


Lillasyster Yster


Födelsedagsbarnet Pia


Lyckliga Mamman i en mycket avslappnad pose *S*


Taxifärd ner


Samone och Malin


Stora Syster Yster längst fram!


Hipp Hipp Hurra!

BTW här är min glashållare till badrummet in action! :)


21 Kommentarer to “Oh happy days!”

 1. Sara skriver:

  VILKEN lyxig glashållare!

 2. Johanna skriver:

  Å vilka härliga bilder. Man blir partysugen! Ha en bra helg! Kram Johanna

 3. B-M skriver:

  Jobbigt att vara trött så länge, men det blir säkert bättre nu när det blir ljusare o varmare ute :) Hoppas ni får en mysig tjejträff i helgen! Kraaam

 4. chrissan skriver:

  Så tråkigt när du ska vara så trött länge. OM det fortsätter, kolla med en bra doktor. Underbara bilder, bästa bilden är den sista med vinglaset och den smarta hållaren. Kram till dig och hoppas du får en massa vårsol i helgen som kommer.

 5. mallan skriver:

  Förlamat trött är jag också. Hoppas det släpper snart.

  Fina bilder :)

  Kram!

 6. Petra Homer skriver:

  Vilka fina bilder! Du verkar ha en vadligt bra kamera och sa ar du ju duktig pa att fotografera. Diggar din vinglashallare till badkaret! Vart kommer den ifran?

 7. Pia B skriver:

  Tusen tack igen för en härlig tjejkväll!!!!!! Hos dig känner man sig alltid som en prinsessa :)))

  Och du, jag är lika trött :S !!!!

  Puss

 8. Anita skriver:

  Fina kort som vanligt! Du måste kanske kolla upp dig, när du är så trött.

  Jag blir det oxå, men jag har ju anledning. ;-) Mitt huvud som inte orkar med så mycket intryck längre. Men jag ser det från positiva sidan jag lever! Har gjort psykologutredning som visar att jag har dåligt arbetsminne och det går åt mycket energi. Men som tur är finns papper och penna. :-)

 9. Rebecka skriver:

  Hoppas tröttheten släpper snart! Mycket roligt du har framför dig! Jelly Bean..i like!! :) Ha en trevlig helg!

 10. Bina skriver:

  Vad mysigt ni haft! Hoppas du snart är pigg igen!

  KRAMAR

 11. Lena skriver:

  Åse, utan att måla fan på väggen, du kanske ska kolla upp din sköldkörtel? Det är ganska vanligt att den börjar spöka efter graviditeter och dylikt. Mamma & syrran ahr det ås jag vet att jag ligger i riskzonen tex. Lätt att åtgärda med Levaxin isf.

  • Åse skriver:

   Jo fast då borde jag har fler symtom.. tror det är vintertrötthet faktiskt men fortsätter det senare så går jag till Dr. KRAM

 12. Sara81 skriver:

  Alltså Åse, Åse…nu börjar jag nästan tro att det är en liten 6:a på gång här. Förlamande trötthet. Jojomänsan ;) hihi
  Näe, jag hoppas att det släpper snart!!

  Kramar

 13. Jessica skriver:

  Usch då, stackars dig! Hoppas det snart vänder och att du får lite energi med allt skoj du ska på:))
  KRAM

 14. SaraG skriver:

  Det är så skönt att solen skiner nu, tror vi alla blir piggare av det! Är så imponerad av hur du orkar/har tid till tjejträffar och middagar så ofta. Jag orkar max en dag på helgen;) Ni verkar ha haft det supertrevligt tillsammans:) trevlig helg!! Kram

 15. Jenjo skriver:

  Vilken kul present du fick! :) Ser ut som om ni haft det riktigt bra!
  KRAMIS

 16. annah skriver:

  Så fina ni är allihopa!!

 17. smilgot skriver:

  Åhhh vad härligt med det badet och glaset bredvid :)

  Ni ser ut att ha haft en riktigt trevlig kväll tillsammans :)

  Önskar dig och familjen en härlig vecka

  Kramis

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress