Nu har jag dels funderat under dagen på hur jag eg vill ha sajten upplagd och jag troooooor att jag nu känner mig ok med hur det nu fungerar:
Hela sajten är under användarregistrering. Alla inlägg är publika för användare. Man behöver mitt godkännade när man registrerar sig och det innebär att jag suttit och gått igenom ALLA användare och avreggat okända och smygläsare. Jag ogillar verkligen återkommande besökare som aldrig säger varken bu eller bä, det är ohyfsat! Men nu kommer jag ju regelbundet rensa bort ”tysta” besökare. Som tur är så är majoriteten som läser verkligen de bästa besökare man kan ha! Puss på er.

Vidare till SHOPPINGEN! Som ni väntat va? :))
Jag spenderade 6 timmar på stan i går :) Och är nöjd med skörden! När jag väl var hemma hade Daniel hämtat tapeten och den är nu tapetserad på spånskivorna. Blev askalas nöjd! Resultatet är mlt bättre än vad som syns på bild – tycker vi.
Som synes så blev det även lite nytt Cult! Ny kruka och nya manchetter till mitt fat i nya Julglam. Nu ligger det nötter i krukan. Hittade dessutom två glas mojjänger som jag satte ljus i, i turkosblått som passade kanon i sovrummet! 20:- och 15:- :) Som hittat!
Jag körde även på glam till adventljusstake, plockade på mig lite grejor till den på panduro och flowerteam och jag tycker den blev coolt glammig :) Den silvriga elljusstaken ska vara i hallen på fönsterbrädet.

Idag var jag hemma hos Malin och fikade lite med två andra kompisar och när jag ändå var där åkte jag till Råå Blomman efter Malins tips och vad visade det sig? Jo att de har en av Sveriges största sortiment av Cult!!! Weeeeeee!! Det var alla möjliga Cultsaker, sådant som jag tidigare bara sett i deras katalog!
Det blev lite mer Cult =) Sån tur att de är billigare än Cervera :)

Nu ska jag rulla köttbullar!
Kram på er!

PS! Ska bara nämna att vi verkligen är urfattiga denna månaden så jag har verkligen fyndat min shopping!! Cultisarna är ju dyrast men de var ändå inte farligt dyra.
Julstjärnan 39:-, de blå krukorna 35:-, elljusstaken 69:- och advetljusstaken ca 100.-
Man mår bra av fynd! :) Me&I örngottet var ju gratis då det var en gåva, hihi.


87 Kommentarer to “Nu så!”

 1. Eva skriver:

  Letar efter registrering men jag hittar det inte.

  Kram Eva

 2. Intressesmurfen skriver:

  Hihihi, nu är jag tillbaks. Tack.

  Så mycket fint!! Blev jätte bra med tapeten. Snyggt.

  Ha det gott & kramar

 3. hannai skriver:

  Åh, vilka fina Cult saker. Älskar Cult Design och har en hel del hemma, men det finns ändå massor som jag vill ha :)

 4. ulliso skriver:

  Otroligt snygga bilder du tar. :)

 5. Ann skriver:

  åHHH shopping inför jul så hääärligt!!!!! Jag har oxå ”discokulor” de är såååå glammiga :)
  sÅ JÄDRANS SNYGGT VITRINET BLEV!!!! asap bra!!!!!!!!!!!
  Kram//

 6. Åse skriver:

  Åh GRATTIS Therese!! vad roligt för dig/er!!
  Så mysigt med jukvärd, det ska vi också vara! :) Iofs blir vi inte hela gänget då vi delat upp oss lite för en lite mer fridfull jul detta året.

  [quote comment=”3871″]OJ! Nu vart jag nästan lite stressad :-O då jag såg hur fint du har ordnat inför advent och jul….hmm måste hinna hoppas på i morgon. Är ju helt nygravid (SÅ fick jag det sagt :-D)Så orken är ju verkligen inte vad den varit men i morgon ska jag ta mig i kragen!!

  Är ju bara såååå mysigt med julen och dessutom ska VI vara värdar i år i vårat NYA hus! Men vi ska ha knytis så det blir nog inte så stressigt( intalar hon sig;-))

  Många kramar till dig![/quote]

 7. thereseochtyra skriver:

  OJ! Nu vart jag nästan lite stressad :-O då jag såg hur fint du har ordnat inför advent och jul….hmm måste hinna hoppas på i morgon. Är ju helt nygravid (SÅ fick jag det sagt :-D)Så orken är ju verkligen inte vad den varit men i morgon ska jag ta mig i kragen!!

  Är ju bara såååå mysigt med julen och dessutom ska VI vara värdar i år i vårat NYA hus! Men vi ska ha knytis så det blir nog inte så stressigt( intalar hon sig;-))

  Många kramar till dig!

 8. Jessica Lund skriver:

  Halloj!
  Vad kul med nya små söta saker :)

  Och vitrinskåpet blev jättefint!! Nu fick jag en ny idé till ett skåp vi har :)

  Ha det gott!

 9. Åse skriver:

  Ja det finns ju en anledning till varför det kallas ”Vuxen-Lego” :)) Man kan lägga till, förändra, förnya i all oändlighet! KRAM på dig!

  [quote comment=”3867″]Åhh så mycket fina saker du shoppelishoppat. Har också utökat mitt lilla Cult med juligare saker. Det är så roligt.

  Vitrinsskået blev ju helt kanonsnyggt.

  Nää nu måste jag tillbaka till arbetet.

  Ha det så gott.

  kramis

  maria[/quote]

 10. Maria BC skriver:

  Åhh så mycket fina saker du shoppelishoppat. Har också utökat mitt lilla Cult med juligare saker. Det är så roligt.

  Vitrinsskået blev ju helt kanonsnyggt.

  Nää nu måste jag tillbaka till arbetet.

  Ha det så gott.

  kramis

  maria

 11. Åse skriver:

  Hej du vännen!
  Jag är webbredaktör på ett ungdomscommunity.
  Råå Blomman, du missar den inte, ligger i en korsning på stora gatan i Råå :) Nej jag tror inte de har en webbsida, du får googla :) KRAM! Och hoppas festen på fredag blir bra!

  [quote comment=”3846″] Och du börjar jobba snart… Förstår att det är både vemodigt och roligt. Vad är det du gör egentligen, på jobbet? Uppdatera mig gärna…

  Var finns den här butiken i Råå? Finns det nån websida att kika in på? [/quote]

 12. Åse skriver:

  Åhhh finns så mkt snyggt när man letar sig upp i prisklasserna, fast det är jag för ekonomisk för när det gäller saker som ska vara uppe o framme en sådan kort tid.
  Nej N&M gick ju på samma montessori dagis när de var små men sedan började de ”vanlig” skola och det trivs jag med, är en jättebra skola!
  Nej vårt montessori är inget föräldracooperativ.

  KRAM!

  [quote comment=”3847″]hallo!!! vilka superfina saker du hittat!!! måste oxå ge mig ut i djungeln o köpa nya stjärnor som har gjort sitt tycker jag!! sen e det alltid kul med lite nytt oxå!!! men de stjärnor jag vill ha kostar 500 kr styck… tror inte att min hälft kommer jubla till detta!! hihiih!! får kolla efter ett lämligare alternativ!! vi skall nämligen till egypten nästa vecka!!
  hilma går oxå på montessori! vårat dagis är ett föräldra kooperativ är ert det oxå? vi är jätte nöjda, eller jag e nog mest nöjd!! :-). går dina stora kottar på montessori skola? jag är kluven till det.. hilma står uppskriven i kö men jag vet inte… tar gärna emot tips, både bra o dåliga!
  kram åsa[/quote]

 13. Åse skriver:

  haha njaaaaae det står högt på ”må-bra” listan iallafall *S*

  Kram på dig!!

  [quote comment=”3862″]Finns det nåt bättre än shopping?! ;-)

  Skitsnygga saker du hittat, förstår att du är nöjd :)

  *kramisar*[/quote]

 14. Åse skriver:

  Japp! Lapparna köptes på Panduro och resterande på Flower Team :)

  [quote comment=”3849″]Tapetseringen blev ju sååå snygg!! Ni måste vara otroligt nöjda!

  Gillade även julpyntet. Har också tänkt ha lite glammigt tema här hemma med mkt silver, vitt och glittrigt…gillar det där lite frostiga. Så mysigt nu i juletid, njuter i fulla drag!

  Köpte du lapparna med siffrorna till ljusstaken på Panduro? Är ute efter sådana nämligen.

  Så underbart med en affär med massor av Cult, du måste mått så bra =)…tihi

  kram kram[/quote]

 15. peaches skriver:

  Finns det nåt bättre än shopping?! ;-)

  Skitsnygga saker du hittat, förstår att du är nöjd :)

  *kramisar*

 16. ninni skriver:

  Jag gillade din fina adventsljusstake, jättefin! Och så fint det blev med tapeten i vitrinskåpet.

 17. Annika skriver:

  Inom Biltema?! Huuuur långt gick du? Ha ha.. Jag kanske inte ska försöka mig på det där med vägbeskrivningar.. Jag skulle försöka beskriva vägen till Pernilla för Ylva.. Ylva körde och irrade i halva Landskrona… Lagom irriterad på hon som försökte förklara vägen.. ha ha.. Jag?! Näää… ;-)

 18. minnapinna skriver:

  Åååh, vilka snygga fynd! Jag hade aldrig hört talas om Cultserien förrän du visade den här, jag ska handla sånt sen på EM när det mesta är klart här hemma. Det blev skitsnyggt med tapeten! Verkligen. Förstår att ni är nöjda! Och ja, nu funkar inloggningen igen :)

 19. Sunshine skriver:

  Hej hopp… äntligen kan jag logga in igen =)

  Det blev verkligen suuuuper med tapeten… och finfina saker har du shoppat också, gillar framförallt din glammiga adventsljusstake, snyggt!

  Kram

 20. pernilla skriver:

  Så mycket reklam du gör för cult så borde ju du ha provision ;-) fian saker!

 21. Jenjo skriver:

  Vilka fina saker du har köpt. Önskar man hade ditt sinne för inredning. Jag är milsväg långt ifrån dig… :) Tapeten blev riktigt snygg!!!

 22. Gabriella skriver:

  Jättefina fynd, de turkosa ljushållarna va helt i min smak. Kul du hade gjort med adventsljusstaken, är själv jämt så himla traditionellt låst, finns ju så mycket kul man kan göra till jul bara man exprimenterar lite. Tack för alla inspiration.

 23. Jill skriver:

  Fina saker du har shoppat! Och ja visst mår man bra av fynd! Jag är precis hemkommen från stan och jag har också fyndat. På hemtex hade de 50% på ALLT i butiken. Köpte hem ett par nya vepor till köket och en fin adventsstjärna till sonens rum :)

  Vad snyggt det blev med tapeterna på skåpen!!!

 24. bebbin skriver:

  Tapetseringen blev ju sååå snygg!! Ni måste vara otroligt nöjda!

  Gillade även julpyntet. Har också tänkt ha lite glammigt tema här hemma med mkt silver, vitt och glittrigt…gillar det där lite frostiga. Så mysigt nu i juletid, njuter i fulla drag!

  Köpte du lapparna med siffrorna till ljusstaken på Panduro? Är ute efter sådana nämligen.

  Så underbart med en affär med massor av Cult, du måste mått så bra =)…tihi

  kram kram

 25. Snäckan skriver:

  Me like tapetseringen. Jättesnyggt!!!!
  Puss tebax på dig.

 26. flodis skriver:

  hallo!!! vilka superfina saker du hittat!!! måste oxå ge mig ut i djungeln o köpa nya stjärnor som har gjort sitt tycker jag!! sen e det alltid kul med lite nytt oxå!!! men de stjärnor jag vill ha kostar 500 kr styck… tror inte att min hälft kommer jubla till detta!! hihiih!! får kolla efter ett lämligare alternativ!! vi skall nämligen till egypten nästa vecka!!
  hilma går oxå på montessori! vårat dagis är ett föräldra kooperativ är ert det oxå? vi är jätte nöjda, eller jag e nog mest nöjd!! :-). går dina stora kottar på montessori skola? jag är kluven till det.. hilma står uppskriven i kö men jag vet inte… tar gärna emot tips, både bra o dåliga!
  kram åsa

 27. Millan skriver:

  Hej!

  Har inte varit här på några dagar. Vad fina grejer du köpte! Och vad snyggt det blev med tapet i luckorna!

  Nu har jag avverkat ett av Olas 40-årskalas (igår), så nu fortsätter förberedelserna för fredagens överraskningsfest. Jag är redan helt slutkörd!!! :-) Men det är roligt!

  Från nästa vecka kan jag slappna av och koncentrera mig på julpyntningen hemma. Det ska bli mysigt. Köpte en ny adventsstjärna på Liseberg i helgen, en svart… Den blir nog jättefin med lampa i. Får se vad jag hittar i julpåsen på vinden, kanske jag hittar nåt fint i affärerna, nåt nytt att ha framme…? Det ska bli skänt med långledigt sen. Det har varit en hektisk höst. Och du börjar jobba snart… Förstår att det är både vemodigt och roligt. Vad är det du gör egentligen, på jobbet? Uppdatera mig gärna…

  Var finns den här butiken i Råå? Finns det nån websida att kika in på? Får nog ta oss ut dit nästa gång vi är nere i Helsingborg! Verkar vara en affär för oss! Åååå… Nu längtar jag ännu mer dit ner!!! Lyckliga er som åker till Tivoli snart! Vill också! Det är så mysigt att strosa omkring där inne, dricka nåt varmt, värma händerna vid de där ”brasorna” och titta på alla fina saker i bodarna! Det är ett par år sedan vi var där, kanske ska ta en tripp framöver…? Ja, ja…

  Nähä, här sitter jag och svamlar och dagdrömmer!!! Back to work!

  Ha en fin onsdag!

  Kramar från ett kyligt och mulet Trollhätttan

 28. Veronica skriver:

  Såååå mycket snyggt!Ja det är toppen att fynda,man blir på toppenhumör!Ska oxå ut o leta lite senare i veckan,kul med lite nytt inför advent!!Man behöver shoppa ofta speciellt denna årstiden=upp-piggande!kramiz!!

 29. Susanne skriver:

  Oj, 6h på stan låter som en pärs… Haha.

  Håller med dig om att Cult verkligen har fina grejer. Stilrent och mysigt och roligt också att man när man samlat på sig en del kan ”möblera om” i Cult-uppsättningarna, eller bara byta ut en sådan liten platta t.ex.

  Så du tycker att det börjar bli dags att ta fram juldekorationerna kanske… Det gillar vi =)

 30. B-M skriver:

  Åhhh, jag blir helt sjuk av alla Cult-prylar ;-) Skulle nog behöva ta en tripp till Råå, men det är liiite för långt för mig att åka. Jag håller på att leta ihjäl mig efter deras ljusstakar i Tradition-serien som är metallic-röda. Men det är ingen här i E-tuna som har dem :-( Ja, du hade verkligen fyndat, det är härligt. Kraaam´
  PS Det blev ursnyggt med tapeten i vitrinskåpet! DS

 31. Sara81 skriver:

  Wow vad många fynd du gjort bruden! Man mår BRA av att fynda, det är ett som är säkert! :D

 32. chalitt skriver:

  Urfiiiina grejer!!Vilka fynd!! Och tapeten i vitrinskapet blev ju kalas!!!

 33. louise skriver:

  ja jag visste att du skulle gilla råå blomman! I söndags var jag där inne och köpte nästan samma uppsättning som dig, tomten, samma gråa platta och en enfärgad vinröd. Blev kalasbra!!
  Kul att träffa dig igår, längesen sist!

  Och det blev sååååå snyggt med vitrindörrarna, jösses vilken skillnad mot innan! Tänk vad lite tapet kan göra!

  Ha en skön onsdag gumman! Kram!

 34. therre skriver:

  Oavsett om man är fattig eller nåt så är det ju alltid kul att göra fynd, för då kan man shoppa mer ;) Tycker elljusstaken var ett riktigt fynd, kunde nog ha gissat på den summan x 4 eller nåt :P Jättefint! Och din ljusstake var riktigt glammig ;)

 35. Snigla skriver:

  Weei.. blev skitsnyggt med tapeten! Impressed.. ska komma ihåg det när vi köper våran bänk hehe..

  Kul att shoppa fynd, då har man inte lika dåligt samvete som när man handlar ”ord pris”..dvs oftast dyrare än man tänkt sig.. det såg iaf ut som om du fått med dig en himla massa kul grejer hem!

  kram

 36. snusan skriver:

  Lyckliga du som bor nära en massa cult design. Affären i vår stad som har lite cultgrejer vet inte vad jag pratar om när jag säger cult design och att beställa hem fler saker går då rakt inte och jag blir lika förbannad varje gång. :P Hur kan man ha en inredningsbutik och inte fatta att cult design rockar???
  Jättefina saker du kom hem med. Så kul när allt funkar som man tänkt.

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress