Fattas ju TV och väggdekoration men jag kompletterar med nya bilder senare!
           


66 Kommentarer to “Noels rum, klart! (så gott som)”

 1. […] kommentarerUnderbar.Org » Blog Archive » Sakta men säkert om Noels rum, klart! (så gott som)Gruset om Underbar.Org vaken igenÅse om Underbar.Org vaken igenCarina i Tyskland om Underbar.Org […]

 2. […] en byrå ikväll. Vi köpte en STUVA lösning till Noel i lime/blå – passar ypperligt till hans färger! Vi är jättenöjda med allt i alla fall! Blir en bra planlösning och vi har fått tag i bra […]

 3. Lena skriver:

  Jag har bloggat om det där jäkla elefanttyget flera gånger och ändå är jag för snål för att köpa det haha! Men när Stellas rum är mer i ordning ska jag se om jag inte kan slå till på gardiner iaf. :) Fast de jag sydde blev rätt fina ändå.

 4. Mia skriver:

  Åh vad fint det blev! Här kommer nog Noel trivas som fisken i vattnet!

  Kram

 5. Jezzica skriver:

  Fräscht och ändå mysigt! Och det ÄR härligt att läsa innan man somnar ;)

 6. Supersnyggt!! Härliga färger!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress