Inte många minuter jag varit hemma dessa två dagarna känns det som..
Igår var jag hemma hos Anna, Patrik och Noah och fikade och hade det jättemysigt. Jag fick bla titta på korsetten jag ska få sen i bröllopspresent. Våra smågrabbar var så nöjda och glada sååå över att få leka tillsammans på golvet.

Rund o go Noah!

jag kom hem till en stackars magsjuk Daniel som varit dålig sedan i söndag. Som tur är så verkar jag o Lillebror klarat oss å det var nog nåon vanlig osmittsam magsjuka.

Idag mötte jag upp Lena (LiS) på Waynes och vi satt där oh tjattrade i 2 timmar. Träffade även på Paulina & lilla Ella där. Lena fick med berömt godkänt av Lillebror och hon fick tom vara barnvakt vid två tilfällen då jag bla provade lite kläder på Update.

Go och rosa Lena

Efter jag kramat Lena Adjö så åkte jag och Lillebror ut till Frida och Daniel. Frida hade haft stor utrensning av garderoberna så hon hade massor av urväxta kläder till Lillebror. KANON! Dessutom så stod maten och väntade på mig när jag kom :-) kan det bli bättre?! Kassler med potatismos och ärter.. och gott vitlöksbröd till. Hon är en fena Frida!

Frida med min son och sin egen son på hörnet. Daniel fick inte plats i kamerarutan!

Fridas Daniel och min Lillebror i samspråk på golvet

13 månader gamla Samuel som kan gå nu, Lillebror är fortf. förvisad till krypläge

Jag åkte hem med mätt mage och bilen full av både kläder till Lillebror och massor av kläder och underkläder (oanvända) till mig. En del kläder satt tom prislappen på. Även en snygg IKEA lampa fick följa med hem :-)
jag köpte med mig mat från Macedonken till en sjuk Daniel. Men han var mkt bättre idag, så pass att lägenheten var storstädad när jag kom hem och levande ljus stod lite var stans.. åhhh så mysigt! Så här ligger jag nu i nya lakan med den bärbara Macen. HURRA för trådlöst :-)

Imorgon vid 9 ska jag och kussen åka ner till malmö. Babyland öppnar där och har rea på en hel del varor så vi ska köpa bilbarnstolar som det var 1000:- rabatt på. Vi passar på att ta en fika hos svärmor och att plocka upp min brudklänning som ligger i Lund och väntar på mig! Kom med UPS från USA idag!

På fredag ska jag fika med Lisa, på lördag har ju kussen fest så jag, syrran och Anna ska dit. Jag sover över. Första natten utan Lillebror! På söndag kommer Anna och Patrik över, dessutom är det ju julskyltning i stan!

Nä nu har jag tjattrat tillräckligt så jag ska släcka lampan här..

Natti natti!


Inga kommentarer to “natti natti”

 1. Sanna skriver:

  Tjingeling igen… Mysigt med fika och att få kläder. Jag har precis kapat av en bit till av håret hos frissan. Det blev skitcoolt och det är min lilla terapi för dagen! Hoppas du får en mysig helg! *kramar om*

 2. Petra skriver:

  Phu att du hinner med allt. Jag blir snurrig bara jag laser om allt du har for dig! Sjalv blir det en hektist helt pa Ostkusten – Boston med surrounding med andra ord. Det ar ju Thanksgiving har och det ska vi fira med Stevens syster Andrea och familj. SKa bli skoj.
  Ha det sa gott Ase!

 3. LiS skriver:

  Vilken snygg min man ligger in med där ;)
  Gissa vem jag smygfotade då du provade kläder ;)

  Tack för idag!!

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress