Vi kom till HBG igår, sov hos mamma då Daniel skulle tävla vid Väla Motorbana idag och vara där redan kl 07! Så vi grillade och drack lite vin hos mamsen och hade allmänt trevligt! :grin:
Gosiga kussen Annika och hennes Peter med kids kom först till mamma idag, sen begav vi oss till banan där vi även träffade Daniels pappa och Stefan (Ullis fick stanna hemma)
Gumsan Annica & Bekim kom också senare så vi var ett glatt gäng!
Stackars min älskling hade jätteont i sina revben sen onsdags träningen så det gick inte så bra för honom idag. :shakehead: Han hade även maximal otur som fick punka m.m. Retligt då han låg bland de fyra bästa på tidsträningen!

Vi ska vara på mammas tomt på Midsommar. Vi blir nog mellan 10-14 st. Vi ungar med pojkvänner, Annica & Bekim, Stefan & Ullis och ev Bella och Andreas. LOLIGT!!
Sen nästa Tisdag fyller jag 30! HU!! Daniel och jag åker nog till Öland då 1-2 dagar med Stefan & Ullis. Kan ju bli kul!

Sen har jag blivit med glasögon! :yes: Äntligen efter att bara ha haft linser sen i höstas då jag blev av med mina glasögon. Men jösses vad jag ser dåligt. -9 på vänster öga och -8.5 på högra ögat! Astgmatism på det.
Men billigt blev det trots allt! 2580:- för högsta index på glasen (maximal nedslipade), inkl båge och synundersökning! Synsam skulle ha över 4000 med relativt billig båge! Glasögonmagasinet rules!

Nä gott folk, gonatt och här är dagens fotoskörd!
:grouphug:


Skrutten stod och meckade när vi kom till banan


Kusin Annika och hennes lille Lukas


Hela gänget står spända inför heatet


Daniel med nummer 24


Knickan-Kickan och hennes Bekim


Min ÄLSKLING :kiss:

Uppdaterat!: Alltså, jag har inte fått mina nya glasögon än! ;) Får dem inte föränns om 10-12 dagar så kära niu, ni får vänta tills dess med att se dem pryda lilla mej! :-)


Inga kommentarer to “Midsommar, racing och Brillor”

 1. madeleine skriver:

  hur gick det med jobbet????
  Kram och trevlig midsommar

 2. Maria skriver:

  Hallå!! Tack för din söta hälsning i gb! :) *glad* Och säg till när du kommer till huvudstaden; vore ju kul med en snabbfika om jag r hemma! Ha en superbra midsommar!!
  Puss å kraaaaaaaaaam

 3. Linsfia skriver:

  *vill se de nya brillorna på Åse* :)
  Kram Sofia

 4. Debbie skriver:

  Hej gumman! Jag vill se en bild på dom nya brillorna ju :shock: Jag var & beställde ett par nya idag oxå fy fasen vad dyrt :shakehead: Men jag får ett bidrag av jobb & dem har naturligtvis avtal med Synsam…Ja ja men det kan vara värt lite pengar att få se ordentligt 8) jag har precis lärt mig att använda dina smilies märks det? *hehe* Första dagen på pointsen för mej min mage har kurrat hela dan i rent uppror! Men vi ska vara envis nu ellerhur Åse?! Gäller ju bara att planera & göra magen glad igen. Många kramar & Pussar från Debbisan!

 5. Linda skriver:

  Skönt att det blev billiga brillor för dig! Synsam har ju hutlösa priser *urgh*

  Synd för Daniel att det inte gick så bra – bättre lycka nästa gång! Han är ju inte lite för söt han heller ;)

 6. frida skriver:

  Hej min blinda skönhet!!
  När ska vi få fira dig då?? Blir lite långt att åka till Öland…… well well vi får stå ut tills du kommer hem!!

  Grattis i förskott!!

  Kramiz Frida :hugs: :hugs:

 7. LiS skriver:

  Varför ingen bild på dig med de nya brillorna? ;) Fast du är nog fin och söt i dom med :D

  *söndagskram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress