Kan någon berätta för mig vart tiden och alla dagar tar vägen? Detta är ju inte ens roligt längre! Det är ju mitt liv som rusar förbi!!

Är i Malmö denna veckan och är därmed Macare. Saknar min lilla Pc dock.
I Söndags då vi kom ner var jag sååååå sugen på Sushi men eftersom det enda stället som var öppet här i Malmö var svindyra så knatade vi bort till Gyrosstället istället. Supersmarrigt men liiiite omställning att ställa om sig från Sushi till Gyros :-)

Igår skrämde kusin Annika slag på mig… Hon är ju också gravid och ligger 5 veckor efter mig. Igår hade hon börjat se antydan till blödning och hon hade jätteont i magen + ryggen.. Saker verkade som sagt inte så ljust. Och då hon haft två missfall v. 8+2 så var hon ju ganska rädd minst sagt. Det var 3 timmars lång väntan här hemma, i väntan på att mobilen skulle ringa och till slut ringde den! Allt var bra med bebisen!!! Hon hade däremot en graviditetscysta på 3 cm som var alltså dubbelt så stor som bebisen (Hon är v8+0 idag) men enligt doktorn är det inget farligt och den kommer försvinna av sig själv. *PUH* Mini får ha kvar sin pyssling!!!

I eftermiddag åker vi upp till HBG för kvällen. Vi ska på visning på lägenheterna, på de som är inflyttningsklara nu i Oktober. Ska bli sååååå kul och få se hur det ser ut färdigt! Vi har ju bara kikat på utsidan ;)) Har kameran med mig och ska försöka ta lite bilder så ni får se hur vår blivande lägenhet kommer se ut (nåja, andra tapeter och andra färger på kakel och luckor blir det antagligen – kan ju inte tänka mig att någon valt exakt det vi valt)
Mamma följer nog också med, nyfiken som hon är :-)

Nä nu ska jag surfa inspiration… Ska göra en graviditetssajt till min kusin har jag lovat!


Inga kommentarer to “Malmoooooe”

 1. Susanne skriver:

  Åhh GYROS! Nu fick jag akut ha-begär!
  Kan du inte skicka upp en stooor en?! :-)

 2. Kusse skriver:

  ÅÅÅHH, vad spännand att få kolla lägenheten!! Glöm inte rapportera sen. Vill veta ALLT! =)

  Och tack för att du é så OTROLIGT gullig. Du är helt enkelt bästigast!!

  Kramen

 3. Linda skriver:

  Så skönt att det inte var någon fara med hennes bäbis, väntan måste vara hemsk.
  Ser fram emot att se fotona på lägenheten, ta jättemycket foton!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress