Vi hade en mysig kväll på Lilla torg igår, jag, Daniel, barnen och f.d svågern Glenn.
Gooooood grekisk sallad åt jag!

Barnen fick filtar om sig och satt under gasolvärmaren och mös


Glenn

På vägen hem till Daniel frågade jag Glenn om han tagit påsen med Daniels födelsedagspresenter som jag ställt vid gallret utanför vår port i HBG när vi lastade in grejerna i bilen
-Nääää?, svarade Glenn.
PANIK!!!!!!!!!! :drool:
Ringde till min granne Carolina som låg och nattade sin styvson Jens
Hon stack ut huvudet ur fönstret och lugnade mig med att påsen stod kvar!!!
Vad gjorde jag?
Jo jag och Storasyster satte oss i bilen och körde till HBG för att hämta påsen! Var hemma i Malmö igen 2 timmar senare..

Pamela ringde när jag satt i bilen till HBG och berättade att hennes Modesty ska gå i samma klass som Storebror och Storasyster till hösten (de börjar 0:an) Ingen av oss hade en aning om det!! Så när de ropade upp N&M på introduktionsmötet på Slottet (Slottvångsskolan) som inte vi var på men dock Pamela så förstod hon ju ;) KUL!! Barnen leker jättebra ihop!!
Vi lovade varann att ta en vinkväll snart och sitta och prata. Trist att vår vänskap runntit ut lite i sanden och att vi bara hörs av sporadiskt nu… Vi har ju dock varit vänner sen förskolan och gjort en massa kul som vuxna ihop..

Daniel hade fått två kamera batterier från nån säljare på jobb och frågade om jag hade nån kamera som behövde batterierna och jag kom på att jag inte hade batterier i min gamla Olympus IS-1000 (inköpt -91, MYCKET bra kamera!!) Jag hade dock för mig att den var sönder därför hade jag inte köpt nya batterier till den. Men den funkade!!!! Har för mig att zoomen hade hängt sig, men nej!! TJOHOOOO vad kul!!! Ska fixa en fotorulle bara… för det är ju ingen digitalkamera..

Imorse uppvaktade vi Daniel som fyller 29 idag :-) Han fick detta fiiiina kortet som Storasyster skrivit :-) (+ presenter såklart!!)


Inga kommentarer to “Malmö”

 1. Tess skriver:

  Ähum… *harklar mig* Allvarligt talat, påminner inte länken som Åsa postade (ninizz) ganska mycket om en annan sida? Typ min? Vad gör jag isåfall?

  Kram till Åse!

 2. Åsa skriver:

  Vill bara poängtera att denna länken
  http://www.ninizz.com/index.asp nu ser riktigt hyfsad ut :)

 3. Åsa skriver:

  Grattis till Dannepöjken ;) Och kram till ÅsePåse!

 4. Helen skriver:

  Jättegulligt skrivet på kortet. Daniel och du kan vara glada att det fungerar med barn och nya käraste.
  Trevlig helg

  /Helen

 5. Sofie skriver:

  Jag var också på Lilla Torg igår kväll. Skränade rätt högt… Gick sedan hem och hinkade vidare.. Ullis somnade på mitt badrumsgolv. Jobbar på utav bara farten idag, är rädd att jag ska snjuka ner i ett evighetsdjupt hål i marken om jag saktar takten. Imorgon ska jag vara städad, så att barnen inte blir skrämda.

 6. Maria skriver:

  Jag är ju nyfis… Kan man få reda på vad Daniel fick i födelsedagspresent?
  Kraaaaaam och trevlig helg!
  Hej gumsan!! :-) Han fick boken ”Älskade pryl”, en Dan Bäckman film *S*, en grillvante och en tjusig vinpropp. Tyvärr är jag fattigdomen själv annars hade jag köpt honom en dammusgare *S* Kraaaaam

 7. Knickan skriver:

  Vilken tur att påsen stod kvar!!!
  Kortet som Michelle har gjort är ju bara såå fint!
  Ge Daniel en grattispuss från mej;-))
  *puss*

 8. ulrica skriver:

  Vilket fantastiskt underbart kort! :) Blev alldeles rörd..

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress