Sådär! Nu är byrån klar och i princip torr! Jag är toknöjd!
img_9442img_9442

Nu har jag dessutom beställt matsalsbordet Moa med iläggsskiva i valnöt och Kansas soffbord i vit högblank på Mio. De hämtar vi upp den 6:e när flyttlasset går!
Jag var även på Beckers och tittade på tapeter, ville jämföra Coloramas priser. Jag tror att jag ändrat mig i fråga om halltapeten.. vet inte.. hittade en annan Midbec tapet från kollektionen Flair som jag gillade! Den är 280:- billigare per rulle! Och med tanke på att den andre tapeten hade 64 cm i mönsterpassning lär det bli dyrt!
Nedan ser ni tapeterna jämte varann. Båda tapeterna är lite metallic, den till höger dvs Flair är i svart relief tryck och blommorna är silvriga (de ser vita ut på bilden), mycket snyggare i verkligheten än på bild. Jag tror den blir snygg som fond i hallen tillsammans med golvet (och vitmålat snickeri!)
img_9442img_9442
img_9442img_9442
img_9442


25 Kommentarer to “Malmen klar!”

 1. JennyJ skriver:

  Nu har jag surfat runt här inne lite!
  Jag har en Malm byrå i ek som jag är less på. Tänkte att det nog var för mycket jobb att måla den så jag hade tänkt köpa en begagnad på Blocket. Men tydligen försvinner just vit Malm så fort dom kommer in. Kul att du tycker din målade är snyggare än orginalet! Du har ju god smak så jag kanske ska göra ett försök och måla i allafall…
  Tog det lång tid och var mycket pill?

  Kram

 2. Åse skriver:

  Hej! Det är Byggmax färg, Alpina Lackfärg 30 antikvit
  Jag är verkligen supernöjd. Tycker den är 20 ggr snyggare än den originalvita malmen som Ikea säljer. Lycka till!

  [quote comment=”1283″]Hej!

  Vad fint det blev med allting:)

  Tänkte bara fråga vad det är för färg du har använt till Malm byrån, för jag tänkte också måla om min=)[/quote]

 3. Vicky skriver:

  Hej!

  Vad fint det blev med allting:)

  Tänkte bara fråga vad det är för färg du har använt till Malm byrån, för jag tänkte också måla om min=)

 4. Millis skriver:

  Mamma och pappa har Flair i en av stugorna, fast i annan kulör (brun bakgrund) och den är huuur snygg som helst på väggen. Lite kul faktiskt att du fallit för just den, för exakt samma variant funderade jag på till min lägenhet men insåg att det skulle bli för mörkt med mörk botten när jag bor på nedre botten. Men ååh, så snygg den är.

  Kram

 5. Åse skriver:

  Ja du har helt rätt, fast det är bara bilden :) Dock är tapeten svart inte grå :) Det är ju så svårt att se på bilder, beroende på hur ljuset faller så kan det bli alla regnsbågens färger (nåväl, nästan *S*

  [quote comment=”928″]Den märka tapeten kommer att bli mer effektfull och känns liksom fräschare, kanonfin. Kolla bara så att den grå tonen stämmer mot golvtonen, på min skärm ser golvet blåare ut än tapeten, men det är nog bara fotot/ljuset. //Emma[/quote]

 6. Emma skriver:

  Den märka tapeten kommer att bli mer effektfull och känns liksom fräschare, kanonfin. Kolla bara så att den grå tonen stämmer mot golvtonen, på min skärm ser golvet blåare ut än tapeten, men det är nog bara fotot/ljuset. //Emma

 7. jessica skriver:

  Den svarta är mycket snyggare än den gråa tycker jag.. Jag verkar ha missat malm..Vilken färg hade du på den innan?

 8. Cissi skriver:

  Men gumman, den är ju precis likafin. Klart ni ska ta den om den dessutom är billigare. Era pengar lär rulla i alla fall på en massa anant.

  Tveka inte, köp Flair.

 9. Snäckan skriver:

  Åh den där Flair-tapeten har jag stått och pillat på många gånger. Me like!

 10. Åse skriver:

  Det var en lackroller men den var inte i skumgummi, de säljer de färdiga med plastbytta på tex Byggmax. Jag tycker resultatet blev bra! Ytan blev ju lite småbucklig (kan ta närbild om du vill) och det tyckte jag var snyggare än tex Malm originalvit, dessutom tycker jag den blev fin som antikvit och inte vitvit som original :) Det var otroligt lätt att måla med roller på malmen eftersom linjerna är så raka på den serien! Behöver man komma åt på ställen kan man ju använda pensel.

  [quote comment=”901″]Va bra det blev… använde du en lackroller i skumgummi eller en vanlig roller?
  Jag ska lackera om vår sänggavel men har funderat på att sprutlackera den… kanske ändå ska rolla den, så slipper man lämna in den på firma – de tar ju en del för sprutlackeringen![/quote]

 11. Camilla skriver:

  Va bra det blev… använde du en lackroller i skumgummi eller en vanlig roller?
  Jag ska lackera om vår sänggavel men har funderat på att sprutlackera den… kanske ändå ska rolla den, så slipper man lämna in den på firma – de tar ju en del för sprutlackeringen!

 12. Dessi skriver:

  Byrån blev ju förresten kanonbra! Gillar Malm-serien och skulle inte tacka nej till en Malm sängstomme ^^

 13. Dessi skriver:

  Åh, jag tycker nog att båda tapeterna är lika snygga. Men eftersom jag gillar svart så tycker jag nog att den är liite snyggare ändå :)

 14. Ulrika skriver:

  najs….

  Fy, vad mycket kul ni har att se fram emot i och med flytten.

 15. Åse skriver:

  haha är väl ingen sport att köpa den vit! ;)

  [quote comment=”890″]Jag vill inte vara sånn men du vet att den fanns i vit va!?;-) Men jag ska verkligen inte säga något målar om aLLT till vitt :-)Så nu vet du :-)

  Ha det fint![/quote]

 16. Petra skriver:

  kommer bli toksnyggt, kan redan sed et framför mig. hihi. Gillade denna tapeten jättemycket.
  ha det bra

 17. Cia skriver:

  Snyggt!

 18. Pernilla skriver:

  Kan rekommendera den svarta tapeten! Vi har den som fondvägg i vardagsrummet och är super nöjda!! Å så mycket posetiva kommentarer vi fått jätte kul! Å priset är som sagt ännu bättre ;-)

 19. Therese(Tess och Tyra, FL) skriver:

  Jag vill inte vara sånn men du vet att den fanns i vit va!?;-) Men jag ska verkligen inte säga något målar om aLLT till vitt :-)Så nu vet du :-)

  Ha det fint!

 20. Malin B skriver:

  Oj oj oj, här händer det grejor!!!
  Vad fin byrån blev – super!!
  Jag måste hålla med de övriga ang tapenten. Den här är finare!

  Känner igen problematiken med många små händer som vill ”hjälpa till”. Jag har ju tvillingarna och lillfisen som vill vara med så fort det man ska göra något =O)

  Kramis och lycka till med fixandet!!

 21. Therese skriver:

  Håller med öviga, den nya tapeten är snyggare! Kommer bli kanonsnyggt hos er!!

 22. Annika skriver:

  Ja, de där tapeterna är inte billiga. :-(

 23. Jessica skriver:

  Byrån blev jättesnygg, nu ser den ut som våra! (vita från början). Jag gillar också flair bättre, den kommer att bli supersnygg i hallen. Ni har gjort fina tapetval, det är så svårt för det finns ju så mycket snyggt att välja på. Har precis fått hem vår (Midbec indulgence) till vår fond bakom soffan. Tapetserar i morgon. Superkul!

 24. jenny skriver:

  håller med föregående talare både ang. tapeten och byrån! Ert nya hem kommer bli toksnyggt!!

 25. Annisen skriver:

  Så snygg byrån blev :-)

  Jag gillar den nya tapeten bättre faktisk. Jag tycker ni ska köra på den :-)
  Är det dessutom billigare är det en klar bonus :-))))

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress