Ibland blir jag trött på att blogga. Jag vill blogga fritt, utan lösen men det är verkligen ingen möjlighet längre. Underbar är för stort och tanken att människor i mitt förgångna kan googla och komma rakt in i mitt vardagsrum och i mitt liv känns verkligen CREEPY.
Däremot vill jag bli bättre på att vardagsblogga! Jag vet inte varför jag inte gjort det.. Men vardagarna är ju fulla av små tankar, saker som gör en glad, en liten tanke hit, en tanke dit – så det vill jag bli bättre på! För det är ju kul! Varför liksom inte ha lite EFIT var och varannan dag!

Just nu är jag tex glad över mina nya skor/stövlar och det faktumet att jag just krypit upp i soffan med en kopp kaffe, en Topphälsa, en Allt i hemmet och en Vi i Villa.

Sen är jag glad att jag ska få träffa Annika och resten av det goa mammafikegänget imorgon! var lääääääängesen!
Tjingeling!
[inspic=485,,fullscreen,thumb][inspic=486,,fullscreen,thumb]


24 Kommentarer to “Livet är till största del vardagarna.”

 1. Liz skriver:

  Najjs stövlar och pjucks ;)..och inte att förglömma naglarna, love them!!..vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina lyxnaglar ;P

  Kram på dig goding!

 2. Susanne skriver:

  Jag står som anonym i besökslistan på den här ipadressen så jag skriver en liten kommentar! Har själv haft det pluginet och minns hur bra det blev när alla väl blivit lagrade ;)

  Jag kan inte annat än att instämma i det du säger om att vara så himla totalt oanonym som det går att vara när man bloggar… Skittrist! Man vill ju skriva men inte att folk ska läsa :P Framförallt är det väl när folk från det ”riktiga” livet håller koll på en det känns skumt… Men ja, det är som det är.

  Hoppas att allting är bra med dig och familjen.

 3. jenny skriver:

  Förstår dig helt! Får dåligt samvete ibland över hur mycket jag vet om dig och så vet du i princip ingenting om mig… visst så blir det ju när man väljer att starta en blogg men ändå!

  Hoppas em blev mysig med tidningar och kaffe! Verkligen skitsnygga skor/stövlar!
  KRAM

 4. Jessica skriver:

  jo, vardagen är ju nästan ständigt närvarande, och då är det härligt att kunna glädja sig över småsaker som en ny tidning, ett oväntat telefonsamtal eller en trevlig pratstund =)

 5. therre skriver:

  åh, vad du såg ut att ha det skönt o mysigt! *avis* jag sitter här i syrrans etta, har nyss kommit hemifrån, åkte kring elva. *puh*

  fast nu blir det kul – ska och shoppa leksaker på barnens hus inför kalas på lördag och söndag! :D

 6. Ulrica skriver:

  Jag förstår precis hur du känner, har haft samma tankar själv, men jag försöker slå tankarna ifrån mig och tänka så att om de personer jag inte vill se i min blogg finns där så får jag acceptera det.

  Lösenskydd är ju ett bra sätt att stoppa upp, men i ärlighetens namn är det ju skittråkigt när en hel blogg är lösenskyddad.

  kram på dig
  Ulrica

 7. Cissi skriver:

  Gumman, jag vet man får ofta dåligt samvete över att man inte bloggat tillräckligt. Men vad är tillräckligt igentligen?? Man ska inte ha det som en belastning. Det är bara jag själv som kan styra hur och var och när jag ska blogga.
  Ett tips, gör det när du känner för det och inte bara för att ”det måste göras”.
  Jag har inte bloggat på ett tag och känner ingen större ågren för det, jag tar det när jag har mer tid över och mer att skriva om.

  Tittar in till dig varje dag trots att det kanske inte ligger någon uppdatering för dagen. Du är min vän och ingår i min dagliga rutin.

  Puss gumsan!
  Ps.Lösen är en trygghet…

 8. Ella skriver:

  Så RÄTT tänkt så. Och va skönt att läsa att du kan krypa ihop i soffan och njuta av stunden! KRAM på dig!/Ella

 9. Malin B skriver:

  Förstår vad du menar…
  Vad skönt att murvla in sej i soffan på det sättet :O) MYYYS!
  Vilka fina skor. Jag håller också på att leta stövlar men det är så svårt att hitta. Jag har storlek 34/35 och då finns det inte så mycket att välja mellan….Tror jag får ta en 36:a och lägga i en stor sula eller varför inte låta ”pappersbollen” i tårna ligga kvar :Ö)

  ***kramisar***

 10. lena skriver:

  ser fram emot mer vardagsbloggande :) själv har jag helt tappat lusten för att blogga… får väl se om lilla l får stanna kvar eller om jag helt enkelt lägger ner!

  supersnygga skor!!! KRAMAR!

 11. Snäckan & Simon skriver:

  Där slog du huvudet på spiken! Jag vet inte hur många gånger jag skriver inlägg på bloggen i huvudet men sen kommer de liksom inte längre. Mycket pga av där jag är nu inte kan skriva bakom lösen. Måste nog flytta. Kram

 12. sofia skriver:

  Förlåt att jag varit världsämst på att kommentera både härochdär. Ska bli bättring, lovar nästan det iaf! Ni kommer få det så fint i den nya ”bostadn” också! ha det så bra1 kram

  Men hörru! Kommentera när du vill, orkar och har ngt att säga :) Ingen kvot som måste uppfyllas gumman. KRAM!
 13. Madde skriver:

  Förståt precis vad du menar med lösen och skriva öppet.
  Hoppas att det blir lite mer vardagsbloggande ;)
  Kram

 14. Minna skriver:

  Åh ja, EFIT är ju döskoj! Do it, do it! :)

 15. Lina skriver:

  Å vilken härlig stund. Krypa upp i soffan och bara få vara. Jag försöker samla guldkorn i vardagen varje kväll när jag släcker lampan. Ännu bättre är det ju om man delar med sig av dem!

  Tack för allt du delar med dig av Åse!

 16. birgitta skriver:

  förstår vad du menar, men man får ju göra det bästa av det som du gör! på nåt sätt blir allt man skriver på nätet ”offentligt” oavsett om man skriver bakom lösen eller ej…

  kram!

 17. Annika skriver:

  Gulledej! :-) Vi ser fram emot att se er också.

  Pöss.

 18. Lotta skriver:

  Vardagsblogga, vilket bra ORD! :) Det ska jag nog också börja göra lite oftare. Du har så rätt så. Man kan vardagsblogga utan att avslöja för mycket. Det mer personligare kan man skriva bakom lösen. :)

  KRAM!

  Ja vad roligt!! Sen kan vi sitta mitt över varandra på jobbet och blogga om den andre, hehe ;) Lägg ut helknasiga bilder m.m *moahaha*
 19. Molly skriver:

  Jag tror vi alla förstår vad du menar. Att vilja dela med sig av stort och litet till alla, men inte till ALLA.

  *kramar*

 20. Malin J skriver:

  Kram

  Kraaam goding! ses imorrn!!
 21. Susanne skriver:

  Ja det är ett dilemma det där med lösen och bloggeriet… Man vill ju verkligen inte att vem som helst ska veta allt…

  Kraam!

 22. Maria i Göteborg skriver:

  Jag förstår VERKLIGEN att det känns olustigt att vem som helst får reda på vad man tycker, tänker och gör. Men det är ju guldkornen i vardagen man borde dokumentera, det är ju ”det lilla livet” som man ofta glömmer bort efter ett tag. De stora händelserna lever oftast kvar i minnet ändå.
  Jag har startat en del bloggar men aldrig kommit nån vart eftersom det finns saker jag skulle vilja skriva om men som jag inte vill att vissa i min omgivning ska läsa. Det betyder inte att det är människor jag inte gillar, tvärtom, men ibland retar man ju sig på dom också liksom. ;-) Det är ett dilemma. Hur löser du sånt…?
  Snygga skor…
  Kram från Gbg

  Ja alltså.. jag skriver ju mer som en dagbok, där jag berättar om dagarna. Du har kanske märkt att jag mkt sällan skriver om reflektioner och känslor etc, det är för att jag inte har det behovet, att blogga offentligt om det. Ibland utesluter jag att berätta om vissa saker pga att vissa mäönniskor i min omgivning läser, av olika anledningar och det fungerar bra :)) Kram!
 23. Lotta skriver:

  skitsnygga skor!! de e ju de man som läsare ocksa vill läsa.. de vardagliga tankarna !! Puss pa dig!!

 24. Therese skriver:

  Ser oerhört mysigt ut med tidningarna och koppen kaffe :) Allt i hemmet är läst här hemma också!
  PS Snygga skor/stövlar!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress