Jag tar en liten interet paus nu under några veckor! Känner att jag måste koppla bort lite ”måsten” på nätet, det blir så mkt ibland: Svara på mail, besöka sina favoriter, uppdatera etc och just nu känner jag att jag behöver en paus från allt.
Kommer tillbaka snart med ny energi och motivation!

Vi ses snart igen! :)) KRAMAR!!


55 Kommentarer to “Litta paus i internettillvaron!”

 1. linruz skriver:

  Hej Åse kommer inte fram på mailen…

  Självklart vill jag fortsätta läsa din sida.
  Hoppas att du känner att det är ok.
  Blir så glad när jag ser att du har skrivit på sidan…kanske betyder att vi
  kan läsa på Fullt hus snart igen????
  Hoppas verkligen det för jag saknar dina små inlägg något enormt.
  Du är en stor insperationskälla ochdin sida ger mig så mycket possitiv
  energi.

  Kram Linruz

 2. Trollis skriver:

  Det går upp o ned med lustarna!
  Stor uppmuntringskram!

 3. lothan skriver:

  KRAM!

 4. Jesso skriver:

  Lugnt gumman! Ta den tiden du behöver! Jag saknar dig i alla fall och hoppas du snart är tillbaka!Så mycket som du haft omkring dig sen ni flyttade in så är det inte konstigt!Ta och njuta av det och dina nu i stället!

  Soliga kramar

 5. Labolina skriver:

  Hej söta Åse! Tänkte bara tala om vem som smyger runt på dina gravidsidor, ifall du undrar. Jag är beroende av allt som visar magar och har texter om graviditeter just nu… inte så konstigt kanske :-)

  Trevlig helg!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress