Hoppas hoppas nu sommaren är på intågande på riktigt! behöver lite sommarvärme!

Igår var jag hemma hos lillasyrran nästan hela dan.. Jag färgade håret på henne och sen satt vi och myste på hennes altan.. Gött! Sen drog vi hem till mig och hämtade kameran för vi skulle fota hennes ex hoj eftersom han ska sälja den. Vi agerade lite modeller oxå :grin:

Sen gick vi ner till stan och käkade och satte oss på ett café och drack varsin latte och bara snackade strunt.. en massa strunt kan jag säga! Tror vi skrämde iväg bordsgrannarna med vårt vulgära snack *S*

Idag har jag tvättat och städat :-/ hade hellre legat på stranden. Sen var jag och hjälpte Fredde (syrrans ex) med hans dator, värst vad massa skit det var i den.

Imorgon ska jag och kusse Annika på stan! Kul! Ska vara shopping medhjälpare :-) Sen på lördag ska jag fixa till hennes hår + makeup, för de ska på bröllop..
För övrigt kommer ju min älskling imorgon och på lördag ska vi åka och titta på tapeter till lägenheten´:-) OM det inte blir strandväder dvs!

På Tisdag nästa vecka ska jag, kidsen, mamma och Daniels mamma åka till Kiviks marknad. Vi tar picknickkorgen med oss! Gud vad mysigt! Daniel åker ju till stockholm på jobb på söndag så han följer inte med. Den 21:e sätter jag mig på tåget upp till honom ju (Robbie Williams den 27.e)

Åhhhhhh, jag har nya Jewel skivan! UNDERBAR!!! I låvvar henne!
Nä nu ska jag sätta mig vid TV:n och se om det är nåt på filmkanalerna!

PUSS! :heartbeat2:


Inga kommentarer to “lite svammel”

 1. Knickan skriver:

  Vilka babes! ;-)
  *puss*

 2. Susanne skriver:

  Sikka fräcka pinglor på hojen! ;-)
  Jag ska åxå vara i Huvudstaden den veckan. Om du hojtar riktigt högt kanske jag hör dig. :-D
  Ha det gott!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress