Hej kära vänner! Vad jag förstår så har en del saknat mig här. Jag har känt mig lite blogg-off, både när det gäller att blogga om mig och att läsa. I bland blir det så, man ska sluta när det inte är kul!

Men, nu kände jag en uns lust så då får man passa på ;)
Att flytta in Juni i klädrummet var en succe! Hon sover gott hela natten! Hurraaaaa!!!!

IMG_5655

IMG_5646

I onsdags kom Lotta och Livia hit och vi shoppade, lunchade och babblade! Goa fina Lotta, önskar vi bodde ännu närmre varandra!
I fredags och i lördags var vi bortbjudna, först på fredagen var vi nere hos Jonas & Jenny och hade en superhärlig kväll med god mat och trevligt sällskap! Vi sov över och åkte till svärmor när vi bokstavligen blivit utplogade!
Hos svärmor i Malmö åt vi kinamat och hade det mysigt. Sedan hem, tjugo minuter efter hemkomst hämtade svågern upp oss, Isabel & Nicke och Donna och så åkte vi ut till Isabels moster Gunilla där vi var hembjudna. En supertrevlig kväll! Som vanligt när jag och Isabel träffas så blir det bara trams och skratt! (Isabel är min gamla barndomsbästis som jag återupptog kontakten med för 2 år sedan, hon har också en liten Noel) Jag var gaaaaanska trött i söndags vill jag lova! Dessutom vaknade jag dunderförkyld i måndags, så jag sitter och snörvlar och nyser i skrivandes stund.

IMG_5725 IMG_5732 IMG_5736 IMG_5739 IMG_5740 IMG_5741 IMG_5743 IMG_5744 IMG_5748 IMG_5752 IMG_5756 IMG_5758 IMG_5771 IMG_5773 IMG_5799 IMG_5798 IMG_5803 IMG_5808 IMG_5814 IMG_5815 IMG_5819 IMG_5820 IMG_5822 IMG_5829 IMG_5830 IMG_5833 IMG_5834 IMG_5841 IMG_5843 IMG_5844 IMG_5845 IMG_5846 IMG_5847 IMG_5856 IMG_5859 IMG_5867 IMG_5868 IMG_5874 IMG_4893 IMG_4897 IMG_4899 IMG_4900

Min nya Sony Vaio fick flytta tillbaka till affären för det var fel på låsanordningen och jag graderade upp mig till en Ferrari One 200, helt uuuuunderbar!!!! Den åker givetvis med till London!

IMG_5895

IMG_5894

På fredag drar vi till London! Hoppas jag…. man blir ju lite nervös med tanke på all snö som kommer hela tiden!!
I kväll kommer syrran och Leffe hit, så ska vi äta landgång, dricka gott vin och lite goda drinkar och planera och snacka lite om vår tripp :) Resan börjar vid planerandet, så roligt!

IMG_5905
Vår baksida, begravd i snö

Om drygt 2 veckor ska jag ha en hejdundrande tjejfest här hemma! Vi blir ca 17-18 stycken och Mathilda kommer bla ner från Stockholm och myser med mig och Annika! Jag har samlat alla goa fina väninnor och några av deras väninnor, vi ska äta Italiensk planka, dricka gott, festa här hemma och sedan ger vi oss ut i nattvimlet! Alla betalar 200:- så köper jag in mat, ”blannevann” (groggvirke), snacks och godis och de tar med sig vad de vill dricka i alkoholväg. Ska bli sjukt roligt!!

Skön vecka på er så hörs vi antingen i London, eller efteråt!
KRAM!!!


72 Kommentarer to “Lite smått och gott”

 1. Maja skriver:

  Hoppas du mår bra, ibland behöver man en paus. Kramar

 2. ulrika skriver:

  Var e du Åse? Saknar dig massor!
  Kram!

 3. sarah skriver:

  saknar ditt bloggande här på denna site…. kom till baka!!

  kram :)

 4. Maja skriver:

  HAR du slutat?? Hoppas inte…

 5. Jajja skriver:

  Halloj.

  Tittar till dej varje dag här inne….

  Saknar dej.

  Kram Jajja.

 6. annicap skriver:

  Åh, vad jag saknar dig Åse! Hoppas att allt är bra och att du njuter av livet.

  Skickar en varm kram!

 7. Lotta skriver:

  bara inne och tittar till dig gumman :-) Här kommer kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamen!!!

 8. kcalorin skriver:

  Va gott allt som gick att äta såg ut då :) Och den chokladkakan (tårta?) sen då??? Jisses!!! Blir sugen på kakor nu…hmm… Snygg klocka hon på bild 26 har :-P (har en likadan hehe) Bling bling =)

  Kramisar!

 9. Smilgot skriver:

  Hoppas ni har haft en underbar resa och det kommer lite bilder från London :-).. kraaam

 10. Lia skriver:

  Åh mysigt att åka till London !! Blir det nån musikal tro ??
  Själv längtar jag tills i April när jag ska till New York, ska bli såå kul !
  Hoppas ni får det jättebra :-)

 11. Teres skriver:

  Vad mysigt hon fick med sin gulliga säng )

  Kram Teres

 12. Monica skriver:

  Härligt med ett blogginlägg! Förstår det blir lite bloggtorka ibland men du är efterlängtad :-) Jag själv har tårttorka..

  Den tårtan såg verkligen smarrig ut! Jag sitter just nu och letar efter recept på någon god tårta. Du har möjligtvis inte receptet på denna?? Jag har skämt bort släkten med att alltid bjuda på olika tårtor men nu har jag tårttorka. Vill ha någon lite extra fin eftersom jag fyller 40 år (hur nu det gick till9).

 13. Mariah skriver:

  Vilka underbara klänningar tjejerna har,
  vart har du hittat dom? :)

  Ferrari datorn var riktigt söt, röd & fin!

  Helt otroligt med en massa snö därnere där ni bor,
  det brukar ju vara vi i Norrland som får stå ut med det :D

 14. Gabriella skriver:

  Hoppas London blev bra.Fast jag kan inte tänka mig annat :)
  Stor måndagskram <3

 15. Annisen skriver:

  Hej vännen!

  Vi har legat i kräksjukan hela familjen så jag har inte orkat surfa på ett tag.

  Vad glad jag blev när jag läste att din pappa mår bättre. Så glad också för att ni får en andra chans med er relation.

  Hmmm vet hur det är med små tre-åringar som envisas med att komma krypandes. Vad skönt att ni hittat ett sätt som funkar för er.

  Ha en underbar helg i London, hälsa din syster och hälsa Leffe grattis i efterskott :-)))))

  Kramisar
  Anna

 16. elsklingen skriver:

  Låter som en rolig kommande tjejfest! Hoppas ni har det bra i London!

  Kram

 17. Lotta A skriver:

  Underbara foton, som alltid!
  Det låter härligt med en helg i London.
  Hoppas det kommer att bli en toppen tripp…
  Roligt att ha en kul tjej fest att se fram emot!
  Kram och trevlig helg!

 18. Pusen skriver:

  Hoppas du och resten av gänget får en underbar resa till London. Det är min favoritstad helt klart. Så underbart för er & Juni, att sovrutinen fungerar fint nu. Så mysigt hon fick det i sin lilla sovkrok. Trevlig helg!

 19. Snäckan skriver:

  Men så sköööönt att Juni sover nu och det var väl inte så konstigt att hon ville vara nära sin fina mamma och pappa ;-)

  Så söt hon blev i sin ”bobba” Juni!

  Som vanligt är det fullt upp när det gäller dig. Det är så uppfriskande att läsa om. Håller med dig om att Lotta är go som få och jätteskoj att få besök av fina Mathilda.

  Hoppas ni får det UNDERBART i London!

  Kram

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress