Ett litet tag sedan jag uppdaterade här! Händer ju inte allt för mycket nu, det är mest en väntan på bebis och energin finns absolut inte till att göra en massa saker. Men shoppa kan man ju alltid få energi till!

Har ni sett Lindex nya Fem Myror kollektion? me löv!
Här är det jag handlat:
Till lilla J: Brun manchester klänning, bruna byxor och off white tröja. Blå tröja + blårandiga velourisar.
till lille N: Roströda velourisar + brun tröja
Till bebbelina: Blå manchestertunika/klänning + tillhörande tights och randig body (strl 62)

I morgon blir det lite POP shopping. Fick bonuschecken idag så weeeeha!
I går landade min nya mobil (HTC Diamond). Maken tog min SE W890i som passar honom bättre än mig (jag gillar lite avancerade mobiler). Han behöver en ny mobil nu när han sagt upp sig för att starta eget from 29 sep.
och jag är väldigt nöjd! Jag har tweakat den, installerat en del program och den är verkligen som en liten mini dator iom att den stöder WLAN.

När vaggan som lilla J hade som docksäng flyttade in till oss i väntan på bebis så bestämde vi oss för att göra en liten myshörna där istället, så på IKEA shoppade vi madrass, överdrag i rosa/lime velour (hon har mkt rosa/lime på rummet) och lite kuddar. Lite fler kuddar + lampa ska inhandlas också.

Ha det gott så hörs vi snart igen!!


51 Kommentarer to “Lite shopping etc.”

  1. ulliso skriver:

    Vilken underbar Barbapapafilt. var har du köpt den?

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress