Ett fullkomligt ytligt inlägg kommer här! Ha!

Nu är jag äntligen med naglar igen! Sååå skönt det känns! Känner mig ”klädd” igen ;) Känns alltid lite klumpigt i början när man har tippar, innan ens egna naglar vuxit ut men fiiiiiinfina är dem! Gud vad jag saknat naglar inser jag nu efter 1 års paus.  Med nya fina naglar så vill man ju vara fin om ringarna också så mina vitgulds vigselringar lämnades in för rodinering och så här tjusiga är dem nu:

img_6758

Uppdaterat: Här kommer en bild på naglarna för er som efterfrågade! (korvfingrar idag! Blir alltid så svullen efter en kväll med lite vin)

img_6771

Jag ääääälskar Vår-cultet! Så har givetvis kommit hem med en hel del nytt, känns så fräscht! En grå Cult löpare fick också följa hem med gracilistryck, snygg!

img_6644

img_6651

img_6638
Lite nya manchetter till min changefyra och min höga change

img_6742
Nej sladden brukar inte synas ;)

Vi har köpt nya stolar till vårt Moa matbord från Mio. Blev 8 stycken Moa stolar i valnöt som bordet med koksgrå dyna, beige är ohållbart här hemma fast jag eg hade velat ha det. Mio rear ju ut Moa nu eftersom det ska utgå.
De stolarna vi hade (myran kopia från Mio) gick sönder en efter en.
F.ö så har vi en extraklaff till bordet och vi blev lite smått panikartade när vi fick veta att klaffen var slut när vi innan jul ville köpa ytterligare en. I veckan när jag var inne så bad jag dem göra en efterlysning i alla Mio butiker och vi fick napp i Norrtälje! Så den ska skickas ner till oss. Hurra!
Bordet fick sig en omgång med vaxolja så nu ser det ut som nytt!

img_6735

img_6736

img_6737

img_6648

Jag fotar mina barn alldeles för lite just nu så lillan blev förevigad, när hon låg nyvaken i min famn. Lilla stjärnan.

Som f.ö var helt i extas i måndags när hon under två timmar hemma hos Louise, inte kunder slita ögonen från Lisa som hade svartbågade glasögon och en röd skjorta! En fröjd för hennes synintryck! ;)
PS Louise! Beställde ett vitt Babellfat hos er! Din kollega ska ringa när den kommit in.

I dag var André här (min fd svåger) med elektrikern och kollade lite inför avdelningen av pojkarnas rum, så nu kommer André på måndag och när han är klar så fortsätter han riva ner väggen mellan vardagsrum/kök.
Just nu funderar vi på ett epoq ikea kök.

I morgon fyller min storasyster år och stackaren ligger på isoleringen på lasarettet med min 12 årige systerson som ligger inlagd för typ 1 diabetes och nu ovanpå allt så har han fått influensa! Så det blir ingen permission över födelsedagen :( Skickar jordens störste kram till söstra mi.

Nu måste jag slänga mig i duschen, lillsyrran med familj kommer om en timme på lite tacomys.

Trevlig helg!!


62 Kommentarer to “Lite nytt!”

 1. Erika skriver:

  Vackra ringar!

 2. jeanette skriver:

  Hej hej! Vad lyxigt att du börjat göra naglar igen. Ska lämna in våra ringar för omarbetning i mitten av feb, (lyxxa har kampanj) Är såååå sugen på vitt guld. Nu har jag ju både rött, vitt o gult guld i min ring.. Hoppas att ni mår bara bra, det gör vi! Stor kram

 3. Marie skriver:

  Åh vad det är fräscht med fixade naglar! Jag vill jättegärna fixa mina också men jag är klumpig och bryter av dem så snabbt :( Vårculten är sååå fin, underbara färger. Jag tror jag får ge mig ut och shoppa lite cult snart minsann :) Stolarna till bordet var också supersnygga!

  Kram

 4. Johanna skriver:

  Håller med om att Cult designs vårserie är helt underbar! :)
  Och snygga naglar. :)

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress