Så har man shoppat loss på Toys’r’Us idag :-) Vi fick tag i en massa roliga, spännande saker till barnen till deras födelsedag den 4.e så nu står 2 kassar med paket i garderoben :-) Nov/Dec är roliga månader för barnen *S* för snart ska man ju på det igen till jul!

Efter vi hämtat barnen hos mormor där Storasyster var och hos Storebror kompis Carl där Storebror var så åkte vi bort till nya lägenheten och kollade och minsann har de tapetserat den blå fondväggen i vardagsrummet nu med! Så nu börjar där se färdigt ut!! Köket är nästan uppsatt och nu är ju golv lagt och tapeter uppe :-) Åhhhhh vad där blir fint! Vi måste köpa tyg nu också så mamma kan klä om vår soffa. Kommer bli dösnyggt med en gräddvit soffa till den blå fondväggen.

Så nu har vi ätit pizza och barnen o Daniel *S* ser på barnprogram och jag passar på att sätta mig vid datorn som faktiskt varit avstängd hela dagen! *mallig*

Nä nu ska jag surfa lite hos mina favoriter och sen ska vi slänga de 9-10 fulla sopsäckarna med skräp som tar upp plats i mitt vardagsrum! :grouphug:


Inga kommentarer to “Leksaker!”

 1. Elin skriver:

  Tittar in för att se hur det är med dig och lillbebisen i magen. Härligt med en datorfri dag. :-) Det brukar ta emot att låta datorn stå. :-)

  *Kram*

 2. Ann skriver:

  Hej gums!!!
  Åhh!! Vad roligt att lgh:en börjar bli klar!!! Garanterar att blå vägg mot vit soffa är dööösnyggt;))
  Grattis till din datorfris dag;))
  Här är det dagar!!!*s*
  Få se om jah hinner med mitt collage idag då?? Inreder sonens rum i ett rasande tempo. vilket ryggen blir lite ledsen över:(
  Måste bara vila mig här hos dig en stund:)) Näää nu måste jag sätta fart igen!!!
  Kraaaaaaaaaam//

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress