Allrummet där uppe kommer ju vara barnens TV/Spel/Dator rum och jag vill ha starka färger där. Väggarna är målade vita i nuläget och det kommer jag inte ändra på.
Hittade en bäddsoffa på IKEA som jag gillar, färg ej bestämt. Vi har dessutom två Tullstafåtöljer men IKEAS klädslar till dem är ju så tråkiga! Då hittade jag denna sajten!
Kan nog bli något bra av det!

Åhhh nu fick jag värsta visionen!!! Svart, rött och vitt vill jag ha det i allrummet där uppe! Vill sätta en snygg svart/vit tapet på väggen bakom soffan. Röd soffa, svarta fåtöljer och vitt soffbord. Wehaaa, hur snyggt som helst ju! Dessutom satsar IKEA på svart-vitt i höst så det lär ju finnas en del att hitta :)
Typ färgsättning som här:

img_9442img_9442


16 Kommentarer to “Klädslar”

 1. Åse skriver:

  Låter snyggt!!
  ja jag har inte varit så intresserad av svart/vitt innan, men på något sätt har jag börjat uppskatta de färgerna på sistone! Vårt nya kök ska tex gå i vitt/trä. Högblanka vita skåp och varmt trä. Matsalsbord i trä med snygga vita stolar. Vi köper på IKEA men stilen blir samma som denna

  [quote comment=”267″]Det kommer att bli såå snyggt! vi har mycket svart o vitt nu. Uppe i hallen har vi en helsvart tapet o vitt golv o badrummet uppe …[/quote]

 2. jessica skriver:

  Det kommer att bli såå snyggt! vi har mycket svart o vitt nu. Uppe i hallen har vi en helsvart tapet o vitt golv o badrummet uppe går i svart o vitt o både sonen o dottern valde själva svart o vitt när jag tapetserade om sist och nere i hallen har vi en svart o vit mönstrad tapet som fond o sen vitt på resten o i vardagsrummet så är det svart o vitt som bas o detaljerna variera.Det är sååå snyggt med svart o vitt.Det är perfekt att kunna byta detaljer i olika starka färger efter årstid o trend o vad man känner för dagen.Så det är tummen upp på din känsla :D

 3. ann skriver:

  KUl åSE att du startat detta!!! iNREDNING ÄR JU MIN ÄLSKLINGSHOBBY !!!!!
  Tyvärr hinner man inte att dela med sig av alla tips man har, jag har ju flyttat in ”allt” på min vanliga sida nu, men när tid ger…när den nu kommer;) så ska jag nog hinna med det oxå. Hittade superfina inredningsbutiker när vi var i Visby på sem. och det måste man ju bara dela med sig av :)

  kram kram//

 4. Lina skriver:

  Tack för länktipset till klädselsidan!

 5. Annica skriver:

  Svart, rött och vitt är läckert tycker jag. Min 14-åriga son har det på sitt rum sedan två år och vi tröttnar inte!

  En helt annan sak – såg på aftonbladet.se att furun är på väg tillbaka. Hmmm… Jag har precis slängt ut ALLT som har med furu att göra och jag tänker INTE ta in det i mitt hus än på länge.

 6. Åse skriver:

  Japps! Det är Boråstapeters Ornament!

  [quote comment=”254″]Då har vi samma vision, fast jag tänkte ha det i hallen. Visst är det snyggt! Det som blir rött är spegel plus en hylla som ändå ska målas om. Funderar på röd ytterdörr, men det kanske blir för wild, får se… Tapeten som e på bilden, har du koll på vem som har den?
  //Jennie[/quote]

 7. Jennie skriver:

  Då har vi samma vision, fast jag tänkte ha det i hallen. Visst är det snyggt! Det som blir rött är spegel plus en hylla som ändå ska målas om. Funderar på röd ytterdörr, men det kanske blir för wild, får se… Tapeten som e på bilden, har du koll på vem som har den?
  //Jennie

 8. Cia skriver:

  Svart rött vitt låter supersnyggt! Men du vilken bra länk! Nu kan jag ju äntligen få till en snygg klädsel till min ikea fåtölj! Kram!!

 9. Åse skriver:

  Åh limegrönt, svart och vitt är ju också grymme snyggt!!

  [quote comment=”246″]hallå!
  Supersnygg kombination med svart, rött och vitt.. :-)
  klockrent.. och vill man kan man ju byta ut d röda när man tröttnar..själv e jag inne på mycket vitt.. och tjena.. limegrönt.. hur snyggt som helst.. fast bara några detaljer här och där då :-)
  ha det fiiint! kram[/quote]

 10. Sofia skriver:

  hallå!
  Supersnygg kombination med svart, rött och vitt.. :-)
  klockrent.. och vill man kan man ju byta ut d röda när man tröttnar..själv e jag inne på mycket vitt.. och tjena.. limegrönt.. hur snyggt som helst.. fast bara några detaljer här och där då :-)
  ha det fiiint! kram

 11. Lotta skriver:

  ja bemz siten e verkligen toppen!! svart, rött och vitt är supercooolt!!

 12. jenny skriver:

  Skitsnyggt!! klassiska färger som man inte tröttnar på OCH såååå läckert.

 13. Marie skriver:

  Tack sör sajttipset, nu blev jag sugen på ett mörkare brunt överdag till vår Ektorp :) Svart och rött tillsammans är så dramatiskt, jag gillar det!

 14. Nettan skriver:

  Bra tips då man har möbler som behöver fräschas upp.
  Tack så mycket!

 15. Sara skriver:

  Ah, ja Bemz är en grym sajt. Synd bara att priserna ökat de senaste åren men så är det ju, de måste ha mat på bordet de med ;-)

 16. Jennie skriver:

  Grym sajt! Ser genast att vår soffa kan få nytt liv…

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress