Syrran sitter här och vi tjabbar om allt och inget och lite till.
Jag berättar att jag stod i kassan på Maxi förra veckan och svarade på ett typiskt fredagsfräckismail från Daniel via mobilen.
När jag svarat lite halvt orumsrent så såg jag att ett annat mail var markerat (hej Dessi!) och jag höll på att dööööö! Ringde upp Daniel och frågade om han fått ett mail från mig varpå han svarade ”Nääää?” och i samma stund som mitt hjärta höll på att sluta slå så svarade han ”Jooo nu kom ett!”

*GULP*

Hur som haver, då berättar syrran att hon suttit på sitt förra arbete och mailade Mackan.
”Jag satt på jobb och skulle svara på ett lite halvfräckt mail till sambon och skrev – Ja och dig skulle jag vilja se naken liggandes med enbart tomteluva och raggsockar. Jag skickade iväg det och fick lite senare tillbaka ett mail från min förra kvinnliga chef där det står – Hmmm inte riktigt min grej men tack ändå, det hade ju inte varit en vacker syn!! JAG TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖÖÖ!!!!!

Fredag å allt, har ni några pinsamma felmailningar?

Trevlig helg!


21 Kommentarer to “"Jag hade dött!!!"”

 1. vinterflicka skriver:

  Hahaha! Nej själv har jag inte gjort bort mig på just det där sättet…än!

 2. Sara skriver:

  Ja jag tar nog ett litet pris. När jag bodde i Oslo jobbade jag nära en medelålders man (singel) som nog var en smuuuula förtjust i mig. Han är den blyga försynta typen (jag med) så vår relation var vänskaplig och ja… försynt.
  Så är jag på fyllan och fyllemessar mitt ex nåt i stil med ’var jag än är så är mina tankar hos dig, älskar dig’
  Tyvärr skickar jag det fel… till min jobbarkompis. Jag trodde att jag skulle döööö på måndagsmorgonen när jag var tvungen att så ansikte mot ansikte med honom.

  Himskt! Men kul i efterhand. Som den med tomteluvan. Fniss.

  Kramar

 3. Annika skriver:

  Ohhh…. Shit… vad gör man? Piiiiiinsamt är bara förnamnet.

  :-D

 4. Mammaliv skriver:

  Haha, ja ibland blir man faktiskt rädd att sånt där ska hända ;-) Lätt hänt liksom….

 5. lotta skriver:

  hihihi :-)

 6. Veronica skriver:

  Hehe..Pinsamt!Som sagt kul när andra gör bort sig..kramiz!

 7. Lina skriver:

  Haha, lite skratt så här på lördagskvällen. Det tackar vi för!

 8. Cissi skriver:

  **ASGARV**
  Gisses, nej jag kan inte komma på något direkt som jag skickat fel.

  Hade helt klart gott under jorden om min chef fått mina mail som ska till Fidde…haha

  Kramisar

 9. MariaD skriver:

  Åhhhh, jag tror jag dör! Något sånt har jag tack o lov klarat mig från =))

 10. Marie skriver:

  Haha! Men gud vad pinsamt! Jag hade nog skämts ihjäl om det hänt mig! Det närmaste jag kommit var när sambon skrivit i ett mail till mig att han var enormt svettig i skrevet (äckligt, men internt skämt) med stora röda bokstäver, mailet öpnade jag i en full datasal i skolan där alla kunde se. Ingen sa något, men lite pinsamt var det allt.

 11. Lotta A skriver:

  Ha,ha,ha
  Sååååå kul,när andra gör bort sig!
  Mindre kul när det händer en själv……..
  Själv så hände det mej att jag hade skrivit en liten sexig inbjudan till min man, som jag då skulle sända i väg via sms. Men trycker fel och det kommer till min mamma.
  Tala om att hon fick sig ett gott skratt.
  Jag tänkte det är inte sant………….
  Så det har hela släkten nu fått höra många gånger.
  Ha en underbar helg!

 12. T r o l l i s skriver:

  Ojojoj, haha. Joh, jag har skickat en väldigt fräck historia till min mamma en gång, men det var maken som skulle ha den. Klickade fel. Hoho.

 13. Pernilla A skriver:

  Ligger dubbel framför datorn =) =) =)
  Så kul att läsa men inget man själv vill vara med om. Ha en riktigt skön helg kram kram

 14. Louise skriver:

  hahahaha, tack för att man fick sig ett gott skratt såhär en fredagkväll :)
  Sitter o funderar om jag gjort något pinsamt….o det har jag säkert, får fundera lite…hmmm..

 15. ann skriver:

  Hehe!!! Jisses vad pinsamt!!!
  Kan inte erindra mig om att jag mailat iväg till fel adress… Tyvärr har jag fått ”skvaller” mess som inte var avsett för mig :P

  ha en myyysig helg gums!!!

 16. Angelica skriver:

  Förstår att hjärtat hamnade i halsgropen för en stund där. Jag glömmer min mobil ibland när jag springer runt på min arbetsplats och kan bli lite hispig att någon ska hitta den och titta i den. Inte för att jag tror att jag har sådana kollegor, men det skulle ju rent teoretiskt kunna vara så att någon bara ska leta efter ett telefonnummer att söka mig på, ex hem eller till anhörig för att tala om att de hittat min mobil.

  Men jag har gjort bort mig lite mer oetiskt om man kan säga så genom att skicka sms till fel person. En gång var jag ute och åt med min kusin och vi pratade om allt möjligt kring barn, familj och tonåringar mm. Hon har en dotter i samma ålder som Lukas (14 år) och de är bra vänner. Jag berättade något om Lukas för min kusin kring tonårspojkar och hantering av livsfrågor och sökandet av identitet och så. När jag sedan stod och väntade på tåget hem kom jag på att jag nog borde betona för min kusin att hon inte skulle berätta om det för sin dotter. Jag bestämmer mig för att skriva ett sms till min kusin. Jag skickar sms:et och får därefter ett svar från LUKAS: ”Jasså!!??” Han ifrågasatte förstås mig om varför jag hade pratat om det, men blev tack och lov inte upprörd. Jag förklarade också att vi mammor ibland har behov av att ventilera saker med varandra osv. Lukas såg det också lite komiskt och tyckte att jag var riktigt klumpig. Så det slutade tack och lov gott.

  Trevlig helg med papptallrikar och allt. Men jösses vad bra ni får det sen! Kram!!

 17. Jezzica skriver:

  Haha, pinsamt pinsamt. Jag skickade ett textmeddelande som var menat åt mitt ex (då vi ännu var ihop) åt min mamma (HUR gick det till??). Inget snusk visserligen, men ändå sådant som var menat endast för hans ögon och inte min mammas :D

 18. gruset skriver:

  OMG!
  Känslan i kroppen när man blir såååå rädd, går ju inte att beskriva . Det ”svartnar” ju. Sen blir man alldeles trött i hela kroppen, typ förlamad. Ja, det är hemskt! Haha!

  Trevlig helg!

 19. Nina skriver:

  Hahaa! Ja jisses jag hade nog dött!
  Önskar er en trevlig helg!
  Kramens

 20. Minna skriver:

  Jag skickade ett sms till min väninnas pappa en gång under gymnasiet, det var ju inte ett sånt sms men det var helt klart ett väldigt sarkastiskt och skämtsamt sådant, så han var på mig om det länge efter ;-)

 21. Susanne skriver:

  HAHA! Skitkul att läsa sålänge det är andra som gjort bort sig ;) Den här sidan sparar jag på favoriter och återkommer om något dygn!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress