Hej heeeeeeeeeej!
Min andra anställningsintervju på layoutarjobbet jag sökt gick bra! Tycker jag :-) Sen får vi se vad de tycker! Får iallafall svar i början av nästa vecka.

Efter lunch gick jag och gullungen Annica *älskar* :hugs: ner till stan i det vackra vårvädret och träffade Dannie och Anette för en fika. Treeevligt!
EFter det sprang jag och Knickan omkring på stan och kollade blandannat på förlovningsringar. (Nej VI ska inte förlova oss *S*) Jag hittade / provade en jättefin ring jag storgillade! Det var i rödguld men innanmätet i vitguld. Lite facceterad var den också. Skickade sen ett sms till älsklingen med ringstorlek och artikelnummer *ASG* Jag tror piken gick fram *S*
jamen! Jag tycker det är dags snart juuuuuuh! Vill ju visa hela världen att han är min!

Kvällen har spenderats framför TV’n och muttrandes framför datorn. Varför det? Jo, det finns alldeles för många som inte kan uttrycka sig i skrift!
Det är SÅ många männsikor som borde lära sig lite vett och etikett i email. Om hur man bemöter andra människor i skrift.


Inga kommentarer to “intervju, fika, sura mail.”

 1. Finna skriver:

  Å, förlovningsdax? Jag vill oxå förlova mig, men Atte tycker inte att det är viktigt :(. Tack för all hjälp, du är bäst :)! Hoppas nu att du får jobbet!

 2. Nina skriver:

  Håller tummarna för anställning nu :) Låter som ni haft en lika underbar vårdag där som vi har haft här :)
  Kram/Nina

 3. Petra skriver:

  Ja, jag borde väl lära mig vett och etikett då… För de var väl mig du menade… Hög av smärtstillande tabletter blir man inte så trevlig… Men men, jag lever vidare för det…
  Ja det var dig jag menade Petra. Att ha ont är en förklaring, men ingen ursäkt i detta fallet. Man reagerar inte så defensivt som du gjorde för att man blir ombedd vänligen att uppdatera sin sida på RingSurf då ringfragmentet i webringen man är medlem i (MIN webring) inte stämmer. Om du inte förstod vad jag menade kunde du svarat vänligen att du inte gjorde så. Då hade du fått ett vänligt bemötande av mig också. Så som man möter andra blir man bemött av andra.

 4. Knickan skriver:

  Tack för idag, snuppan! :smooch:

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress