Bara lite ytligt trams, shopping och sådant;)

I går var vi ute en sväng på Familia och maken spontanshoppade lite kläder på Jack & Jones, åh vad mkt snyggt! Han har ju också gått ner en massa kilon så garderoben behövde fyllas på.
Jag åkte ner själv till Malmö i onsdags för stackars Annika blev inkallad till jobbet, men jag fick tag i min bikini!

0031

I dag är det exakt 4 veckor tills vi åker så vi håller på att lägga taxfree beställningen, blir en hel del spiiiiiritus men även en parfym till mig. Jag ääääälskar  Miss Dior Cherie! *mums!!*

nd1514
Jag tänkte även prova några av solglasögonen som finns i taxfreen (Carolina Herrera, Dior) för att se om det är något som passar mig, är bra priser där! Jag är så extremt ljuskänslig och vill ha ett par kvalitativa glasögon.

Vi beställde Maclarens reseväska till vagnen idag, vi har ju fått en vagn fördärvad på flyget, det räcker!! Beställde från samma sida som vi beställde vagnen, blir 200:- billigare än att köpa på Babyland.

2009-05-22-10-39-00

Jag önskar mig även ett nytt objektiv (superzoom, dvs en bra reseglugg) i födelsedagspresent (fyller nere på Mallis), hoppas jag varit en snäll fru :)

Jag längtar såååååååå nu! Ni får ursäkta mitt resedravel! Ska bli så roligt att få umgås med Jenny &  Jonas under nästan två veckor (de åker ner 3 dagar tidigare än oss och således reser de hem tre dagar tidigare också) och för barnen att bada och bara njuta! Vi behöver verkligen detta efter vinterns renovering!

Trevlig helg! Känns ju som söndag idag och det är bara fredag!!


61 Kommentarer to “Inför resan”

 1. JennyJ skriver:

  Aaa, så snygg bikini!
  Det är ju en fasa annars att hitta nåt som sitter snyggt med utammade tuttar och hängig mage ;)
  Allt som ser snyggt ut i affären sitter helt fel på min kropp. Jag har inte riktigt insett att jag är 10 år äldre och 2 barns mor :D

  Låter ju ljuvligt med semester! Jag vill också!!!

  Kram

 2. ulrika f skriver:

  Jättesnygg bikini!! Vad är det för märke på den? Blev väldigt sugen på en sådan…..

 3. Cybertjejen skriver:

  Läcker bikini! Påminner om Plastisock :)

  Vad är det för objektiv du funderar på? *nyfiken*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress