Idag är det Fredag! tjoho!
Jag åkte ner till Malmö igår. Liftade med min kära kusin som jobbar i Malmö. *puss o tack gumman!*
Så vi var nere runt 10 tiden igår förmiddags. Daniel jobbade ju så jag tog det bara allmännt lugnt hemma hos honom. Drog en repa på stan gjorde jag också.. i den kalla BLÅSTEN! grrr är det något jag avskyr så är det blåst. Och att bo i en kuststad då är väl inte allra bäst :drool:

När Daniel kom hem, åt vi lite och sen kom Ullis & Stefan och hämtade oss så tog vi bron över till Danmark till Metro för att handla massa sprit och stora lass chips m.m till inflyttningsfesten på lördag! Det ska bli SÅ kul! Vi blir runt 25-30 och det kommer folk från lite varstans (Sthlm, Malmö, Helsingborg, Trelleborg m.m) Jag är på riktigt festhumör *flin*
Lillasyrran och hennes nya kille kommer också, och roligare unge än hon att festa med får man leta efter *pussarpåsyrran*

Så idag blir aningen stressig! Jag ska städa lägenheten här idag och sen efter Daniels jobb ska vi åka till Willys och handla mat, läsk, engångsmaterial m.m. Sola ska vi också hinna med..
Dessutom kommer Daniels 5 kompisar från Sthlm ikväll vid 20. 3 av dem ska sova över här och de ville ut på krogen en stund ikväll, så då får vi ju haka på en stund.
Sen imorgon fm ska jag hem till Robban och hämta min ’betalning’ för hans hemsida! Min nya T68i *längtar*

Fotodagboken uppdaterad både igår och idag :-)

Hej hej så länge!


Inga kommentarer to “Inflyttningsfest”

 1. Marie skriver:

  Har ni fest eller? ;)
  Låter som det kommer att bli latjolajbans…. Ha riktigt, riktigt kul!
  *kramen*

 2. Finna skriver:

  Du verkar vara på riktigt festhumör :grin:! Hoppas att festen blir lyckad, ni verkar ju väl förberedda i alla fall. KRAM!

 3. Knickan skriver:

  Det låter som om det kommer att bli en rejält kul inflyttningsfest! ;)

  Du kan ju ha igång msn, så kan jag ju vara med och festa… 8) *asg*
  Puss på dej stumpan!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress