Vilken helvetisk dag igår!
Dagen började bra, pigga och utvilade åkte vi iväg till fotografen för familjefotograferingen som ska in i Helsingborgs Dagblad. Allt gick bra och på vägen hem köpte vi med oss Mc Donaldsmat eftersom kl var 15 och vi hade bara hunnit få i oss frukost..
Jag hade känt mig lite mysko i magen på förmiddagen och när vi nästan var hemma började jag bli illamående.. trodde att det berodde på att jag var hungrig men efter halva burgaren blev jag jättedålig och de närmsta fem timmarna kom det från alla håll och kanter!! Frös och svettades om vartannat och kunde inte ens behålla vatten. Oroade mig för att mjölken skulle bli lidande så jag fortsatte dricka fast jag precis fått upp allt.. Daniel jobbade till 17 och som tur är var barnen hemma så de höll koll på lillebror som sov i vagnen medans jag försökte sova lite.. Lillebror vaknade och fick mat i sängen sen somnade han och jag om..
Till slut lyckades jag behålla lite blåbärssoppa och vatten ( o mango sorbet!) och somnade för natten runt 22..
Halva gårdagen är som ett töcken! Kände mig överkörd av en ångvält inatt när jag vaknade… huvudet bankade, antagligen av vätskebrist och jag kände mig som en ostbåge! Ställde mig på vågen som visade 1 kg mindre på bara en dag! *S* Alltid för det något gott med sig med influensa *ironi*

Idag mår jag bra igen förutom att jag känner mig ganska svag… skönt att det inte blev en mer långdragen sak av det hela!
Snart är det lördag och det blir IRL träffa på LiS ställe i stan. Åh vad kul att få träffa alla tjejerna igen! De flesta träffade jag ju förra året i Stockholm.
Nä, ska se till att passa på att jobba lite med ett web jobb jag har liggandes nu… man får passa på när lillebror sover!


Inga kommentarer to “Influensa!”

 1. Susanne skriver:

  Åh fy, det där lät inte kul alls. Skönt att du mår bättre. Ha det så skoj ikväll! Kramiz!

 2. anna skriver:

  Hua, inte kul alls att vara dålig. Men så skönt att det gick över så fort!

 3. cecilia skriver:

  Fy! Hu så hemsk att bli så dålig! Skönt i varje fall att det var kortvarigt så du är fit for party på lördag!

 4. Knickan skriver:

  Men lilla snupplan då!! Inte vara sjuuuk!! Lilla stackaren… Tur att det känns bättre idag!!! *kram*

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress