Nu har vi endast 4 dagar kvar har pa Kanarieoarna och ska jag vara arlig sa langtar jag hem lite :) Langtar till hostrusk och att fa sitta hemma med tanda ljus, slappa framfor TV:n och bara mysa! Och jag langtar efter rutiner och nyttig mat!! japp du laser ratt! Jag lar ha gatt upp minst 2 kilo har nere men det SKITER jag i :)) Det tar jag tag i nar jag kommer hem. Jag har unnat mig allt har nere… De forsta dagarna var jag inne i viktvaktar tankeri- trasket och hade smatt angest over att ”tvingas” leva onyttigt.. men kusin Annika fick mig pa andra tankar och tyckte jag skulle unna mig allt jag ville och det har jag gjort nu!
Jag menar hur latt pa en skala fram ett till tio ar det att leva nyttigt nar man ater fran buffee morgon och kvall?? Varje kvall ar det tema buffee, igar var det frask och ikvall ar det mexikansk och vad som inte finns i buffeerna ar inte varda att namna! Dar finns allt gott du kan tanka dig! Till det delar jag och Daniel en flaska Torres Gran Sangre de Toro och efter lite vin sa har alla hamningar totalt forsvunnit sa da gar jag loss pa efteratts buffeen! HA! Det i sig ar en syn!!

Vi har haft det underbart har, en riktig vitaminkick och vi har gjort allt vi velat och sett fram emot… igar hyrde vi trampbat och var ute och ”cyklade” i det bla Atlanten. UNDERBART! (bilder kommer till helgen)
Var vistelse har med familjen F-Lexelius har varit kanon! Sa kul att ha lart kanna Daniels brors flickvan Anna och hennes barn Amanda och Klara annu battre!! Anna ar underbar och vi ar faktiskt valdigt lika trots att Daniel o Martin ar sa olika… Storasyster och Klara har blivit basta vanner och Storebror leker med allihop. Han som kan vara en liten pessimist har varit pa stralande humor allt som oftast har och ar sa brun sa det liknar ingenting! Han verkar ha arvt mitt pigment.

Jag sitter i grannhotellets internet horna nu for vart internet pa hotellet ar under service och det visar sig att har kan man lagga bilder i en folder sa jag postar den bilden jag hade lagt i min email inbox, den ar fran de forsta dagarna har sa jag ar mer rod an brun *fniss* (tagit med mobilen) men ni ser att jag har det bra har nere i allafall!! :) Postar nog lite fler bilder antingen ikvall eller imorgon!

Tack ni godingar som fatt mig att kanna mig saknad och som mailat mig, kommenterat m.m ;) PUSSAR till er alla!


Inga kommentarer to “Hej flickor och pojkar!”

 1. nina skriver:

  ooooooh, du ser ut att ha det underbart.
  *blir ju så avis* :-)
  kramizar..

 2. ~Maria~ skriver:

  Underbart foto!
  Du ser mycket välmående ut!
  Välkommen hem tjejan :-)))
  Du har varit såå saknad!

  *Krama*

 3. Åsa skriver:

  HAHA vilken goo bild på dig! Ser fram emot att få se bilder från resan snart. Det låter som ni haft det underbart i allafall. Idag är det -3 grader här…*brr*
  kram!

 4. Sanna skriver:

  Hehe ja där har vi vår bacardi-beach babe igen ;) Snart är du hemma igen! Och du, de där kilona lär bara rinna av dig som smör i solsken! PUSS

 5. Madde skriver:

  Klart att du ska unna dig en massa god mat under din semester.
  Ska bli kul att få se mer bilder sen ;)
  Kram Madde

 6. Linda skriver:

  Åååååh! Vad härligt det låter!!! Och – klart du ska unna dig! Passa på att njuta ordentligt!!!!

  Kram Linda

 7. Knickan skriver:

  Hej snäckan!
  Klart att du ska unna dej att äta och dricka gott, du är ju på semester!! Dom där eventuella kilona lär ju rinna av dej så fort du kommer hem!!
  Fortsätt att njut!
  *puss och kram*

 8. Eva skriver:

  Å va mysigt det låter. Inte ska du längta till vårt höstrusk inte. Hua det är så fuktigt å grått som det kan bli här.
  Njuut tiden går så fort. Ät för mig också. ;)
  Kram Eva

 9. Marie skriver:

  Det låter underbart gums! Bra att du unnar dig och lever. Du har varit så himla duktig med din viktminskning, så ev uppåt kilo kommer försvinna i ett nafs när du kommer hem igen!! :)

  Njut de sista dagarna, så ser vi fram emot att få hem dig solbränd och utvilad. ;-)

  kram, Marie

 10. adnillen skriver:

  Låter riktigt härligt där borta! *suckar avundsjukt* Klart du ska unna dig när du är på semester, du är så duktig så de kilon som kanske hoppar på dig – de ruskar du av dig kvickt! KRAM KRAM!

 11. Cilla skriver:

  Helt underbart att läsa om er vistelse. Så skönt att du unnat dig ALLT… Ni är hjärtligt välkomna hem till höstrusket. Känner att vi måste bara åka bort i höst, längtar mer o mer ju mer jag läser om eran resa. Gud så mysigt gumman. Puss o kram på er!

 12. Anne skriver:

  Åååå..vad härligt allt låter som du skriver om och klart du inte ska tänka på kilon.Du lever ju bara en gång männska!! Bilden är den party Åse jag träffade i september :)..HÄRLIGT!!!
  Kramar i massor //Anne

 13. Maria skriver:

  Åhhh vad underbart det låter och ser ut! =)

 14. Petra skriver:

  Later underbart! Ohh vad jag langtar efter solen redan (och hosten ar knappt over har i Denver – det kommer bli en laaang vinter kanner jag). Ska bli kul att kika pa alla dina bilder sen! Ha sa skont de sista dagarna och njut – du kommer att langta tillbaka nar det blir kallt och trist i Sverige!
  ~Kram~

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress