Tack för alla kommentarer om badrummet!! Gulle Er!! <3<3

Luften gick ju ur en lite nu efter badrumsrenovering och helgens kalas ;) Vi njuter av badrummet och jag och Micheloppan har legat och bubblat tillsammans två kvällar i rad. Tänder ljus och strör i lite badsalt, sen sover man gott! =)
I går var det dags att åka till Farbror Doktor igen med Noel, halsfluss igen.  Han har precis avslutat en ab kur för det så detta var tredje gången på kort tid. Juni & Alice ska lämna halsprov i morgon, så ser man om någon av dem är bärare.
Jag är fortfarande så sjukt trött, en del beror på att jag slarvat med kosten sista tiden, jag blir väldigt trött i kropp & själ av socker. Nu har jag lagt av med det så jag hoppas att jag snart hittar nya krafter och nu börjar ju solen lysa mer och mer!!! Och om mindre än 2 månader så ligger vi i Solen på Cypern, 2 veckor med mat, dryck, bad och trevligt sällskap (Jenny & Jonas följer med)!
Nu ska jag vika tvätt, putsa fönster och dra över här med dammsugaren och golvmoppen och seeeeedan ska jag bara njuta av dagen! En skön promenad med sjuklingen och voffsingen står också på listan.

På fredag kommer systrarna Brevenskär (Pia har jag ju lärt känna via Underbar.org en gång i tiden) och vi ska ut och äta tillsammans med Petra och syrrorna. Kul!


Ny Cultkruka och ny orkidée, tyckte krukan passade så bra ihop med Marimekko badrumsmattan för det är ju samma mönster!

Gissa om det börjar dofta underbart nu när liljorna börjar slå ut!


45 Kommentarer to “Hämtar ny kraft”

 1. Dagarna skriver:

  Fina liljor, tyvärr tål jag inte doften.

 2. jenn skriver:

  sjukt snyggt blev det. Undrar om vårat där uppe kan bli lika bra. Nja jag betvivlar. VI har liksom inte samma förutsättningar ;-) Men å andra sidan så är all förändring en förbättring. Har inte kunnat kommentera tidigare för vi har haft internet,någon hade varit i stolpen och mixtrat så felia har fått vara här x2 idag för att fixa. Så trött man blir. Bubbla på nu och njut av utslagna liljor. Finns det något ljuvligare…
  *kram*

 3. Mariah skriver:

  Jag önskar att jag kunde hålla orkidéer sådär fina lääänge.
  Mina dör efter en vecka och sen är det bara bladen kvar…inte alls lika fint om man säger så ;)
  Putsa fönster har jag tänkt göra oxå men vi fick ju snöväder nu igen så vi vill ju vara i fjällen istället så jag förtränger mina fönster ett tag till tror jag.
  Hoppas Noel kryar på sig! Stackarn. Envist virus/bakterie.
  Ha en härlig helg!
  Jag sitter just och kämpar emot handen som envist vill gå vilse i chips påsen gång på gång…:O

 4. SandraW skriver:

  OMG vilket snyggt badrum. O buketten med liljorna var också fin. Kan tänka mig att det luktar gott därhemma nu. Vi har också en omgång med sjukstuga här hemma. Lilltjejen har bla öroninflammation med hög feber o hosta. Hoppas vi snart med blir friska. Vart på Cypern ska ni? Vi har varit 3 ggr där o älskar det.
  Kramar

 5. annicap skriver:

  Vad härligt att ha SOLEN att se fram emot! Man är ju såååå törstande efter sol & värme nu! Vart ska ni på Cypern? Vi har varit där några gånger och det är ju så fina bad där. Underbart!!!

  Jag ser fram emot påsklovet om 5 veckor då vi åker till Öland, städar stugan inför sommaren och påbörjan gäststugebygge. Så klart ska det bli besök på stranden, vilket väder det än är!

 6. Nadja skriver:

  Inspirerande som alltid att läsa din blogg :) Vad jag för mitt liv inte kan förstå, är hur du får tid till allt?!?
  Hoppas ni får bukt med bacilluskerna en gång för alla!

 7. Lotta skriver:

  åhjag är ockkså sjukt trött, det är nog vädret, hoppas på massa sol i helgen så man kan tanka lite energi!!! vad fiiint det blev med krukan som matchar marimekko mattan, så coolt!! ha en ritkigt mysig helg!! kramis!!

 8. Gummsan83 skriver:

  Nej som tur får vi ju alla pengar tillbaka, jobbar ju själv på resebyrå och ÅKER aldrig utan Avbeställningskydd.. så nu får vi boka in Kreta i Juni .. det tråkiga är att våra föräldrar kunde inte åka senare så de åkte ändå.
  Men man får stålsätta sig .. 4 barn / varav tvillingar, en dubbelvagn och fyra resväskor .. det är väl bara att ta i ;)

  Kraaam

 9. Mathilda skriver:

  NJUT för mig med! Skulle verkligen behöva en fet dos sol just nu. Känner mig (som de flesta andra) som ett vandrande spöke med noll energi. Måste våren dröja så himla länge på sig?

 10. Christina skriver:

  Fy,vad jobbigt med alla sjukdomar.Badrummet blev ju superfint!

 11. Anita skriver:

  Stackars Noel, ha så mycket ont i halsen. Hoppas han fått någon dunderkur så han blir bra. Jag hade oxå problem med halsen när jag var liten, men inget halsfluss bara ont i halsen ofta. Men peppar, peppar ta i trä nu förtiden är det inte så.

  Men tur att ni har en resa inbokad. Har varit 3 ggr på Cypern, där är så fint. :-D

 12. Pia B skriver:

  Pussgurka!!!!!! <3

 13. jessica skriver:

  Stackars Noel! Hoppas det vänder med allt snart och att du själv får lite ork. Ja nu har vi haft sol i en vecka och det är såååå underbart!
  Annars får du ju snart mer sol i om resan:)))

  kRAM

 14. gruset skriver:

  Härliga saker att se fram emot. Krya på er!
  Kram

 15. Gummsan83 skriver:

  Åh vad härligt med Cypern .. Vi skulle varit på Teneriffa Just NU ! Men fick boka av allt eftersom tvillingarna fick vattenkoppor 2 dagar innan vi skulle åka =(((

  Så njut för oss oxå ..

  Kraam

  Köpte oxå Liljor idag ( dock till mig själv ) Älskar dem ..

  • Åse skriver:

   Näääääää vad tråkigt!!! Hur löste det ekonomiska sig? Fick ni tillbaka pengarna?

 16. Jajja skriver:

  Låter mysigt me bubblandet på kvällarna.

  Usch stackars kidsen o åka på halsfluss gång på gång.
  Du kanske inte gillar hälsokost saker, men jag ska ge dig ett litet tips sen får du själv avgöra vad du tycker.
  Vår son hade 10 TIO halsfluss på ett år! Jag var helt knäckt, ville inte trycka i honom en massa antibiotika, men va gör man? Sen kom min kära mor och sa att hon fått veta av sin massör att det fanns något som hette colonialt silver som man sprayar dem i munnen me så fort man märker att de börjar få ont i halsen, jag brukar lukta det från munnen när just en halsfluss e på G. Jag tyckte att det var värt att testa, gubben min tyckte att det var hokuspukos;) Men han tyckte me att det var värt ett försök, det är ju inte farligt.
  För att göra en lång historia lite kortare, så har han inte haft halsfluss på snart ett år…
  Jag själv blev botad från min halsfluss nu för 3v sedan.

  Oj va mycket det blev, men kände att jag ville dela med mig av det vu har upplevt.

  Hoppas de kryar på sig, Kram Jajja.

 17. Linruz skriver:

  Stackars killen din :(
  Hoppas ni nu äntligen blir av med de envisa bacillerna.
  En två veckors till Cypern låter inte dumt alls. Skönt att ha ngt att se fram emot.
  Ha en fin vecka och ta hand om er allihop nu.
  Kram Lina

 18. Lena skriver:

  Vad fint det blev med allting! Men du jag tänkte på en sak. Då firar ju du och jag nästan 10-årsjubileum väl? :D

 19. Doris skriver:

  Usch vad jobbigt med sjukor som avläöser varandra. Fiiint blev badrummet i alla fall, och två veckor på Cypern -inte illa :)

 20. Jill skriver:

  Vad jobbigt med halsfluss igen :( Hoppas det snart blir bättre, och att du känner dig piggare snart. Så härligt med två veckor på Cypern att se fram emot. Jag gillar verkligen Cypern, så mysigt där!
  Kram!

 21. jenny skriver:

  Så trist med alla sjukdommar!! Detta är min 2:a vecka i rad som jag VAB-ar.. influensa…
  Jaja det går ju över som tur är! :)
  Vad härligt med en Cypernresa!! Försmak på sommaren!!
  kram

 22. Malin J skriver:

  Stackars Noel, hoppas han slipper det mer nu då, har de inte pratat om att ta mandlarna på honom, jag gjorde det när jag var 17 för då höll jag på likadant med AB i ett. Så snyggt badrummet blev, lite skillnad mot det andra ;) Här hemma har vi fått en liten kisse så vi bara myser och myser. Vi kör förresten kräksjuka nu snacka om att det varit en sjukvinter. Nu längtar vi efter vår och sommar. Puss och kram

 23. annalena68 skriver:

  Ibland är man bara så trött och sliten, känner mig hängig idag hoppas verkligen inte det är nått på G. Vi åker på skidsemester på söndag så man vill helst vara frisk ; )

  Hoppas Noel blir frisk snart. Vi har med haft tre halsflusser på rad jag, mannen och lillkillen, det var han som bar på det fast han inte ens var sjuk. Så man skall nog kolla hela familjen för att vara helt säker.

  Ha en skön helg, det skall jag, fest på lördag sen semester en vecka, gott gott.

  Kram kram AL

 24. jennyh skriver:

  Åh vad underbart med en cypern resa :)
  Hoppas Noel mår bättre snart och slipper få om det igen. Här har vi också sjukstuga. Först hade barnen hög feber en hel vecka och en hemsk hosta, när det gick över så kom maginfluensan på besök :( Ibland har man lust att gå och gömma sig och komma fram när alla är friska :/ Men man tar sig igenom det också.

 25. malla76 skriver:

  Sååååå fint badrummet blivit ska bli så kul att se det i verkligheten. Och helt underbart roligt att träffas igen kraaaaaaaaaaaaam

 26. Lotta A skriver:

  Stort grattis på er 9-års dag!
  Underbart fina blommor…..

 27. mallan skriver:

  Hoppas du får ny kraft snart och att alla får vara friska!

  Kram!

 28. ~ Maria ~ skriver:

  Kraaam!

 29. Cece skriver:

  Ibland är det bara hopplöst med alla sjukdomar som inte vill ge sig. Man får hålla huvudet över ytan bara och överleva. Se framåt och tänk på sommaren och Cypern och andra roliga saker så brukar det kännas bättre.

  kram

 30. smilgot skriver:

  Underbara bilder, visst är det härligt nu när solen lyser men 20 grader till hade inte skadat haha, fy attans vad trött jag är på förkylningar här oxå bläää.

  Hoppas ni snart blir fria från sjukstugan

  Varm kram

 31. mammanochkidzen skriver:

  Jag hoppas ni hittar ”källan” till sjukdomarna.

  Puss!

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress