Jag är gräsänka idag ¤(
Gud vad man vänjer sig snabbt vid att ha en människa hos sig jämt, tänk vi som klarade avståndet HBG – STHLM innan! Känns helt overkligt nu! Daniel är alltså uppe på jobb i Sthlm och kommer hem på lördag em igen. Ungarna sover i vår säng natt :-) Så slipper jag sova själv hehehe.

Anna var här och fikade idag, hennes mage har minsann också växt! Så roligt att vi ska ha samtidigt! Nu har jag två goda vänner som ska ha bäse snart! (Underbaringen Annika ska ju ha 20/4) Hon hade med sig stora amerikanska muffins, brownies och andra goda kakor. Skulle kunnat äta upp allt, men man får ju bärga sig $: Blev en muffins och en kaka iallafall.

Imorgon ska vi åka till badhuset, Annika o jag och barnen. Kuligt! Perfekt fredagsnöje! Sen ska jag och kidsen ha lite myskväll med godis och annat.

Idag blev det ett nytt collage. har inte orkat göra ett på ett tag men efter lite tjat blev det av *S*

Förresten efter lite efterfrågan så har jag gjort en uppdateringslista som du/ni kan subscriba till om du vill veta när nya inlägg på Underbar görs. Länk här nedan.
Nu ska jag tjafsa klart med kussen på MSN, sen slänga mig i soffan!! :-)


Inga kommentarer to “Gräsänka”

  1. AnnaA skriver:

    Hejsvejs! Hoppas ni har jättekul på badet! själv har jag inte tordas upptäcka äventyrsbadet här än… Gulliga ni är du och magen! *kram*

  2. Lena skriver:

    Åhhh vad fin du är gumman! Nu är det ju inte långt kvar! Du och Annika verkar alltid ha så roligt ihop! :-) Roligt med en väninna man kan hitta på en massa skojs med jue! tänk vad massa skoj ni sen kommer kunna ha med era bebisar! En sån väninna skulle jag också vilja ha sen när jag får barn!! Tar och lägger till mig på din lista! Kraaaam

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress