Här ligger vi redan i sängen med smågodis, tv och dator och maken sover redan ;) Det har varit en tröttsam dag trots att vi faktiskt inte hunnit påbörja varken tapetsering eller målning. Jo jag har hunnit maska lite =) Vi har dock varit och handlat golv och andra tapetserarsaker OCH kl 14 var vi ju och skrev på alla papper och fick nycklar! Det tog sin tid så vi var inte i huset förrän vid 15.30 tiden.

Det känns fortfarande helt fantastiskt! När vi är klara tror jag att det kommer bli sååååå bra! Samtidigt som mitt otåliga jag vill ha allt klart med en gång så ska det bli roligt att se vår vision av allt att växa fram!
Bästa Anna var och tittade på huset för första gången och hon tyckte att hall, kök och vardagsrum såg större ut än på bilderna! Var ju skönt att det inte var tvärtom :) De är ju också mitt uppe i samma dröm som oss, de får sitt hus om två veckor.

Vi bröt vid 20 tiden, vi var trötta (även småfolket behövde komma hem och sova) och vi tyckte att det var bättre att vi laddade batterierna och kommer dit i full form i morgon! I morgon ska vi börja måla lillans rum + hallen och när mamma slutar jobbet vid 16 så ska vi få upp Easy Cover tapeten i vårt sovrum (för att få en plan yta då det är vävtapet)

Roligt att se alla registreringar! Många som jag inte ens visste läste här inne! Men nu vet jag ;)
tack för alla kommentarer hörrni!

Tyvärr strulade min mobilblog men nu är det fixat så imorgon mobloggar jag under dagen!


14 Kommentarer to “Go'kväll!”

 1. jenco skriver:

  den känslan att komma in i sitt nya hus för första gången ”på riktigt” är obetalbar!!! Lycka till med allt, det kommer bli fantastiskt att följa detta projekt!
  kram

 2. Trollis skriver:

  Så hääärligt med allt man planerar och fixar och donar med när man blivit med hus *minns*

 3. Ella skriver:

  Gratttis i massor till att vara ”med hus”. Lycka till med allt dit fix o trix som du ska göra – lova att inte jobba ihjäl dig!! NI ska ju bo där MÅNGA år så allt behöver inte bli klart NUUUU! ;) Kram på dig!/Ella

 4. Marie skriver:

  Oh, nu händer det grejor! Vad kul! Förstår att ni hoppade i säng så pass tidigt ändå, det är mycket Dagen D =) Vad härligt att det fortfarande känns så bra och jag tror också att det kommer bli jättesnyggt när allt är klart! Förresten så blev jag lite förvånad att du inte uppade under dagen, förväntade mig en mindre översvämmning av inlägg typ :P Så idag håller jag utkik. Hoppas ni får en bra dag!

 5. Snigla skriver:

  Ser fram emot lite mobilblogging från nya hemcentralen :D Hoppas allt går bra idag och att ni får se saker och ting börja växa fram (man blir så glad då hehe)..

  Hade varit in några gånger och kikat här innan jag reggade mig, men jag huserar på vissa ”andra” sajter också ;)

  kram från sandra

 6. hallongumman skriver:

  Grattis till det nya huset! :)

  Vad skönt att det äntligen är ert och att ni kan påbörja renoveringen och att alla idéer kan bli verklighet – lycka till! Det ska bli spännande att se resultatet för det verkar så ursnyggt när du berättar om hur det ska bli.

 7. elin skriver:

  Jag har läst här lite då och då tidigare men fantasin har trytit när det gällt kommentarerna.. Men nu så! Vad spännande det är med ett eget hus och få utlopp för alla sina ideér och önskningar. Det ska bli roligt att följa utvecklingen :)

 8. Sabina skriver:

  Men så underbart!!

  Ser fram emot fortsatta rapporter.. Skoj med alla reggar för dig! Man undrar ju ibland/ofta (*S*) vem som läser utan att säga ”hej”! Sj har jag för vana att allt som oftast lämna ett litet avtryck just för jag vet hur frustrerande det kan vara med alla besökare som inget säger.

  (eller de som _dagligen_ söker på google ”sabina vi fyra” för att komma in på min sida, blir ju att jag undrar varf dom INTE lägger sidan på favoriter & vem det e.. personen kollar upp mot 4-6 g/dygn *hmmmpf* måste lägag på egen domän. har fått för mig man har lite bättre koll då. eller?? *ledsen för utspårningen*)

  Skickar mängder av kramar till hela familjen.
  Hoppas ni sov gott så att ni vaknar med fulladdade batterier, redo att fortsätta med alla projekt i ert nya Hem!! :)

  Önskar All Lycka

 9. vickantikkan skriver:

  åh jag vill se bilder!!!!!!!!! blogga flitigt mellan varven nu så du inte sliter ut dig med bara kroppsarbete!

 10. dessi skriver:

  Förstår ivern, jag skulle nog känna likadant samtidigt som det är kul att se allt växa fram sakta men säkert också såklart :)

  Det ska bli jättespännande att följa allt! :D

  Kramar!

 11. Millan skriver:

  Heej!

  Är det bara jag som får scrolla så fasligt, för att komma till inläggen här?

  Så roligt det ska bli att följa alla steg ni tar i huset från imorrn! Vi småförnyar med små medel här hemma i lägenheten… Det är också roligt, även om man skulle vilja byta ut allt, tapetsera om överallt, köpa nytt, nytt, nytt och bli av med all stilblandning… Men, Rom byggdes ju inte heller på en dag… Men jag känner igen mig i ditt tänk! Vill! Färdigt! NU!!! ;-)

  Stor godnatt-kram från Trollhättan

 12. ulrika skriver:

  ååå, vad massor du hunnit skriva sen jag var här sist.
  KUL…….
  jag har otroligt nog bilder på mina barn på min blogg just för tillfället om du vill kika. Dom åker snart bort ;o))
  Vi har en sån samsung fast en 42″ och svart. Den är bra……

 13. Maria i Gbg skriver:

  Skönt att höra att ni lever… jag har varit inne och spanat typ 25-30 gånger idag. :-)
  Återkommer 25-30 gånger i morgon också så se till att få ordning på den där mobilen nu, för annars får jag inget vettigt gjort på hela dagen imorgon (heller). ;-)

  Vilket underbart och slitsamt jobb ni har framför er. Lyllos er!

  Kram från Gbg

 14. Annisen skriver:

  Det var verkligen jättefint gumman. Grunden är toppen och det kommer bli sååå fint när allt är klart. Jag tyckte faktiskt att hela huset kändes mycket större än jag trott och tyckt från bilderna.

  Precis som vårt hus så gör det sig inte rättvist på bild och huset är finare irl. Oftast är det tvärtom och man har blivit besviken när man varit och kikat men våra hus är ännu fina i verkligheten :-)

  Hörs snart igen!

  Puss

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress