I dag känns det bättre! Tror jag mest var superdupertrött igår faktiskt. Lite snorig är jag med det där tryckande har försvunnit.
Men det är motigt nu med sjuka ungar i olika trotsåldrar, hantverkre och kaos – och jag däckar inte för litet.

Vi väntar på lite olika saker vi beställt. Spegeln, badrumsmöblerna, Smedbo Air hylla + pappershållare, badrumsmattan.. Man vill ju ha allt hemma ;) I går kom jag på: var sjutton ska vi ha krokarna och handdukarna?? haha vi har ju inget spec stort badrum och alla väggar är mer el mindre upptagna! Inte kan vi ha krokarna bredvid toaletten ju! Hmmm nåja det löser vi.

Har glömt att visa er vår duschställsblandare. Vi valde en Hansgrohe (som vi har i köket). Duschpanelen kommer från företaget där vi ”fått” badrumsmöblerna och badkaret ifrån (Daniel delar lokal med deras svenska generalagent ), Norges största leverantör av badrumstillbehör, så vi får hoppas att det inte är skit ;)

Duschblandaren såg ni delar av i går:

På lördag ska vi ner till Trelleborg, till Jonas & Jenny om vi alla är friska! De drabbas lika ofta som vi av diverse dagisbaciller så man vet aldrig =) Men det skulle vara skönt att få komma bort lite, känner jag!

KRAM på er!!


21 Kommentarer to “God Morgon!”

 1. Lotta A skriver:

  Super snygga blandare!
  Det kommer att bli så läckert ert badrum med alla tjusiga detaljer………
  Kram

 2. Annica RR skriver:

  Jättefina blandare! Hoppas att alla snart är friska och krya!

 3. vickan skriver:

  efter istid kommer vår och solsken, och inga mer sega förkylningar!!!! det vänder snart Åse!!!

  pusss

 4. SusanneB skriver:

  Riktigt snygga grejer! :) Hoppas att ni håller er friska så att ni tar er iväg i helgen!

 5. Maria BC skriver:

  Åh, det kommer ju att bli jättesnyggt!! Ska bli så kul att få se det färdigt.

  Kram

  Maria BC

 6. Gabriella skriver:

  Snyggt!!Det kommer bli kanonfint.
  Välkommen till vår lilla stad. ;)
  Synd att jag inte är hemma för annars kunde jag ha vinkat.Hihi..
  Tro det eller ej..jag ska mot Helsingborg då.. :)

 7. Doris skriver:

  Vem som helst dippar i VABtider :( Usch! Snyggt blir det hörru! Snart kan du pigga upp dig i ditt fina bubbelkar, med karl och bubbel i glaset :)

 8. Sophie skriver:

  Hoppas ni kryar på er snart!!!
  Och snyggt kommer det bli – fast, ni ska inte ha badkaret bredvid matsalsmöbeln då, som på en av bilderna?! Det är ju lite piffigt ;)

 9. Therese skriver:

  Vilka snygga saker ni har köpt till badrummet :) Det kommer bli så snyggt!! Krya på er!

 10. SaraG skriver:

  Skönt att du är piggare! Tycker vi har varit sjuka konstant sen mitten av december :( förkylningar, vattkoppor, maginfluensa och nu feber och hosta.. Man blir lätt less på det;) Härligt att åka på en liten miniweekend!!
  Kram

 11. jessica skriver:

  skönt att du är bättre!
  Allt ser jättefint ut!! Spännande!!

  KRAAAM

 12. Anita skriver:

  Jag visst är det så, allt som man ska ha ska vara hemma och helst vill man att det ska gå snabbt att få det klart. Det är så spännande när allt är klart. ;-)

 13. B-M skriver:

  Men såklart att man kan känna sig lite låg…det ÄR jobbigt att vara mitt i en renovering. Sen om dessutom barnen är sjuka och man inte känner sig kry själv så kan man inte vara på topp hela tiden. Det kommer att bli superfint i ert badrum när det är klart! Håller tummarna för att alla är friska till helgen så att ni kan komma iväg en sväng! Kraaaam

 14. Lisa H skriver:

  ser fram emot att få se ert nya badrum!!

 15. Sara81 skriver:

  Nej du har ju inget flyttpackande att ta hand om. Du har ju BARA fem ungar, en katt, en hundvalp och en badrumsrenovering att tänka på ;)

  Den är verkligen häftig den där kantiga blandaren till duschen!

 16. Cia skriver:

  Det är verkligen rörigt när man renoverar om :( Köket görs ju om här hemma nu och ibland blir man alldeles tokig av att inte ens hitta på stekpannan. Men som sagt, det som inte dödar! Det kommer ju blir ett jättefint badrum så det är verkligen någonting att se fram emot! kram

 17. anna71 skriver:

  Du har bra smak som vanligt, ska bli kul att se slutresultatet.

 18. Labolina skriver:

  Åh, det kommer bli sååå snyggt!!! Ser fram emot att få se det färdiga resultatet sen :-)

 19. camilla skriver:

  Snygga grejjer.. :D Förstår att det känns lite kaos nu med allt.. Men en dag, när allt är klart och alla är friska, då kommer det kännas helt underbart :D

 20. Maja skriver:

  Snygga grejorni valt. Snyggt och stilrent, gillas:) Ha det bar i trelleborg. Där har jag aldrig satt min fot (bor liksom i Värmland:) så det kanske vore nåt.Kram

 21. annalena68 skriver:

  Så skönt att du mår bättre idag. Har med varit krasslig från och till. Hade med nått lustigt i måndags och igår. Förkyldning med huvudvärk en nått tryckande i vänstersidan av huvudet. Men idag mår jag MYCKET bättre med, skönt. Jag vill bara komma igång med träningen men det orkar man verkligen inte när man mår skit.

  Så kul det skall bli att se ert snygga badrum färdigt ; )

  I helgen far vi till Göteborg, har varit där mycket för tillfället, men så är det när man har släktingar där och det är en massa förlovningar, födelsedagar och barnafödande : )

  Ha en skön dag!

  Kramis AL

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress