Hur skönt på en skala från 1-10 har inte detta varit då?
Alltså att ha varit barnfria sedan i går em. Gårkvällen var lugn och vi fixade i köket, jag packade ner kokböcker, slängde massa recept jag ändå aldrig brydde mig om att titta i etc.
Sen att få sova hela natten utan att behöva stoppa i nappen i lillan framåt småtimmarna har varit underbart!
Nu ligger jag i sängen med min laptop, maken sover fortf och snart ska vi äta en låååång härlig frukost på massa snabba kolhydrater i form av frallor för att sedan bita tag i packningen. På shemat först står fortsättning på köket för min del och förrådet för maken.

PS: Eftersom jag stängt ner Underbar och flyttat in här helt blir inte alla blogginlägg uteslutande om huset utan även om lite andra saker. Bloggen kommer mer och mer utvecklas till vad titeln säger: Inredning, hemmet, familjen och lyckan kring det.


7 Kommentarer to “Go' morron!”

 1. Lisa skriver:

  Åh det lät härligt!! Hoppas ni laddat batterierna lite nu. Ta hand om varandra o lycka till med fortsatta packandet. Jag håller med, det är underbart att kasta!!

 2. Angelica skriver:

  Så härligt det lät …trots att ni måste packa. men så mycket som ni längtar att komma till nya huset så känns det säkert inte lika jobbigt. Vilka söta kläder till lilltjejen du hittade på P&P…kul när allt inte bara är rosa.

  Kram Angelica

 3. Jeanette skriver:

  Åh…vad skönt att få ha en dag samt natt för er själva. Det är guld värt att få rå om varann när man är mitt uppe i flytt och småbarn..

  Tyvärr har jag ingen som kan hjälpa mig med mina kids när jag och älsklingen vill va för oss själva. Barnens pappa har valt att inte träffa dem mer så det är bara att gilla läget med en massa barn runt omkring jämt..*ler*

  Ha nu en riktigt skön söndag och mys så mycket ni bara kan..

  Kram

  Jeanette

 4. Åse skriver:

  Åh gud vad roligt Malin! Ser fram emot att se badrummet! Det var ju onekligen… eh… färggrannt innan ;) Håller med att trä nog blir bäst hos er! Ev kanske vitlaserat trä?? så det blir sådär svalt men mjukt och inte toppmodernt. Kram kram

  [quote comment=”1194″]Låter härligt! Så skönt att göra av med en massa saker man ändå aldrig använder. Nu är vårt badrum klart och i mina drömmar startar nu nästa projekt nämligen köket. Vi har gått och funderat på det sen vi flyttde in för fyra år sedan och nu närmar det sig. Vi hoppas kunna göra det medans jag fortfarande går hemma så man slipper stressen med att ha spis i vardagsrummet osv när vi jobbar. Tror (tyvärr?) det blir ett ekkök för det är nog ändå det som kommer smälta in bäst i vårt hus från 1927, skulle gärna vilja ha ett vitt högblankt men det bir nog för modernt på något sätt (säger min make och vi är inte helt överrens). He det bra kram kram[/quote]

 5. Åse skriver:

  Nej så ska det inte se ut! vad använder du dig av för webbläsare? Vet du vilken skärmupplösning du har? Har du möjlighet att ta en skärmdump och maila mig?

  [quote comment=”1193″]God morgon!! Förstår att det varit skönt att sova hela natten och sen ha en tillhörande lugn frukost framför sig i lugn och ro :)

  En fråga bara, när jag kommer in på sidan så börjar inte inläggen förrän ganska långt ner, så jag får scrolla för att se om du skrivit något. Ska det vara så eller har jag någon fel inställning hos mig?[/quote]

 6. Malin J skriver:

  Låter härligt! Så skönt att göra av med en massa saker man ändå aldrig använder. Nu är vårt badrum klart och i mina drömmar startar nu nästa projekt nämligen köket. Vi har gått och funderat på det sen vi flyttde in för fyra år sedan och nu närmar det sig. Vi hoppas kunna göra det medans jag fortfarande går hemma så man slipper stressen med att ha spis i vardagsrummet osv när vi jobbar. Tror (tyvärr?) det blir ett ekkök för det är nog ändå det som kommer smälta in bäst i vårt hus från 1927, skulle gärna vilja ha ett vitt högblankt men det bir nog för modernt på något sätt (säger min make och vi är inte helt överrens). He det bra kram kram

 7. Therese skriver:

  God morgon!! Förstår att det varit skönt att sova hela natten och sen ha en tillhörande lugn frukost framför sig i lugn och ro :)

  En fråga bara, när jag kommer in på sidan så börjar inte inläggen förrän ganska långt ner, så jag får scrolla för att se om du skrivit något. Ska det vara så eller har jag någon fel inställning hos mig?

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress