Kan man beställa lite energi på burk kanske? Isåfall vill jag beställa ett helt flak!
Jag är såååå trött på att vara totalt orkeslös och trött! Jädra förkylning! Påminn mig att jag aldrig ska vara höggravid och förkyld på samma gång någon mer gång. Definitivt ingen lyckad kombination kan jag lova!
De två sista kvällarna har jag slocknat på soffan – totalt groggy!
Igår hade jag hyrt ”Pirates of the Carribbean” och gissa vem som slocknade mitt i filmen runt 20.30.. Kul sällskap min älskling har just nu ;)

Nåja, har dock varit ganska duktig sen jag lämnade barnen i skolan, har sorterat tvätt och fyllt maskinen, har plockat ur diskmaskinen och fyllt på, har en toning i håret och äter lite frukost t.o.m!! :} Fantastiskt!

Annat som hänt i veckan då? Jag och kusin Annika var och badade med barnen i Tisdags, jisses, det börjar gå upp för oss att vi snart ha 6 barn tillsammans! Våra yngsta just nu är ju 6½ år så man är ju lite bekväm av sig! Men snart så är vi småbarnsföräldrar igen! Men det ska bli så kul! Känns som man blivit visare av både ålder och av erfarenhet sen sist..
Igår var vi dessutom och lunchade på Väla och shoppade lite småsaker, bla dessa dojjorna till min lille :*

Märks att vi båda är höggravida och ganska slitna! Man vaggar fram som ankor och jag LÄNGTAR efter sommaren då man är ogravid och i bättre form än nu :-/ (Kan lova att Annika känner detsamma) Börjar smått tröttna på detta nu! Men det är ju inte långt kvar nu! TJOHO!

Igår skrämde Anna halvt slag på mig! (Anna som ska ha bäse samma dag som mig) Hon ringde på förmiddagen och hade sådana djävulska förvärkar, hn skulle träffa vår barnmorska Margareta vid 16 så att hon fick bla undersöka henne så det inte var förlossningen som var igång. jag började ringa hennes mobil + hem vid 17 tiden, inget svar någonstans! Ringde sen fram till 20 innan jag fick tag i henne! Då hade de varit på Föräldrautbilning efter BM besöket :-) Jag inbillade mig allt möjligt under tiden, att moderkaka lossnat eller att hon åkt in till förlossningen, ja allt möjligt! Man börjar bli lik sin mamma som oroar sig för allt *S*
Hon och Patrik kommer över på lite mat och mys på lördagkväll och det blir väl antagligen sista gången utan bebisar!

Nä nu ska toningen ut ur håret! hej hej!


Inga kommentarer to “Energi någon?”

 1. samira skriver:

  Ååå hunni :) Snart dags för bebbis *iiiiiii* $:

 2. Madde skriver:

  Vilka söta små skor :)

 3. Finna skriver:

  Supersöta pjuck!!!

 4. Knickan skriver:

  Å, vilka underbart söta små dojjor! *kram*

 5. Kusse skriver:

  Man får väl se en bild sen va? Hur håret blev? KJAM

Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress