Idag fyller min älskling 30 år! Hipp hipp hurraaaa! 30 års festen var dock igår och var helt lyckad! Vi var 20 stycken och det var precis lagom. Det grillades, spelades kubb och vi hade det supermysigt! Jag och Anna ammar ju båda men festade på två glas vin sen fick Lillebror och Noah utpumpad mjölk att festa på om natten istället, men det gick ju lika bra!

Anna med min Lillebror, Noah var hemma hos mormor.. trött efter sitt dop samma dag!

Min födelsedagälskling!

Syrran följde med grabbarna ut och festade sen men jag fick inte sova speciellt mycket jag heller :-/ Lillebror skulle ha mat och däremellan fick jag släppa in nattgäster som ramlade in efter en blöt natt på krogen, även födelsedagsbarnet!
Summasummarum: Lyckad fest, full sambo och många whiskeyglas i present (22 stycken!) Det hade visst spridit sig att Daniel önskade sig whiskeyglas i present *S*

Vägde mig förresten imorse, -9 kg är det nu sen jag började med VV efter förlossningen! Känns sååååå härligt att kilona ramlar av nu. Fast jag har ju en hel del kvar till mina 55 kg (som jag inte vägt sen jag träffade Daniel våren 2002).. men jag är på väg dit igen! Wunderbaum!

Annars har vi inte gjort mycket idag.. satt och öppnade paket imorse och snackade med Stefan o Martin som sov över och när de åkt hem så gottade vi oss med Kebab (15 pts- Yum!) sen har vi varit och handlat, gjort lite toast till kvällsmat och festat på hallon/blåbärs smoothie som vi brukar äta om kvällarna (2 pts)

Lite hallon.. lite blåbär..lite yoghurt.. lite hermesetas strö..

..blir en gooood smoothie!

Två av mina älsklingspojkar


Underbar.Org använder Ambiru temat ursprungligen designat av Phu. Möjliggjord viaWordPress